reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GRUDZIEŃ 2005

czesc dziewczyny ...ale sie montuje z tymi zdjeciami-napiszcie mi jak mam je pomniejszyc bo nic mi nie chce wskoczyc na zabie pomimo tego ze daje to optimize...cos tam dalej!!!a strasznie chcielismy sie wam pokazac!!! :( :( :(

reklama
ja tez juz ide spac

D O B R A N O C

ewela
sprobuj zmiejszyc w paincie dziewczyny tak zmniejszaja ja sie bawie gimpem albo zmniejszam w ACDSee bo zaba nie bierze b.duzych zdjec ;)

Beacia samoopalacz mam do ciala z Garniera i dlugo juz go ne uzywalam, to Ci napisze jutro czy rownomiernie i bez plam sie rozprowadza bo juz nie pamietam :p za to do twarzy rewelacyjny jest z Avonu, co jak co bo Avon nie ma dobrych kosmetykow ale ten im sie zdecydowanie udal ! bardzo mi pomogl w ciazy ;) i najlepsze, ze od nalozenia, efekt jest po niecalej godzince - skora naprawde nabiera przyjemnego, zdrowego kolorytu ;D

reklama
o jeszcze sobie przypomnialam, ze mialam komus napisac...  :laugh:
Karina nigdy bym nie zgadla zes strzelec, za bardzo ''porzadna'' mi sie wydajesz  ;) ale jaja...no pod wage mi podchodzisz ale to widocznie tylko pozory hehe  ;D
bo ja sie interesuje znakami wiec jak poznaje kogos to pierwsze co to pytam i juz mam obraz osoby i wiem jak do niej podejsc  :laugh: :laugh: ale ze mnie gracz  :laugh: i jeszcze mam cos takiego, ze nie zapominam znaku - jak raz ustale to pamietam i koniec, dlatego niektorych z Was znaki juz mam zakodowane na amen ! np Kamila-strzelec rowniez chyba jest tak jak i Amelka, didi-lew, Wanda-wodnik,aOla blizniak, Ziemzia-byk, koziorozce to Ana, Gabi, Pamcia, Asia i Ja  ;D ale nie wszystkich jeszcze znam chodz pewnie wiekszosc  :laugh:

Do góry