reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GRUDZIEŃ 2005

reklama
didi a ja bym na wejsciu
useksik2vs.gif
dopiero potem bym sobie
ukaren906bw.gif
zeby moc zasnac przy takim przystojniaczku a
ukaren1118wz.gif
odpada nie zmylabym z siebie tego zapachu :D ;D ;D

didi ale brecham  :laugh: :laugh: a Pepe ma najlepsze teksty i wg mnie lepsze ciacho z niego niz Vina Diesela !  ;D a dziare ma taka sama duza jak moj Artur i w tym samym miejscu  ;) a myslalam, ze tylko moj taki wydziargany  :D :D :D
Kamilko ale twoj Adrian romantyczny - fajnie tak dostac rozyczke bez okazji, moj to typowy chlop czyli bez mozgu z reguly, czasami ma przeblyski ale bez okazji nie kupil kwiata, tylko bez okazji ale na zadanie ale to sie nie liczy  :laugh: :laugh:

Joeey...moj chce jeszcze powiekszyc sobie ten tatusaz az do cycka i pod reke..a na brzuszku ma chinskie znaki ..1 to mlodszy brat a 2 zrobil sobie jak urodzil sie AL i oznacza ojca..:D

hehe smiesznei
faktycznie niezly ten aktor!

Cos ja to chcialam,lecz zapomnialam.Mialoto byc do kamili.Hmm...tak .Bardzo mi przykro z powodu Twojej mamy.Bez mamy zle.Ale pewnie do wszystkiego idzie sie przyzwyczaic,tylko szkoda Ty taka mloda,wnusio taki fajny i tesc głupi.AL ewidze ze maz ok i obsypuje cie kwiatami :)

Joeey no to pokaż dziary twojego mężczyzny jak się chwaliś to chwalić... ;).... no a ja lubie oglądać takie rzeczy bo mi by nigdy na to odwagi nie starczyło....

Kamila no no co za romantyk z twego Adriana...hmmmmmm i to tak bez okazji...? no wyrazy uznania

Didi powiekszyc....???????? toz to juz jest olbrzym.... ;)

kwiatki bez okazji dostaje non stop.kiedys(nawet byly u mnie didi i wanda)poklucilam sie z adrianem i wlasnie jak byly to przyszla dostawa kwiatowa z bukiecikiem na przeprosiny :) to bylo najmilsze na swiecie-wybaczylam :)
juz mu mowie zeby zaczal kupowac mi doniczkowe,cos nowego ale on na to ze sie na nich nie zna a jak ma mi przyniesc pelargonie to wole jednak te ciete :)

reklama

Kamila no to bardzo fajnie bo nie wielu jest takich facetów którzy maja ten dar obsypywania swoich kobiet kwiatami........ ja jestem zdziwiona bo zawsze Astek powtarzał ze ciete kwiaty to zupełnie bezsensowny prezent bo tylko do kosza sie nadaja i ze jak juz to tylko doniczkowe....... a po kilku latach naszego zwiazku kilka razy juz udało mi sie róże albo konwalie(kocham) dostac i to z nienacka i bez okazji....... i nie wiem jaka to moc jest w takich kwiatach......ale chociaz bez sensu to tak ogromnie zawsze cieszą.....nie da sie tego racjonalnie wytłumacdzyć

heheheheehia chyba ze dwa razy udało mi sie dostac kwiaty na ulicy od facetów których pierwszy raz na oczy widziałam...... to dopiero zaskoczenie ale nie powiem bardzo miłe i jak poprawia nastrój..... ;)

Do góry