Gonia no to chyba musialam przegapic watek z kawa - pewnie dlatego ze jeszcze mnie tutaj nie bylo Owocowe herbatki i ziolowe tez lubie - ale umiarkowanie je pijam Generalnie najbardziej lubie soki - ostatnio zasmakowal mi taki jeden z czerwonych pomaranczy - produkuje go chyba tylko jedna firma - Costa (przynajmniej tylko ten jeden znalazlam)
A jezeli chodzi o picie, to jestem nalogowcem wszystkiego co gazowane - i moze nie jest to zdrowe, ale pije to w sporych ilosciach - bo po urodzeniu nie bede mogla w ogole tknac gazowanych napojow ze wzgledu na karmienie piersia Tak samo mialam w pierwszej ciazy - non stop pilam cole - taka mialam na nia ochote, ze w ogole nie pytajcie
Pozdroweczka
A jezeli chodzi o picie, to jestem nalogowcem wszystkiego co gazowane - i moze nie jest to zdrowe, ale pije to w sporych ilosciach - bo po urodzeniu nie bede mogla w ogole tknac gazowanych napojow ze wzgledu na karmienie piersia Tak samo mialam w pierwszej ciazy - non stop pilam cole - taka mialam na nia ochote, ze w ogole nie pytajcie
Pozdroweczka