reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GRUDZIEŃ 2005

Hejka :)
Ja tu myślałam że niewiadomo ile stron będę miała do nadrabiania a tu tylko jedna i to nie cała :) od razu widać że ciepło się zrobiło i wszyscy niedzielę spędzają na łonie natury :)
My bylismy dzisiaj u Kacperka prababci na obiedzie i tez posiedzieliśmy sobie w ogrodzie :)

Magdus dziękuję za troskę :) Kacperek już chyba trochę lepiej się czuje, katar mu zgęstniał i juz mu tak nie leci z noska, ale jeszcze trudno mu się oddycha szczególnie w nocy i budzi sie kilka razy, ale mam nadzieję, że szybko minie.

Fuczak dziękujemy za pozdrowienia :) miło że o nas myślicie :)

Wanda ale we wrześniu napewno zdasz!!! teraz wiadomoo na głowie przeprowadzka! :)

Ana fajnie, że Stasiowi już ząbki widać :) ja nie mogę sie doczekac kiedy u Kacperka choć jeden ,mały wyjdzie ;)
Mi tez niedobrze, prawie w kosciele zemdlalam z goraca
skąd ja to znam ;) ;D

reklama
Kacperek dziekuje swojej Majeczce i teściowej za życzonka i również przesyła buziaczki :-* :-* :-* :-* :-*

i my również dzisiejszym półroczniakom Alutkowi i Kubusiowi życzymy wszystkiego najlepszego!!!!!   :-* :-* :-*

Dziewczyny jak napewno zauważyłyście na Waszą prośbę skierowaną przez Natalię wątek ZJAZD 2007 został utajniony i przeniesiony do Albumu Grudniowe mamy 2005 :) gdzie tylko my będziemy do niego dostęp :)

WIELKIE BUZIACZKI DLA NASZYCH DZIESIEJSZYCH SZESCIOMIESIECZNYCH PANOW ALA, KUBY I KACPRA ! ;D

heloooo !
pogoda rzeczywiscie piekna, my bylismy nad jeziorem - jak znajde chwilke to wkleje zdjecia...
@ wciaz nie dostalam, a to juz 4 dzien od skonczenia opak.tabletek :mad: kupilam test :p i troche sie boje ::)
Paula lacze sie z Toba w bolu jakze bezposrednio, bo wyobraz sobie, ze mialam taka sama noc jak Ty, Ada dostala kataru i nie mogla oddychac, reakcja byla blyskawiczna - apteka i wszystkie dostepne medykamenty i o dziwo dzis nie ma problemu bo nie musze jej czyscic noska i oddycha sama swobodnie :o psikam jej tylko woda morska co jakis czas, mam nadzieje, ze nie bedzie powtorki dzisiaj :-[

hajo ;D ;D

ale malo nadrabiana jak milo :D

Joeey to rób test bo potem moze Ci sie nie przydac ;) ja robie jutro najpozniej we wtorek czekam na odpowiedni nastroj ;) :laugh:

Kacperek nie moze zsnąć :( już od godziny się kręci i marudzi :(

Joeey to dobrze, że szybko zadziałałaś i że Ada już ładnie może oddychać, oby tylko nie wróciło, trzymam kciuki!!! Mam nadzieje że i Kacperkowi szybko minie ten okropny katar!
No i szybko rób test i mów nam tutaj jaki wynik!!!!!!! ;)

Gabi no ja to bym tak długo nie mogła czekać ::) zaraz poleciałabym po teścik! ;D

dp-birthday.gif

Alowi Kubie i Kacperkowi wszystkiego naj naj

_________________________________________________[br]_________________________________________________
;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D​
[br]

Gabi oby ominął!!!! to przez tą pogode bo ostatnio była taka zdradliwa ::) ale Kacper chyba zaraził się od babci :(

Kacperek ślicznie dziękuje za życzonka!!! :laugh:

reklama
dziekuje w imieniu ALutka za zyczenia..:)

kurcze Paula..Al tez ma katarek i wczoraj mial problemy z oddychaniem jak zasnal to jakies 5 minut pozniej wstrzymal oddech i tak na kilka sekund no i obudzils ie z rykiem taki przestraszony ze szok..no a pozniej juz bylo ok..teraz tylko boje sie oby mlody ne dostal 3 dniowki bo moj siostrzeniec wlasnie ja przechodzi a w necie wyczytalam ze jest zakazna..:(..

Do góry