mamaCyprysia
Fanka BB :)
Moj szwagier pracowal kiedys w ochronie w telekomunikacji polskiej.I pewnej nocy uslyszal ze ktos chodzi po korytarzach,chodzil po obiejcie a nikogo nie bylo.Pozniej na dniowce opowiedzial kobietom tam pracujacych o tym zdazeniu a one opowiedzialy mu historie dziadka ktory zmarl przy kontrolce telefonicznej i od tego momentu chodi sobie po korytarzach.Nawet kiedys byla mojego szwagra zona dotrzymac mu towarzystwa na nocce i tez to slyszala dokladnie i myslala ze sie osika w nocy ze strachu mowiac do seby ze tam ktos chodzi a on na to : "aaa to tylko duch dziadka"-przyzwyczail juz sie
Natalia ja bym sie osikala na twoim miejscu
a do tego szwagra to jeszcze kiedys sobie zasnal na nocce,a oczywiscie nie mogl bo byl w pracy i obudzil go powiew chlodu i w tym samym momencie do drzwi zadzwonil kontrola do drzwi.dziadek zadbal zeby Seba pracy nie stracil
Natalia ja bym sie osikala na twoim miejscu
a do tego szwagra to jeszcze kiedys sobie zasnal na nocce,a oczywiscie nie mogl bo byl w pracy i obudzil go powiew chlodu i w tym samym momencie do drzwi zadzwonil kontrola do drzwi.dziadek zadbal zeby Seba pracy nie stracil