reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GRUDZIEŃ 2005

dobra zmykam-juz doszlam do tego jak zrobic te fotki-dziekuje za pomoc!!!pare wkleilam ale jutro wszystko nadrobie-bedzieci nmogly nas ogladac!!!buziaki!!!

reklama
ingusia20060604140xxx2ee.jpg

Czy któraś chce jeszcze porozmawiać o psich kłaczkach? ::)

Beatko ja karmię Ingusię na siedząco, oparta jest o moją lewą rękę, prawą trzymam butelkę. I przykro mi zpowodu pieska... :-[ A czy sytuacja nie poprawiła się ani troszkę?

No i nie pamiętam co miałam Wam jeszcze napisać...

Sorbuś jak Twoja dietka? Bo moja niestety to wielki niewypał. Tomek naprzywoził tyle pysznych czekoladek Lindta itp itd, że nie wytrzymałam... no i jeszcze likierek czekoladowy mi przywiózł... ::)

Joeey ja tez jestem koziorozec i myslisz ze to przyjazdny znak otoczeniu ???

Natalko o matko ::)

ale zescie naopowiadaly historyjek o duchach teraz caly czas siedze i sie rozgladam po pokoju :mad:

Cyprysiowa pewnie juz pisalas a ja przegapilam ale co studjujesz ???

Tak tu glosno o albumiku wiec lece

joeey pisze:
Natalka a ja lubie raczki, bo sa cieple i rodzinne, a do tego nieswiadome lub swiadome kokieciary ;D

Tak? To wobec tego nie jestem typowym raczkiem. Ja nieśmiała jestem więc kokieciarą być nie mogę. ;)

Słuchajcie, też tak macie, że jak wysyłacie posta to Wam wyskakuje, że wystąpił błąd? Nigdy tak nie miałam a ostatnio nie mogę żadnego posta wysłać. Muszę go zawsze zapisać np w wordzie i potem wysyłać 10 razy zanim mi się uda. :mad: :mad: :mad:

joeey akurat strzelcem byc bym nie chciala z tego wzgledu ze pewna osoba a mianowicie moj "brat"nim jestA brat w cudzyslowiu z tego wzgledu ze wyrzadzil mi wielka krzywde w zyciu i nie utrzymuje na szczescie z nim kontaktu i do konca zycia chcialabym juz go nie zobaczyc  :-[ no i on jest wlasnie strzelcem a ja jestem panna :)

wiolus prawo i administracja

reklama
Do góry