reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GRUDZIEŃ 2005

a ja dostalam balonik z nienacka ;D ;D od obcego faceta jak byly Dni Rzeszowa ;D ;D ;D a bylam z kolezankami na piwsku :p

a kwiaty cięte, co to wogole jest ??? Ja kocham kaktusy i moj maz o tym doskonale wie a ani razu nie dostalam :( :( :(

reklama
ale jestem juz zmeczona,nie poszlam dzis z Cyprysiem na spacer (pierwszy raz od jakis 4 miesiecy)bo nawet jak ostatnio byl chory to moglam wychodzic.Cyprys spi mi zawswze tylko na spacerkach,nie pamietam zeby spal w domku,w ogole w dzien prawie nie spi.no i kontynulujac to nie poszlam dzis bo mialam strasznego lenia i maly w ogole dzis nie spal a marudny taki ze szok,juz nie moge sie doczekac 20.30 jak go wykapie,zje i zasnie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Adrian chce mnie zabrac w niedziele do kina.malego zostawic u swojego brata,przyjechac po mnie na egzamin i do kina i wlasnie sie zastanawiam na co i chyba sie zdecyduje na "tristana i izolde"leci od 9.06 jak myslicie ???

Cyprysiowa niezle historie masz z duchami  ;D ;D

a co do rozwalonego auta to siostrze nic sie nie stalo bo to bylo na podworku i nie zdazyla sie rozpedzic, bo ona jeszcze prawka nie ma, a autko ma tylna klape do wymiany ewentualnego klepania i lakierowania  ::) a pech chcial ze walnela w drugie auto taty  :-[ tylko tamto jest ciezarowe i na szczescie cale tylko minimalnie zagniecione

Kamila a co to jest kino ???

Ja bym poszla na cokolwiek tylko zeby ktos mi malego wziaz choc na jeden wieczor ::)

bo jeszcze mi sie nie zadzylo zeby ktokolwiek nawet maz zaproponowal zebym sobie odpoczela od maluszka ::) ::) ja po calym dniu padam a ten przychodzi i jeszcze mu sie na zaloty zbiera ::) ::)

Gaba ale pech, siorka ma chyba szlaban :laugh: :laugh:
Kamila jak ostatnio bylam w kinie to widzialam zajawke Tristana i Iz.. oboje chcemy isc, Artur kocha filmy historyczne, jego ulubiony to Braveheart z Gibsonem ;D uwielbia walki, wojny itp. a ja oczywiscie ze wzgledu na watek milosny, czyli dla kazdego cos milego ! ;)

Wy mnie tu duchami nie straszcie, brrr, znacznie bardziej podobała mi się część z szarlotką... mmmm, język mam do pasa i ślinię się jak Kacper przy tych ząbkach co idą idą a dojść nie mogą, ech

Wszystkiego  naj dla Gabrysi!!!​

Paula niech suwaczek służy, raz na czas dobra jest zmiana, hehe

jsorbek
ja z młodym jadę końcem lipca na Mazury, a tez z Krakowa jestem... hmmm, nigdy jeszcze w taką podróż z nim nie jeździłam, zobaczymy jak to zniesie, mam obawy, ale co tam musi być dobrze, no i kiedyś musi być ten pierwszy raz!

Mały śpi, idę nadrobić inne wątki!

GAbi..ahaha..masz racje..KAmila a co to kino???

kurcze ja ostatni raz w kinie bylam w 2004 w listopadzie na Vincim..:D

Joeey..ja tak samo jak Twoj men uwielbiam takie filmy a zwlaszcza kostiumowe..:).ostatnio marzylo mi sie aby zobaczyc "Dume i uprzedzenie" ta nowa wersje co ostatnio wkinach byla a teraz tez marze sobie o Tristanie..no i chyba na marzeniach sie skonczy..ahaha:D

reklama
bylam w galerii ;D
Karina no przesliczna ta twoja corcia, a jakie ma slodkie ciuszki to nie moge sie napatrzec, no i trendy okulary ;D mala gwiazdunia, chyba wzbudza powszechny podziw i uwage, gdzie sie nie pojawi ;)
czy Ty czasem nie jestes spod znaku wagi bo tak mi pasujesz ???
Ana juz dawno mialam Ci napisac, ze Stasiek to taki maly dorosly, no ma niesamowite juz wyksztalcone rysy twarzy maly przystojniak ;D taki inny od wszystkich bobaskow, nie sposob bylo by go pomylic, zreszta nikt y nie smial ;D
Kamila swietne te zdjecia czarno biale, Cyprys wygglada uroczo przy takich zblizeniach, jak Ty to ustawiasz ??? czy zmieniasz zdjecie uz jak wrzucisz na kompa bo ja ciemna jestem ::)

Do góry