reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GRUDZIEŃ 2005

reklama
No wlasnie Hania to sie tak za uszy czasem ciiagnie,a juz na pewno jakby ja bolalo swedzialo to by sobie chyba wyrawala!POczekaj jeszcze troszeczke moze.I tak jest slicczna bez kolczykow Ewunia!A moze byc z tego wiecej krzywdy niz pozytku!

Dzieciaki superasne!A mi sie wydaje ze Kacper Fuczakowy i Al Dankowy to normalnie bracia.Wydaja mie sie strasznie podobni!
jAK ogladalam zdjecia to musialam sie cofac zeby sprawdzic czy to Al czy to Kacper!

Witajcie!
Ja tylko wpadłam sie przywitać bo zaraz zmykam - gabrysia ma randkę z synkiem aOli :laugh:

Ziemzia - Ja mieszkam na Białołece - Tarchomin! I bardzo lubię tą dzielnicę - "wylęgarnię" :D :D :D

reklama
AGNESA, KARINANIEZIE - PYTAM BO MY WYNAJĘLIŚMY MIESZKANIE NA BIAŁOŁĘCE WIĘC MOŻE BĘDZIEMY MIAŁY BLISKO? STRASZNIE SIĘ CIESZĘ, ŻE JUŻ MAMY TO ZA SOBĄ. A MIESZKANKO SUUUPER! FAJNIE, ŻE TAM TAK DUŻO FORUMOWICZE, BO JA PRAWIE NIKOGO W WA-WIE NIE ZNAM I BĘDZIE MI SMUTNO.... MY BĘDZIEMY MIESZKAĆ ZARAZ PRZY DERBY. ALE SUPER, ŻE TYLE BABECZEK Z FORUM DOOKOŁA!

JESZCZE CZEKAJĄ MNIE CHRZCINY I PRZEPROWADZKA W TYM MIESIĄCU, WIĘC KONGO BIORĄC POD UWAGĘ, ŻE MAM BARDZO DUŻO PRACY W FIRMIE I ROBERT JUŻ SIĘ NA DNIACH PRZENOSI DO WA-WY, A WSZYSTKO ZOSTAJE NA MOJEJ GŁOWIE....

Zdanka - my nie przekłuwamy Misi uszek, na początku bardzo chciałam, ale teraz jestem zdania, że nie będziemy jej męczyć, bo dla urody będzie jeszcze miała kiedy sie nacierpieć.

Do góry