reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GRUDZIEŃ 2005

KAmila ..taa..>:D.wielkie mniam mniam mniam a na koncu chrup chrup..ahahaha :D :D... zameczylabym go chyba ..kiedys jakogladalam fil z Piotre chyba to btly "Kroniki ridiccka"..i mowie do mojego ach co za facet mmmm..co ja bym mu zrobila..a Piotr mowi tak..nic bys mu nie zrobila bo Ciebie zawsze glowa boli albo chce Ci sie spac..

reklama
a w ogole to sie pochwale jaka ładna rozyczke dostalam dzis od mojego mena :)
obraz10954gj.jpg

didi hehe skad ja to znam :D
ja bym zameczyla Toma Cruise.Normalnie szaleje za nim.Wszyscy mi mowia ze on przeciez nie jest taki sliczny bo ma duzy nos itd.ale mi sie nie podobaja idealni faceci :) Jakbym dorwala Toma hmmm... z szafy bym skakala hehe

Didino dokładnie ta babeczka i dokładnie w tym filmie (bo w amelii juz troche gorzej wygladała a tu całkiem fajna laseczka jest i jak dla mnie jest podobienstwo... ;)
no a van ;)jak na takiego miesniaka to calkiem fajny jest ....a jak ładnie w spódnicy wyglada???????(kiedys na jakims rozdaniu nagrod byl...) no i jak nie lubie miesniakow za bardzo to ten jest calkiem apetyczny....
.....no kurcze ale Pepe a'la Van niezle wyszedł... ;)

Ana ja chodziłam do jednej ginki w przychodni żeby mieć darmowe badania bo poza tym ona mi wogóle nie odpowiadała ale to u niej prowadziłam karte ciąży i ona mi wypisywała zwolnienia a jeździłam tez do drugiej ginki prywatnie bo to super lekarz, ona wiedziała, że prowadzę ciąże u siebie w przychodni i tylko prowadziła mi zwykłą kartę kontrolując moją ciąże, natomiat ta ginka z przychodni nie wiedziała że jeżdże jeszcze prywatnie. Ale nagmatwałam, mam nadzieję że zrozumiałaś  ::)

Gochna myślę że Ingusia im starsza tym bardziej będzie robiła sie podobna do dziewczynki, a jak już jej zapuścisz włoski to już nie będzie wątpliwości :) No i pokaż nam ją w sukience  :laugh:

Kamila ja tez lubię od czasu do czasu obejrzec sobie jakiś horror ale aż taka maniaczka to nie jestem ;) czasami boję się przy tym i chowam głowę w koc ale lubię miec troszkę cykorka  ;D oczywiście jeśli w domu jest ktoś ze mną  ;D

didi pisze:
to jest moj ideal filmowy , a razcek facet ktorego uwiezilabym na jakis czas i meczyla hahaha>:D..mniam..ale on mnie pociaga ..achhhh..:)
Didi no nieźle nieźle mmmm.... ;D ;D ;D ;D Ty łobuziaro!!!! ;) ;D

a to jest moj Piotrus 2 lata temu..:)..kurcze bonie mam takiej terazniejszej fotki w takiej pozycji :D

ojej jaki ten Twój mężczyzna ma tatuaż :o :D pewnie dlatego tamten tak Ci sie podoba bo ma podobny i wogóle sam jest podobny hehehe ;D

reklama
Kamila no ja też raczej wole coś w stylu Toma Cruise ;D ;D ;D

a róża śliczna!!! :laugh:.... ja to ostatnio dostałam bukiet bzów i to urwanych z drzewka przed domem ;)

Do góry