reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GRUDZIEŃ 2005

reklama
HEJA !!!!!!
mam chlopa w domu juhuuuuuu !!!!!!!

WSZYSTKIEGO NAJ DLA EWUNI I MAKSIA, A TAKZE SPOZNIONE ZYCZONKA DLA MISKI OD CIOTECZKI JOEEY I ADULKI !

cos tam jeszcze chcialam ale zapomnialam :p
aha, dzis o smoczkach w Mamo juz jestem !

didi pisze:
Paula..nasze chlopaczki naja takie same mlotki ;D
;D ;D ;D ;D ;D ;D

wróciłam z apteki, kupiłam co trzeba i  mogę trochę nadrobić...

Magdus bardzo sie cieszę że Hania zdrowa!!!  :D

A ja się do tego wszystkiego pokłóciłam dziś z mężem!!!  :(

Ide nakarmić Małego i wypróbować Fride

ja tez zrobilam swojemu jazde z rana o balagan, ktory po czesci jest tez moja wina, ale co tam, klotnik znowu jestem :p wywalilam ich z domu, bo do szalu mnie doprowadza jak ktos glaszcze kibel godzine zamiast go szybko umyc i porzadki zaczyna robic od segregowania starych papierow ::) :mad: jak poszli to uwinelam sie z robota w 2 godziny, wszystko blyszczy, ja relaks przy kawie i zaraz do nich dolacze, zeby lyknac tlenu. I niech Slawek sam robi dzis obiad, mi sie nie chce, jak wroce to bede do wieczora lezec :p z pilotem, laptopem, sterta czasopism do przejrzenia i pysznym winkiem ;D

BRAWO Ana tak trzymac ! ja tez mam w planach tylko relaks ! Artek obiad zrobil  ;D ja za to ogarnelam chalupke  ;)

Magda ciesze sie, ze biedactwo sie wykurowalo, to teraz bierz Hanie i na spacer smigaj !  :laugh:
Paula biedny Kacperek, oby szybko katarek sobie poszedl !  :-[

Kamila oczywiście trzyamamy kciuki :)

Magdus cieszę się, że Hania juz zdrowa :)

A poza tym dołączamy się do życzeń dla Maksia i Ewci ;D

Byłam dziś na ślubie koleżanki z pracy i ślub był naprawde oryginalny ;) Najpierw ksiądz ( na dodatek znajomy tej koleżanki ) powiedział,, że miał przygotowane kazanie do zupełnie innej Ewangelii, a tym samym przyznał się, żę improwizuje :) A potem młoda para 2 razy składała przysięgę małżeńską bo ksiądz zapomniał obwiązać ich dłonie stułą ::)
A poza tym stwierdzam, że strasznie miękka się zrobiłam od czasu kiedy Kamilek jest na świecie ::) Baaardzo się starałam żeby się na dobre nie rozkleić takie łzy mi stały w oczach ::) ::)

hej, hej

wracam po latach, co prawda wczoraj już sobie z niektórymi pogadałam na czaciku, ale duze dzien dobry dla całej reszty.

najpierw zaległe życzenia dla wszystkich pólrocznych solenizantów.

teraz gratulacje dla any, troche Ci zazdroszcze tej fasolki.

Ziemzia, Paula, Zdanka, jak Agnesa napisała, ja bardzo chetna na spotkanie, nawet mog eje u siebie zorganizować. A Ziemzia j asi eurodziłam i wychowałam na Bielanach, dlatego mam sentyment do tej dzielnicy, chociaz w Warszawie są ładniejsze :p

Wanda, jeszcze nie gratulowałam Wam nowego mieszkanka, ogladalm zdjecia i ogromnie mi się podobało.

A teraz krótko co u nas. Gabrysia zaczęła sie obracać na brzuszek i z powrotem na plecki, polubiła tez w koncu leżenie na brzuszku i praktycznie teraz całe dnie spedza w tej pozycji, co wiecej zaczeła się obracać wokół własnej osi i próbuje pełzać do tyłu, na razie z marnym skutkiem ale próby są. Byłysmy na kontroli u neurologa i powiedział, ze Gaba jest bardzo dobrze rozwiniętym dzieckiem i mam nie słuchac nikogo, kto próbuje mi wmówić cos innego (to było apropos komentarzy naszej pani doktor od rehabilitacji). Na żeby wciąż czekamy i ani widu ani słuchu.
ale nei wszytsko jest takie rózowe. Gabrysia od urodzenia ma znamie na nózce i kazali mi z nim iśc do onkologa. Byłyśmy na wizycie i radził, zeby je usunąc. Bo takie duze to sie wczesniej czy póżniej usuwa, bo teraz jest niegrożne, ale nie wiadomo co póżniej. powiedział, ze są rózne szkoły jedna mówi, ze sie czeka do 7 lat, druga, ze mozna usunąć już teraz. RAdził usunąć je od razu, bo na razie po prostu zaszyją skóre po usunieciu, a potem w przyszlości konieczny bedzie przeszczep skóry, bo znamie rosnie razem z malenką. I ja nie wiem co robić, Zarezerwowałam sobie termin na teraz tzn na sierpien, ale sama nie wiem co robić. skoro mówią ze i tak trzeba bedzi eusunąc to moze rzeczywiście lepiej teraz. Naprawde od 2 tyg cały czas sie zastanawiam co zrobić.

A z innych spraw, to Bartek kupił sobie w końcu samochód - ma dzien dziecka. :p

no i jeszcze w środe jedziemy na urlop do tesciów, potem wracamy i obie z Gabrysią wyjeżdzamy w góry. Dlatego znów mnie nie bedzie na forum i jak wróce to na pewno nie bede na bierzaco jak tym razem. ;D

pozdrawamy obie z Gabrysią mocno wszytskie dzieciaczki i ich mamusie

reklama
Do góry