reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GRUDZIEŃ 2005

Witajcie z rana w poniedziałek :) dobrze, że to tylko 3 dni i znów weekend :)

Kacperek już lepiej się czuje, przespał prawie całą noc :) tylko raz sie przebudził to włozyłam mu smoczka i dalej spał :) ale jeszcze słychac jak mu furczy w nosku :(
Joeey, Didi a jak tam Wasze zakatarzone dzieciaczki ??? mam nadzieję że też lepiej...

Pije właśnie kawkę bo nie śpimy od 6:30...Kacper najwyraźniej się już wyspał ::)

Jeszcze raz w imieniu Kacperka dziękuję wszystkim za piękne życzenia :)

reklama
witamy z rana!!!!mamy nadzieje ze u was tez tak pieknie swieci slonko!!!az wstaje sie z lepszym humorkiem!!!!

wkleilam kilka zdjec Szymka-takze mozecie ogladnac!!!

a maluszkiw albumiku cudniutkie!!!popatrzcie jak ten czas nam leci,dopiero co byly takie oskrabinki!!!!!

Zdanka!Ja nie przekluwam Hani uszu z tego wzgledu,ze jak bedzie starsza,to moze nie bedzie chciala miec przeklutych uszu.A zreszta to taki cierpienie dla dzieci i kolczyki nniewygodne.Ja sama nie chodze w kolczykach,ale to tylko moje zdanie.

Wszystkiego najlepszego dla naszych dzisiejszych solenizantów dla Majeczki i dla Oskarka z okazji skończenia pół roczku dużo zdrówka, miłości, uśmiechu i radości życzy Kacperek i ciocia Paula  :laugh: Dla Majeczki specjalne buziaczki od Kacperka  :-* :-* :-* :-* :-* :-*

MAJECZKO I OSKARKU DUZO ZDROWKA,USMIECHU NA MALYCH BUZKACH I DUZO DUZO SLONKA W DNIU WASZEGO SWIETA ZYCZA CIOTKA EWELA I SZYMEK!!!!

Magdus to fajnie ze tez macie slonko i oby bylo jak najdluzej!!!!

Ewela nie martw się tym że nikt nie zauwazył ze Cie nie ma, w weekend większości nie ma albo pokażą się tylko na chwilkę, napewno jakby Cię dłużej nie było to byśmy zauważyły  :)
U nas tez zapowiada sie piękna pogoda  :laugh:

Zdanka ja gdybym miała córeczkę to nie przekłówałabym jej uszu, sama dopiero niedawno sobie przekłółam  :p kiedyś bardzo chciałam ale moja mam mi nie pozwalała dopóki nie skończe 18 lat (sama też nie ma przekłótych) a potem już mi przeszło i nie chciałam, jak jednak bede miała córeczke to pozostawię jej tą decyzje jak będzie chciała to pójdziemy i przekłójemy :) mi osobiście nie podobają sie kolczyki u takich małych dziewczynek.

hej hej ..

Paula..Alowi tylko czasami tam jakis babolek zablaka sie w nosku i slychac co jak odija ie od scianek :D..a tak to ok..:)

Zdanka ja tez nie przekluwalabym eszcze malej uszek poczekaj jak bedzie maila 2 latka bo takie male dzieci moga ciagnac sie za uszki jak bedzie swedzialo przy gojeniu i moze sobie uszka przerwac a szkoda .. wiec lepiej sie wstrzymac..:)

reklama
Fuczak no Wasz Kacperek cudny :) jak każdy Kacperek ;) a na czym on leży?...jakiś smok zielony? macie taką fajną mate?

Ewela no poszalałaś troszkę w albumiku :) Szymuś przeuroczy :) a tej niebiesko-żółtej czapeczce wygląda super :)

Gochna widać ze Idunia nie przyzwyczajona do sukienek ;) juz sobie ją zaciąga do góry ;)

Do góry