reklama
O matko Kamilko straszna sprawa z pieskiem. Tez nie wiedzialabym co zrobic. Chyba nie bylabym w stanie go uspic, a z drugiej strony przeciez Cyprys jest najwazniejszy...Moze dziewczyny cos Ci poradza... A jeszcze mi sie przypomnialo, ze pisalas na zjezdzie, ze Twoj mąż najmłodszy i ze obawia sie, ze nie dogada sie z innymi...Mój jest niewiele starszy, bo skonczy w sierpniu 25 latek. Tylko, ze ja nie wiem czy bedziemy...Zalezy od terminu!
Jeszcze pytanko do butelkowych mam: jak karmicie swoje pociechy? Bo ja musze sie przyznac, ze Miki najlepiej jadł na lezaco na podusi klinie...Ale wczoraj tak sie zachłysnął, ze oddech stracil. Musze wymslic inna pozycje...Jak karmicie dzieciątka? Jaka pozycja w nocy, gdy np sie przebudza?
Jeszcze pytanko do butelkowych mam: jak karmicie swoje pociechy? Bo ja musze sie przyznac, ze Miki najlepiej jadł na lezaco na podusi klinie...Ale wczoraj tak sie zachłysnął, ze oddech stracil. Musze wymslic inna pozycje...Jak karmicie dzieciątka? Jaka pozycja w nocy, gdy np sie przebudza?
a ja siedze z samoopalaczem na calym ciele :laugh: czekam az wyschnie
pisemny u tego profesorka trwa UWAGA ! 15minutek w tym po 5 min na kazde pytanie zeby napisac najwazniejsze rzeczy i wlasnie nie wmyslac bzdur - sciaganie odpada bo sie nie da zalamka :
ja mam kotka, ktory tylko w drodze do samochodu byl na dworze, a tak cale zycie z wariatami czyli w domu siedzi :laugh: :laugh:
pisemny u tego profesorka trwa UWAGA ! 15minutek w tym po 5 min na kazde pytanie zeby napisac najwazniejsze rzeczy i wlasnie nie wmyslac bzdur - sciaganie odpada bo sie nie da zalamka :
ja mam kotka, ktory tylko w drodze do samochodu byl na dworze, a tak cale zycie z wariatami czyli w domu siedzi :laugh: :laugh:
Sorbuś
Mama Majci i Patrycji
Ja cały czas trzymam Maje na ręku oparta bo leniuch nie chce sama butelki trzymać
WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA DZISIEJSZYCH SOLENIZANTóW :-* :-* :-* :-* :-*
TERAZ JUZ IDę DO TEGO ALBUMU BO NIE MIAłAM KIEDY WCZEśNIEJ :-[ :-[ :-[ :-[ :-[
WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA DZISIEJSZYCH SOLENIZANTóW :-* :-* :-* :-* :-*
TERAZ JUZ IDę DO TEGO ALBUMU BO NIE MIAłAM KIEDY WCZEśNIEJ :-[ :-[ :-[ :-[ :-[
mamaCyprysia
Fanka BB :)
Beatko propo sciagania to ja przez to ze czasem nie daje rady w ogole sie nauczyc to nawet na ustnych sciagam po prostu gdybym nie sciagnela to bym oblala wiec trzeba ryzykowac czasem A czemu zalezy od terminu ??? jesli chodzi o sesje to my tez nie damy rade wiec mam nadzieje ze nie bedzi w terminie naszych sesji
A co do butelkownia to Cyprys w nocy akurat nie pija a w dzien to mam go na rekach i karmie ale to zadko a czesciej lezy na tapczanie lub w lozeczku na podusi i pije sobie sam,nie zdazylo mu sie jeszcze zachlysnac.Moze kladz go po prostu wyzej ???
A co do butelkownia to Cyprys w nocy akurat nie pija a w dzien to mam go na rekach i karmie ale to zadko a czesciej lezy na tapczanie lub w lozeczku na podusi i pije sobie sam,nie zdazylo mu sie jeszcze zachlysnac.Moze kladz go po prostu wyzej ???
Sorbuś
Mama Majci i Patrycji
No zapomniałam dodac że Maja w nocy nie je :laugh: :laugh: :laugh:
A dzieciaki poprostu piekne ;D ;D ;D
Gabunia ma przecudne oczka i włoski i jak fajnie leży "krzyżem"
Ingusia to poprostu moja ulubienica - cudeńko
I Lenusia i Pipis sa przefajni poprostu - minki zawodowe i smaczki :laugh: :laugh: :laugh:
A dzieciaki poprostu piekne ;D ;D ;D
Gabunia ma przecudne oczka i włoski i jak fajnie leży "krzyżem"
Ingusia to poprostu moja ulubienica - cudeńko
I Lenusia i Pipis sa przefajni poprostu - minki zawodowe i smaczki :laugh: :laugh: :laugh:
reklama
mamaCyprysia
Fanka BB :)
sorbek twoj Majutek to dopieo miny zawodowa robi.Moj adrian jak widzi to jej zdjecie w wanience co masz ponizej to sie napatrzec nie moze na ta minke
Podziel się: