reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GRUDZIEŃ 2005

reklama
No i jeszcze dzisiaj goście mi się trafili ale teraz już Kacperek śpi i ja mam czas dla siebie :)
Co do kina to ja tez już nie pamiętam kiedy ostatni raz byłam... ::) chyba byłam jeszcze w ciąży i nie pamietam na czym ::) ach co za skleroza :p
Mój mąż też mi nigdy nie kupuje kwiatów, tylko raz mi kupił róże na nasze pierwsze spotkanie (chciał zrobić dobre wrażenie ;)) też twierdzi, że kwiaty są nietrwałe i szkoda wydawać pieniądze woli kupić coś innego jakiś prezent a w ostateczności czekoladki :p teraz miał dylemat bo ja nie moge jeść czekolady hehehe ;) ale prezent i tak mu się udał :)
od czasu do czasu przyniesie mi kwiaty tak bez okazji ale takie zerwane z ogródka :) to tez jest bardzo miłe a przy tym słowa "Kocham Cię" :laugh:

echhh ale się rozanieliłam :angel:

ja od mojego tez nie dostae za czesto kawiaow..2 razy dostalam roze..pozniej jak wrocil w lipcu z irlandi to dostalam piekny bukiet margaretek.. pozniej jeszcze dostalam bukiecik roz..a tak to tylki sie i mowi mi misialku moj kochany ..:)..

a teraz ide do lozeczka wiec mowie juz wam DOBRANOC

poogladam jeszcze filmik na polsacie i zmykam spac..
papapa

moj mi kupil kwiatki jak przyjechal do mnie za drugim razem, pierwszy raz byl zbadac teren  :p czy go w maliny nie wpuścilam  :p bo jechal za mną po dyskotece  ;D jeny co to jest dyskoteka ???  ::) ::) ale to dziwnie brzmi  ;) :laugh: :laugh: :laugh:

za to jak przychodzi z pracy to ma jeden tekst ulubiony jak juz sobie cos zje ;D

...smutna cos jestes chodz do lozka to cie pociesze troszke :p (wcale nie bywam smutna no moze czasami  :laugh:)

no i jeszcze jeden ma ulubiony jak dzwoni  :p

...kupic Ci coś ??? bo tam na biurku zostawilem dla Ciebie zajecie  :p ::)

ale straszycie to ja wam opisze historyjke
było to z 18 lat temu u mnie w rodzinie zmarła kobieta po porodzie i zostało maleńkie dziecko ten mąż strasznie rozpaczał bo miał jeszcze trzy starsze córki a  on sam i pewnej nocy ona przyśniła mu się mówiąc że jak on tak będzie rozpaczał to ona zabierze Łukaszka do siebie no i ze strachu przestał płakać i wiecie co potem w nocy jak łukaszek płakał sam wózek się bujał

a i jeszcze jedna  ;D
jeszcze jak mieszkałam u rodziców to było przyjechała do nas siostra z mężem na wekend i tego samego dnia zginoł szwagra tata w wypadku i o tej samej godzinie co on zginoł stłukło się u nas lustro w łazience jest to nie możliwe żeby samo spadło bo ono wisiało w takiej wnęce i przed nim stały różne kosmetyki jeżeli by puściły haki i ono by miało samo spaść wszystko inne też by leżało na podłodze a tu tylko same lustro stłuczone było i to nadodatek na środku łazienki a łazienka nie jest mała

no dobra koniec tych opowieści  ;D

a kwiatki to dostawałam przed ślubem co ja gadam przed tym jak postanowiliśmy że się pobieramy
a teraz to jakieś czekoladki albo winko ;) a ja chciała bym kwiatki bo lubie :p
z czasu jak bardzo bardzo bardzo przeskrobie to kkupi ale to było chyba dwa razy przez prawie cztery lata

Didi ty to zajedziesz tego swojego Pepe jak się wreszcie spotkacie nic teraz tylko sex Ci w głowie ;) :D

Zdanka rety co za historie szczególnie ta pierwsza  ::) aż mi ciarki przeszły i łezka w oku sie zakręciła  ::)

Didi biedny Pepe  :p nie wie co go czeka  ;) ;D

No ja też już idę spać bo mój mężczyzna ten duży czeka na mnie w łóżku i mi grzeje miejscówkę :)  :laugh:

DOBRANOC

reklama
Do góry