reklama
Nathalie
Fan(ka)
Czy któraś chce jeszcze porozmawiać o psich kłaczkach? :
Beatko ja karmię Ingusię na siedząco, oparta jest o moją lewą rękę, prawą trzymam butelkę. I przykro mi zpowodu pieska... :-[ A czy sytuacja nie poprawiła się ani troszkę?
No i nie pamiętam co miałam Wam jeszcze napisać...
Nathalie
Fan(ka)
Joeey ja raczek, typowy raczek.
Ewelka to pędzę do albumiku czym prędzej Szymusia zobaczyć! ;D
Ewelka to pędzę do albumiku czym prędzej Szymusia zobaczyć! ;D
Nathalie
Fan(ka)
Sorbuś jak Twoja dietka? Bo moja niestety to wielki niewypał. Tomek naprzywoził tyle pysznych czekoladek Lindta itp itd, że nie wytrzymałam... no i jeszcze likierek czekoladowy mi przywiózł... :
Joeey ja tez jestem koziorozec i myslisz ze to przyjazdny znak otoczeniu ???
Natalko o matko :
ale zescie naopowiadaly historyjek o duchach teraz caly czas siedze i sie rozgladam po pokoju
Cyprysiowa pewnie juz pisalas a ja przegapilam ale co studjujesz ???
Tak tu glosno o albumiku wiec lece
Natalko o matko :
ale zescie naopowiadaly historyjek o duchach teraz caly czas siedze i sie rozgladam po pokoju
Cyprysiowa pewnie juz pisalas a ja przegapilam ale co studjujesz ???
Tak tu glosno o albumiku wiec lece
Nathalie
Fan(ka)
joeey pisze:Natalka a ja lubie raczki, bo sa cieple i rodzinne, a do tego nieswiadome lub swiadome kokieciary ;D
Tak? To wobec tego nie jestem typowym raczkiem. Ja nieśmiała jestem więc kokieciarą być nie mogę.
Słuchajcie, też tak macie, że jak wysyłacie posta to Wam wyskakuje, że wystąpił błąd? Nigdy tak nie miałam a ostatnio nie mogę żadnego posta wysłać. Muszę go zawsze zapisać np w wordzie i potem wysyłać 10 razy zanim mi się uda.
mamaCyprysia
Fanka BB :)
joeey akurat strzelcem byc bym nie chciala z tego wzgledu ze pewna osoba a mianowicie moj "brat"nim jestA brat w cudzyslowiu z tego wzgledu ze wyrzadzil mi wielka krzywde w zyciu i nie utrzymuje na szczescie z nim kontaktu i do konca zycia chcialabym juz go nie zobaczyc :-[ no i on jest wlasnie strzelcem a ja jestem panna
wiolus prawo i administracja
wiolus prawo i administracja
reklama
mamaCyprysia
Fanka BB :)
joeey a co charakteryzuje panny ???
Podziel się: