reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GRUDZIEŃ 2005

Witam :)
ja na chwilke, zaraz zmykam sie uczyc, bo jutro mam 2 zaliczenia :) jestem u rodzicow i oczywiscie musialam tu wejsc :) ale juz sie pluja zebym Wiktorka kladla spac - jak to oni... nic nie pomoga :) planuje tu byc do srody, wiec powinnam sie pojawic na necie... chyba ze nie wytrzymam :D :D :D
Wkleilam kilka fot w albumiku z mieszkanka - a raczej z jego balaganu :) Wkleje wiecej jak juz bedzie porzadek :)

Paula - moj nr telefonu znasz, a mail to wanda_22@o2.pl

Pozdrawiam Was goraco i tesknie :) Net powinnam miec w tym tygodniu !!!! mam nadzieje !!!!!!!!! Bo umowe podpisywalismy w czwartek i mialo sie w tygodniu zamknac, ale facet uprzedzal ze z powodu dlugiego weekendu moze sie nie zamknac w tygodniu !!!! ale na pewno zaraz sie odezwe jak tylko bede :)

Joeey - dzieki ze przekazywanie info ode mnie :) jakby co, to wale do Ciebie esy :)

buziaczki :)

reklama
Ale tu pustki myslałam że będzie nadrabiania a tu nic :p :p :p

Bylismy u Magdy i w sumie narazie Ok wody jej cały czas odchodza ale też tworza sie nowe, lekarze chcą chociaż z 2 tyg jeszcze przeciagnąc wyedy powinno byc Ok. Dostała już wszystkie dawki te na rozwój płuc to powinno pomóc.
Ale ile tam nieszcześć szkoda gadać. leżała taka dziewczyna której córeczka 2 dni temu umarła okropne :( :( :( :( :(

Mam dobre przeczucia więc myslę że będzie ok jest w szpitalu na kopernika w Krakowie a tam podobno dobry sprzet i lekarze też zreszta nawet tu na BB czytałam o chłopcu z 25 tc o wadze 860 g i udało mu się dzieki tamtym lekarzom i szpitalowi więc magdzie na pewno też się uda :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

Hejka z wieczora :)
Kacperka dziś wcześniej wykąpaliśmy i już od 19 śpi ale budził się już 3 razy, biedactwo męczy go ten katar :( Odciągam mu smarki Frida i też muszę przyznać, że jest dużo lepeij niż gruszką, ale Kacper i tak płacze i nie daje sobie czyścić noska, musi go już boleć ten maleńki nosek, bo ma cały czerwony :( psikamy euphorbium i smarujemy maścią majerankową tak jak radziły Natalia i Magdus, mam nadzieję, że to pomoże, ale chyba dzisiejsza noc też nie bbędzie przespana.

Mimo że Kacper ma katar wzieliśmy go dzisiaj na dwór, bo było ładnie i cieplej go tylko ubrałam. Zrobiliśmy sobie grilla na obiad, szaszłyki i kaszaneczkę :) ale się objadłam  ::)

a no i pogodziłam się z mężem, przeprosił mnie :) a godzenie było bardzo miłe ;)

Wanda witaj :laugh: fajnie że wróciłaś i oby jak najszybciej podłaczyli Wam internet :) dziękuję za maila :) a i trzymam kciuki za jutrzejsze zaliczenia!!! :)

z pilotem, laptopem, sterta czasopism do przejrzenia i pysznym winkiem
Ana zasłużyłaś na pełen relaks :laugh:

Joeey dziękuje za troskę :) mam nadzieję, że tak będzie!

Kamila i jak tam egzamin ??? trzymałam kciuki!!! :p

Bartys to niezły mieliście ubaw na tym ślubie ;D ale to prawda ja też jakoś teraz bardziej wrażliwa sie zrobiłam i szybko się wzruszam :)

Klucha no nareszcie się odezwałaś :) ale co ja widzę? znowu Cie nie będzie :(
Ciesze się, że z Gabrysią wszystko w porządku że dobrze się rozwija :) ale zmartwiłaś mnie trochę tym znamieniem :( operacja na takiej małej nóżce :( ale może naprawde lepiej wcześniej niż później miałoby się coś z tego zrobić, no i jak teraz to takiej blizny nie będzie miała albo nawet wcale. Będę tzrymać mocno kciuki żeby wszystko się udało!!!!
a no i super że Twój Bartek kupił sobie samochód :) a w góry to same jedziecie ???

Asiu napewno Magda urodzi ślicznego zdrowego dzidziusia :) tylko będzie musial troszkę pomieszkać w inkubatorku. Napewno wszystko będzie dobrze!

Wanda super mieszkanko!!! mimo bałaganu ;) Wiktorek ma super dywan i zasłonki :) Paulinka śliczny swój kącik :) no a kuchenka gazowa the best!!! ;D na którym piętrze mieszkacie??? mi sie wydaje ze na drugim :p

Didi Al niezły casanova :) chce wszystkie laski na bb oczarować ;D

Bartys Kamilek ma śliczne 2 ząbki :) a my wciąż czekamy chociaz na jednego ::)

reklama
zdjęcia są super, wszystkie pociechy sa takie śliczne.... można patrzyc i patrzyć i podziwiać...!
wkleiłam tez kilka fotek mojego szkraba, dawno nas tam nie było, no dobra może nie kilka, troche poszalałam ;D

Wanda mieszkanie pierwsza klasa, bardzo fajne! czekam z niecierpliwością na fotki z kuchnią i innymi pomieszczeniami jak już sobie umeblujecie!

Paula pozdrów gorąco Kacperka od Kacperka i ciotki Fuczaka, niech ten katar szybko mija... że tez zawsze się coć musi przyplatać... ech

nie pamiętam kto wkleił tą fotkę z tym gigantycznym penisem, ale autentycznie dobre kilka lat temu jak byłam na obozie w lesie na polu namiotowym to znalazłysmy z kumpelą wyrzeźbionego w drewnie penisa - tyle że "normalnych" rozmiarów, mocno sie zastanawiałyśmy czy czasem komuś do "czegoś" nie służył ;)

więcej grzechów nie pamiętam, padam ze zmęczenia i ide spać
dobrej nocki wszystkim

Do góry