reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

GRUDZIEŃ 2005

ja już od dwóch lat jestem po studiach na ale ja przy was to stara baba ;D

Wanda też czytałam że herbata czarna jest dla maleństwa niezdrowa i niestety cola też :p ja znowu popijam kawe rozpuszczalna ale z duzym mlekiem i staram się nie częściej niż co 2-3dni. Poprostu mi smakuje ;D

Beata ty śpiochu ja juz o 7 wstałam do pracy o o 8 juz pracowałam :p Co do samooplaczy to ja nic nie wiem. Ile ci jeszcze samotnych dni zostało? U mnie 42 :mad:

Odebrałam dzis wyniki naszczęście ani HIVa ani żółtaczki nie mam ;D bo wiecie różnie to bywa no i glukoza w normie110

reklama
No zalamujecie mnie z ta herbata :( a z cola to juz w ogole :( No ale w koncu nie pijam tego az w takich ilosciach zeby zaszkodzic - chyba :)
Poza tym wszystko jak sie przedawkuje to jest zle :)
A teraz sie do czegos przyznam - w pierwszej ciazy w 29 tygodniu bylam ostatni raz u lekarza - baba tak mnie do siebie zrazila, ze wiecej juz nie poszlam - pojechalam dopiero o 3 w nocy do szpitala (w 40-tym tygodniu ciazy) urodzic synka :) I wszystko bylo dobrze - szkoda tylko ze teraz nie jest tak dobrze, bo ciaza moze byc zagrozona z powodu krotkiej szyjki - ale ja tam jestem tylko pozytywnie nastawiona - nie dzwigam, duzo leze, lampke czerwonego winka co jakis czas pije i czekam :)

Cześć dziewczynki!
Ale sie rozgadałyście ;D
Byłam wczoraj na próbie generalnej Jare Michel Jarra, ale było super :laugh: Próba trawała 2,5 godz tyle co koncert, były lasery i nawet sztuczne ognia, specjalnie dla nas ;D Moja mama była zachwycona, bo ojciec nie załatwił biletow na koncert :mad: to chociaż na próbie była, a to prawie jak koncert tyle że bez wszystkich sztucznych ogni. Rewelacja, tylko moja dzidzka troche skakała w brzuszku, albo jej sie podobało, albo stwierdziła że jej matka zwariowała >:D
Co do studiów to mam obronę we wrześniu, a jeszcze nie zaczełam sie uczyć :-[ Nie chce mi się. Egzaminy wsztstkie zaliczone, tylko obrona została ::) Muszę sie wkońcu za to wziąść ;D
Własnie jestem po małej kawce z mleczkiem-pychotka :p

Agnes ale ja Ci zazdroszcze tego Jarra :) Tez bym chciala chociaz na probie byc :) no a o koncercie juz nie wspomne... A dzidzi na pewno sie bardzo podobalo - jeszcze sie nie urodzila, a juz wie co dobre :)

O rany ! To ja już nie wiem, która z Was to pisała. Kiedyś gaworzyłyśmy o słoneczku i jedna z nas napisała, że nie wychodzi na słońce i że już od jakiegoś czasu opala się za pomocą samoopalacza ... ;D Może to Pamciaw ??!! Chyba, że mi się to przyśnilo ! :D

Ola - jeszcze 17 dni ! :D :D :D Mam nadzieję, że minie szybko ... Już teraz siedzę ciągle i wyobrażam sobie jak to będzie ! ;D Chociaż wiem, że nigdy nie jest tak jak sobie to wyobrażamy ... :D

Beatko ja faktycznie opalam sie samoopalaczami tylko i wylacznie, ale sie nei odzywalam bo dosc drogich uzywam. Lancastera w piance - ladny naturalny kolor ale dosc szybko schodzi i chyba w sumienie polecam, Clinique tez w piance - tez ladny i trwalszy. Super kolorek dawal mi Clinique w takim przezroczystym zelu w tubie ale ja mialam na niego straszne uczulenie.

Juz sobie wyobrazam Beatka jak sie musisz czekac i sobie wyobrazac co bedzie....Jak Tomka nie bylo 10 dni to ja juz puszczalam wodze fantazji jak mial wrocic, co dopiero po takim dlugim rozstaniu.

Powiem Wam mamuski - slomiane wdowy ze bardzo, bardzo Was podziwiam za to jakie jestescie dzielne. Ja mam mojego Pysia kochanego pod reka i nie wyobrazam sobie tej ciazy inaczej. Jest dla mnie taka podpora psychiczna i fizyczna ( ;) ) ze nawet sobie nie probuje sie zastanawiac nad tym jak mam dobrze. Naprawde uwazam ze jestescie bardzo dzielne!

I tym optymistycznym akcentem konczac spadam z pracy i wszystkim zycze milego weekendu!

Laseczki, pewnie juz stracilyscie wiare w to ze kiedykolwiek pokaze Wam zdjecia Leny z ostatniego USG, ale .... udalo sie! I to juz z tydzien temu! Jezeli jeszcze nie zerkalyscie to zapraszam do watku o naszych malenstwach w brzuchach!

Beata niech twoje 17dni minie jak najszybciej a wtedy mnie zostanie już 25 ;) Ja juz sobie nie wyobrażam jak to będzie bo przeważnie jest tak samo. Na początku mój mąż ma tydzień ochronny tzn nie męcze go sprzątaniem czy gotowaniem. Wtedy odpoczywa a ja zagryzam zęby że talerze nie pozmywane czy pianka do golenia stoi na wannie. Na ale po tygodniu to zaczynam go męczyć >:D jeździmy na zakupy (w marketach na początku zawsze się gubimy ja idę w jedną stronę a on w drugą ;D ) robi małe naprawki w domu i przyzwyczajamy się znowu do życia we dwoje. I potem znowu jest cudownie bo znowu jestesmy MY ;D

Pamciaw ja też kiedys mówiłam że nigdy bym nie pozwoliła mu wyjechac itp. Ale takie są realia życia jak chcesz się czegoś więcej dorobić a nie życ z dnia na dzień to trzeba zacisnąć zęby i jakoś to przetrwać. Ale naprawde jest ciężko :mad:

Właśnie mąż mi napisał że teskni za mną i olewającym go fasolkiem ;) ;D nie ma co jak tatuś go odwiedził to pokazał charakterek ;D

I nareszcie weekend jutro śpie do 10!!!!!!!

itsaboy.gif

.png

dev334bb___.png

reklama
ja niestety, jutro z dluzszego spanka nici, remonciku i sprzatanka cd... mam tylko nadzieje ze max w przyszlym tygodniu skonczymy i bedzie z glowy, bo teraz nie wiem juz sama gdzie to jest ;) milego weekendziku wszystkim cudownym mamusiom zycze :)

Do góry