reklama
haj laseczki ;D
Paula poszlalas ze zdjeciamki Kacperek uroczy ;D
ja zostalam sama maz pojechal do swojego tatusia
aaa Zdanka cofaj sie cofaj pisalysmy same ważne rzeczy
Wiolus no faktycznie Wanda ma inny opis pewno nasz szpieguje z ukrycia ;D
Paula poszlalas ze zdjeciamki Kacperek uroczy ;D
ja zostalam sama maz pojechal do swojego tatusia
aaa Zdanka cofaj sie cofaj pisalysmy same ważne rzeczy
Wiolus no faktycznie Wanda ma inny opis pewno nasz szpieguje z ukrycia ;D
mamaCyprysia
Fanka BB :)
siema z rana
Wlasnie wyglupialismy sie z malym i wyobrazcie sobie ze moj synus zlapal mnie za sutka i na dodatek przekrecil auuu bolalo hehe.
ide sie troszke pouczyc do tego nieszczesnego egzaminu od 16.30 przez jakies poltora godzinki prosze trzymac kciuki aby nie zlapano mnie na sciaganiu hehe
Wlasnie wyglupialismy sie z malym i wyobrazcie sobie ze moj synus zlapal mnie za sutka i na dodatek przekrecil auuu bolalo hehe.
ide sie troszke pouczyc do tego nieszczesnego egzaminu od 16.30 przez jakies poltora godzinki prosze trzymac kciuki aby nie zlapano mnie na sciaganiu hehe
Paula25
szczęśliwa :)
Witajcie
Ja tylko na chwilkę bo jestem dziś nie do życia, mieliśmy ciężką noc od baaardzo dawna a to dlatego że Kacperek dostał kataru i nie mógł spać Dziewczyny prosze poradźcie mi co mam robić!!! Kacper nigdy nie był chory i nawet kataru nie miał. Póki co to odciągam mu smarki gruszką, ale juz widzę, że mu się to przestało podobać a w nocy bardzo płakał Nie wiem czy Wy cos psiukałyście do noska czy smarowałyście ??? Poradźcie nam : Narazie chyba nie będziemy jechać do szpitala (przychodnia dziś i jutro nieczynnna) bo gorączki nie miał. Napiszcie jak pielęgnnowałyście taki chory nosek ???
Kamila ja będę trzymać mocno kciuki!!!!
Zdanka ja pierwszą @ dostałam zaraz w styczniu i całą miałam własnie koloru brunatnego ale wiadomo, ze to po ciąży sie jeszcze wszystko oczyszczało, ale może napiszą Ci jeszcze dziewczyny co niedawno dostały.
Dziękuję za komlementy dla Kacperka no rzeczywiście poszalałam raz a dobrze ;D
Wszystkiego najlepszego dla Ewuni i Maksia z okazji półroczku!!!!! :-* :-* :-* :-* :-*
Ja tylko na chwilkę bo jestem dziś nie do życia, mieliśmy ciężką noc od baaardzo dawna a to dlatego że Kacperek dostał kataru i nie mógł spać Dziewczyny prosze poradźcie mi co mam robić!!! Kacper nigdy nie był chory i nawet kataru nie miał. Póki co to odciągam mu smarki gruszką, ale juz widzę, że mu się to przestało podobać a w nocy bardzo płakał Nie wiem czy Wy cos psiukałyście do noska czy smarowałyście ??? Poradźcie nam : Narazie chyba nie będziemy jechać do szpitala (przychodnia dziś i jutro nieczynnna) bo gorączki nie miał. Napiszcie jak pielęgnnowałyście taki chory nosek ???
Kamila ja będę trzymać mocno kciuki!!!!
Zdanka ja pierwszą @ dostałam zaraz w styczniu i całą miałam własnie koloru brunatnego ale wiadomo, ze to po ciąży sie jeszcze wszystko oczyszczało, ale może napiszą Ci jeszcze dziewczyny co niedawno dostały.
Dziękuję za komlementy dla Kacperka no rzeczywiście poszalałam raz a dobrze ;D
Wszystkiego najlepszego dla Ewuni i Maksia z okazji półroczku!!!!! :-* :-* :-* :-* :-*
Nathalie
Fan(ka)
Paula doskonale rozumiem co przezywacie. idz do apteki i kup NOSE FRIDA - to takie urzadzenie do odciagania smarkow. sprawdza sie rewelacyjnie!!! kup tez euphorbium do noska - to do psikania. jesli to bedzie za slabe to kup nasivin, tylko, ze pamietaj, ze tego drugiego nie mozna stosowac dluzej niz tydzien bo mozesz uszkodzic sluzowke. powodzenia, bedzie dobrze!!!!
Nathalie
Fan(ka)
Paula acha, jeszcze pod nosek i pod szyjką posmaruj Kacperka maścią majerankową (tylko uważąj, bo trochę brudzi).
reklama
Hej Uwaga!Hania znow zdrowa!!! : : :
Wszystkiegi najlepszego dla Ewuni i Maksia STO LAT!
Cyprysiowa wspolczuje bolu!
Hania mi z rana pogryzla telefon!dalam ja bo nie chcialo mi sie wstawac a jej sie wyraznie nudzilo!No i zajela sie .Mam caly panel porysowany!
Beata moj maz tez jak psychol na tych meczach.A tak czekal na ten mundial.
Zdanka nie pamietam dokladnie swojej pierwszej @ po porodzi .Pammietam tylko ze byla ona miesiac po porodzie i tak za kilka dni sie skapowalam ze to moze byc TO teraz tez mam ale malusienko,tyci tyci!
Wszystkiegi najlepszego dla Ewuni i Maksia STO LAT!
Cyprysiowa wspolczuje bolu!
Hania mi z rana pogryzla telefon!dalam ja bo nie chcialo mi sie wstawac a jej sie wyraznie nudzilo!No i zajela sie .Mam caly panel porysowany!
Beata moj maz tez jak psychol na tych meczach.A tak czekal na ten mundial.
Zdanka nie pamietam dokladnie swojej pierwszej @ po porodzi .Pammietam tylko ze byla ona miesiac po porodzie i tak za kilka dni sie skapowalam ze to moze byc TO teraz tez mam ale malusienko,tyci tyci!
Podziel się: