reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GRUDZIEŃ 2005

Obejrzalam fotki - same sliczniosci - Ale Al Casanova mnie rozwalil na lopatki.
Fuczak - swietnego slonia ma Twoj Kacperek - gdzie go kupilas? bardzo mi sie podoba.

reklama
Karinko nie kupiłam... ja prawie żadnej zabawki młodemu nie kupiłam, wszystko przynoszą ciotki i pseudo-ciotki, pojęcia nie mam skąd go wytrzasnęły...

jeszcze tu siedze i nadrabiam a miałam iść spać.... no dobra jeszcze raz dobrej nocki i tym razem spadam naprawdę.

czesc laski w niezielny poranek..:)

ja juz na nogach bo siorka mnieobudzila pol godiny tenu..moj siostrzeniec na 3-dniowke a ona zaczyna juz panikowac bo ciagle temp..skacze mu do 40..no i ma juz wysypke czyli choroba mija no ale jak to kazda matka ona juz sie niepokoji..:)

moje dziecie jeszcze spi wiec ja szybko na BB

Fuczaku ..nono..widze ze niezly rywal rosnie dlamojego ALutka..licznego masz synka i to niezly przystojniaczek z niego jeszcze..:)

ide na sniadanko i herbatke..:D

hej laseczki :)
wlasnie jestem na korytarzu uczelni ;D ;D ;D mamy fajne kompy powystawiane, wiec pisze :)
tu mam przynajmniej spokoj, bo w domku, to mi siorka i staruszki nie chca dac chwili wolnego od dzieciakow :(
wlasnie czekam na wpis z prawa gospodarczego, a rano mialam zaliczenie u takiej glupiej babki - wiec bedzie wrzesien !!! sala monitorowana tak ze widac kazda sciage, nawet pod stolem i co na niej napisane ;)
pozdrawiam Was serdecznie i lece :)
Buziaczki :)

P.S. Ciesze sie ze moj balagan Wam sie podobal :)

Hej laseczki!!
No i znów nie mam szans nadrobić tych dziesiątek stron - nieźle szalejecie, ja nie mam jak zwykle na nic czasu... buuu. A na domiar złego jeszcze się rozchorowałam...

Czy któraś z was pisała, że mieszka w Warszawie - Białołęce? Agnesa, czy to nie ty?

łooo...a ja muyslamam ze tu bedzie 5 stron natrzaskane od raza a tu tylko 2 posty wiecej..:D

widac ze pogoda wszedzie ladna bo cisza na BB...a ja dzisiaj nie wychodze juz nigdzie bylismy przed obiadkiem na spacerku al ejuz nie ide bo te meszki *******..gryza a nie chcialabym aby podziabaly Ala

wlasnie, chyba przez pogode wszystkich wywialo. Wanda - mieszkanko fajne, nie ma to jak wesola prowizorka :p skad ja to znam... kartony, pyl itp.

a u nas chyba zaczynaja zebule dzialac, bo maly marudka jak mucha, placze, wsystko gryzie, denerwuje sie okropnie, widac jakies biale stozki, wiec pewnie niedlugo sie wybija. Mi tez niedobrze, prawie w kosciele zemdlalam z goraca ::)

buziaczki niedzielne dla wszystkich :-*

reklama
Wszystkiego najlepszego z okazji półroczku dla Alutka naszego casanowy ;) :laugh: :laugh: :laugh:, dla Kubusia od Steffi i oczywiscie dla mojego zieciunia Kacperka :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* od Majeczki - zdrówka przede wszystkim

malowane_wszystkiego_naj.jpg

Do góry