reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GRUDZIEŃ 2005

właśnie byłam w albumiku :)....w końcu dotarłam  :p

Ana Staś to będzie chyba amant i wszystkie laski będą na niego leciały :) te oczy... ta buźka....  ::) :D

Kamila Cypryś toż to prawdziwy aktor Ci roście jak on pięknie potrafi pozować do zdjęć  :D

Steffi, Moskito Wasze fotki musze obejrzeć u brata  :( :( :(

Pamciaw śliczne zdjęcia w wannie  :D

Magdamaj ładnie wyglądałyście na weselu :) widać, że dwie kobietki :)

Natalia ślicznie Ingusia wychodzi  na zdjęciach :) ale jak kobietka śliczna to i zdjęcia śliczne :)

Gochna no nareszcie Idunia wygląda jak dziewczynka :) w różowej bluzeczce :) a gdzie więcej zdjęć i obiecane sukienki ???

Karina chyba wkleiłaś zdjęcia żabą :) jaka śliczna ta Twoja panienka :) zdjęcia w sukience w groszki przecudne taka słodka na nich jest Gabrysia :)

Gabi Oski uroczy  :laugh:

reklama
Beatko skad ja to znam.ostatnio adrian tez caly czas sie uczyl bo mial egzaminy a ja tylko z malym itd.dzis mial narazie ostatni(tydzien przerwy) a ja w sobote i niedziele nastepne egzaminy!!nienawidze sesji!!!!!!!!!
Gabi kolo 20zl.Moge ci kupic i wyslac tlko musisz mnie poinformowac jak go wyslac bo ja nigdy nic nie wysylalam :-[
aa byly jeszcze berzowe
Paula nie dosc ze Cyprys slicznie pozuje to jeszcze mama ma talent do robienia pieknych zdjec ;).... i taka skromna jest na dodatek :)

I jeszcze chcialam napisac, ze wujek nie chce pieska. Tzn mówi, ze on by go wziął, ale ciotka nie chce. Ona definitywnie chce szczeniaka... :-[ :-[ :-[ Nie wiem co z nim zrobic...Szkoda oddac nie wiadomo komu...

A jeszcze pytanko do wszystkich dziewczyn, które mają w domu pieski: nie obawiacie, ze buziulek dzidziusia bedzie spozywal siersc pupila? Kurka, nawet jak sie sprzata czesto to chyba to nieuniknione, co?

Kamilko to chyba dlatego mialas ostatnio minimalnie gorszy humorek, nie? Ja tez nienawidze sesji!!!!!!!!!!! Tylko najgorsze jest to, że jak sie sesja skonczy i jak mój chlop sie obroni to wyjezdza do pracy i nie bedzie go 3 miechy. Wiec z jednej strony chce zeby ta sesja sie skonczyla, a z drugiej nie za bardzo! :p

Beaciu siersc mojego kota to dopiero dramat !  :( ale ja pocieszam sie, ze tym sposobem Ada nie bedzie alergikiem i cierpliwie usuwam owe wlosy ze wszystkiego  ::)

ja tez mam zalegly egzamin z zeszlego roku i tak mi sie nie chce, ze nic nie mowcie  :p ::) ::) ::) i nie wiem czy isc na konfrontacje ustna czy na pisemny bo nawet mam wybor  :p ::)

polecam dzisiejszy odcinek Gotowych na wszystko, bo dzis damesa Gabi bedzie dawala popis w opiece nad noworodkiem - ale bedzie ubaw  :laugh: :laugh: :laugh:

Baetko no to najgorszy czas ta sesja.Tak samo bylo w zimowa ale jakby latwiej moze dlatego ze maly nie potrzebowal tyle uwagi.
Dzis np.sciagnal mi obrus ze stolu.na szczescie byl na nim tylko pilot od tv ale prawie dostal z niego w glowe,dostal tylko w raczke i sie przestraszyl.Szczescie ze nie mialam na stole goracej herbaty!!
A ja mam z pieskiem troszke inny problem.Ma 14 lat i zaczelo mu odbijac na stare lata.Np wchodze do kuchni a on sie na mnie rzuca,musze uciekac z kuchni zeby mnie nie pogryzl,juz od dawna tak sie dzieje.Boje sie ze zrobi cos malemu bo juz czasami maly go pociagnal za klaki i prawie go ugryzl.Chce go uspic ale nie mam sumienia,strasznie mi zal!!!!! Dziecko oczywiscie jest wazniejsze ale caly czas przekladam to ludzac sie ze sam zdechnie :(

reklama
Joeey pisemne sa lepsze bo mozna zasiegnac pomocy w sciagawce ;D ;D ja przynajniej wolalam pisemne ;) ;D ale nie tylko dlatego ze sciagalam ;)

Do góry