reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GRUDZIEŃ 2005

Monia przeciez napisalam, ze to dobry znak w przeciwienstwie do mojego  ;)  :laugh: :laugh:
Astek baran powiadasz i to 75 rocznik - rany ! juz sobie wyobrazam nasz zjazd  :laugh: :laugh: jestem w szoku ! mojego Artura przyjaciel byl baran z 75 i to diabel wcielony - doslownie ! urodzony w prima aprilis na dodatek - drugiego takiego nasze miasto nie znalo !

osobiscie za pilka nie przepadam na codzien ale na czas mistrzostw swiata zmiana o 180 stopni i zagorzaly kibic ze mnie  ;D

reklama
Joeey
....no no będzie się działo ..... już nie mogę się doczekć ;) ojjjjjjj aż boje się pomyśleć jak sie te nasze chłopy spotkają...

...no i dobrze że tak o tym znaku napisałaś ...bo już chciałam zmienić na inny ;D ;)

ketsa pisze:
Melduje się w przelocie bo cały czas jakieś sprzątanko czy gotowanko na jutrzejsze chrzcinki.......
Ketsa to u Was chrzciny robi się w sobote ???

Ja tez za piłka nie przepadam, ale mój Paweł i mój tata i brat juz się szykuja do kibicowania  :D a ja tak z doskoku tylko będę naszym kibicowała a mecz pewnie spędze na bb :) no a piwko może tez mi sie jakieś dostanie  ;D

Ledwom nadrobiła. :p Ale Wy macie powera! 8 stron od wczoraj natrzepać! ::)

Karina motorek super hiper extra! Poprosimy o zdjątko Ciebie na tym cudzie. Da się zrobić? ;)

Wszystkiego naj naj naj dla Misiolka w dniu jej pół-urodzinek!!!
garf0008.gif

No i zapomniałam co miałam napisać... :-[

Ana to fasolka już potwierdzona? Może już pisałaś a ja przeoczyłam...

A no właśnie, zapomniałam, że dzisiaj jest mecz i Tomek chce oglądać. Może sobie czata zrobimy, hm? ::)

POLSKA jest jak jądra podczas stosunku,zawsze biorą udzial ale nigdy nie wchodzą

Ja chce czacik bo jednak bede dzis sama w domku :( Adrian idzie ogladac z kumplami meczyk :( szmutno mi

Ogladalyscie w wiadomosciach o szczepionkach przeciwko rakowi szyjki macicy ??? Ja bralam udzial w tych badaniach,jako krolik doswiadczalny :) dostawalam za szczepionke 60 zl. i ostatniej nie przyjelam bo w ciaze zaszlam :(

Paula raczej się nie robi ...ale ja nie chciałam na sumie w niedziele bo trwało by to jeszcze dłóżej i na dodatek cały kościół zawalony ludzmi (a ksiadz u nas robi tylko w jedna niedziele w mieciacu właśnie na tzw."sumie") no i jakoś sie dogadałam i sie na sobote zgodził

Natalko kurcze no ja to bym bardzo chciała czacik wieczorkiem...ale mogę nie miec dzis czasu ...chociaz kto wie....

Kamila no dobrae ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D i jakie trafne...
........ a jak sie załapałaś na tą szczepionkę? kurcze ja bym bardzo chciała............... no to jestes juz zaszczepiona czy nie jak ostatniej dawki nie przyjełaś? a mówili może kiedy bedzie można sie juz szczepic normalnie?

reklama
OK, to o której się umawiamy? 21.00? Już się nie mogę doczekać!!!!!
u-nici02.gif

A ja mam dla Was zagadkę:

Gdzie znajduje się punkt G u kobiety?

Czekam na odpowiedzi.

Do góry