reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GRUDZIEŃ 2005

reklama
ja jeszcze na chwilke oglądałam zdjęcia mojego zięcia jaki on fotogieniczny ::) ::) miód malina

ewela ja ci dam śmiać się ze mnie ja omało się nie zabiłam a ty się śmieje no ładnie tak z czyjegoś nieszczęścia :p

Halo halo.......
Witam po wekendzie hm,, dopiero teraz ale no cuz kupa roboty ::)
Przeczytalam po lebkach ale jakos padam juz na ryjek a duzo tego bylo...ale;

Wszystkiego naj naj dzisiejszym jubilatom/tka

a teraz moge po czesci odpisac a wiec:
Magdus ja to Cie akurat rozumie dlatego sie wyprowadzilam i mam ich gleboko w dupie.Moja matka mnie nigdy nie terroryzowala a znecala sie nademna tesciowa z tesciem.Uciekaj z tamtad jak najdalej 8) powaznie bo bedziesz miec zjechana psychike .Ja wiem ze jest teraz ciezko o mieszkanko no i trza miec srodki finansowe itd.ale zawsze jest jakies rozwiazanie z sytuacji. My wynajmujemy (fakt ze od znajomej i w sumie bierze za wynajem tylko 100 ;) ) mieszkanko ale mozecie isc do rodzicow czy cos wymislic .Ja dzieki Bogu nie mieszkam z nimi i Nigdy nie bede chodzby mial sie swiat zawalic!!!

Wanda wracaj szybko zrob wieeeelkie come back

Zdanka to przykre i ja ci wspolczuje stluczki musialo bardzo bolec wiesz dobrze ze z Ewa nie schodzilas bo ja zawsze do sklepu pietro nizej biegam z ola i tez taka roztrzepana :p

Wracajac do tych podlych tesciowych to ja dzis wlasnie u mojej bylam i znowu zreszta to juz normalka mnie wkur... na maksa .Biedna ta moja Ola kurcze ona nie mysli o dobru dziecka tylko o wlasnych korzysciach tylko zeby sie pochwalic przed sasiadkami masakra !!!

Biedne dziewczynki z tymi tescioymi!!!! Co za wredne babska wam sie trafiły (no a Cyprysiowej to jeszcze wredny tesciu) !!!! a kysz z nimi !!!!

my bylismy na weekend na weselu i poprawinkach i malutka z nami -- jutro wkleje fotki
naszczescie przed sala weselna było zielono ławeczki i etc wiec poki jasno i cieplo (jakos sie ta sobota udała pogodowo) siedzielismy na dworze
i nawet dzielnie wytrzymala glosne strasznie fajerwerki
i potem spała łądnie w wozeczku na sali :)

oczywiscie wszyscy sie zachwycali jaki slodziak i paputek - jutro wkleje foty :)
w niedziele bylismy na poprawinyach i tez byla dzielna
pomimo ze napadaly ja dzikie tlumy cioc i wujkow w roznym wieku wygladzie i etc to dzielnie nie plakala
nawet u innych na raczkach - no moze u coponiektorych :) rbbila furore
a ja sobie wypilam troszke ppiwa - pychotka :) z takiego wroclawskiego browaru gdzie piwo robi sie w knajpie - Martula na pewno znasz spiz nie?
i potem mialam taki mlekoped ze nie wiem !! cyce wielkie jak arbuzy ze nawet maja nie mogla tego spic i mi sie wylalo na lozko jak spalam i sie obudzilam w mokrej kaluzy :)
dzisiaj odsypialaa ten weekend i spala 2 razy dluzej w ciagu dnia :)

niech to!! obrzarlam sie paluszkami i teraz mi niedobrze bleeeeeeeeeeeee - mam za swoje

Zdanka kobieto!! matka jestes uwazaj na siebie biedaku!!!!

a ja dzisiaj bylam na basenie z Rafalkiem i zgadnijcie ile osob przypadalo na tor..... 0,33 :)
bylismy tylko MY :) CZAD!!!!!

moglismy wziac Maje ale nie wiedzielismy bo normalnie tam sa tlumy !!!

co do jezyka migowego - to nie jest takie miganie naprawde tylko laczenie slow z gestami
typu idziemy jesc to pokazuje sie na buzie
i taki dzidzius moze szybciej sie z nami komunikowac
tj wczesniej zanim nauczy sie wypowiadac slowa :)

Zdanka - az mi sie wlosy zjezyly na rekach! Najstraszniejsze to chyba by bylo, gdyby odpukac cos Ci sie stalo i Ewa sama zostala w domu! Dobrze, ze sie pozbieralas!

Paula - tez sie wzruszylam czytajac tego smska. :D

Wszystkiego najlepszego dla Piotrusia z okazji mini urodzinek i dla Amelki z okazji rocznicy!
!

czesc laski ..:)

a wy co na bezsenosc cierpicie czy jak..:).ja ostatnio chodze spac z dzieckiem..no a on wczoraj o 19 urzadzil sobie jednakl dzemke i obudzil sie po 30 min..zasnal ok 21 cos a ja juz razem z nim..:D

ide na inne watki i na sniadanko..a pozniej szykuje sie do wyjscia bo ide do stomatologa..brrrrr

reklama
Hej :)
Kacperek własnie zasnął a ja siadłam przy śniadaniu na bb :)
Kacper przesypia nam ostatnio całe noce budzi się dopiero o 6:30 :) ale za to rano jest marudny dopóki nie zaśnie tak koło 9 ::)
Pogoda dziś też taka niewyraźna, niby słońce się gdzieś przedziera czasami zza chmur ale jest zimno :( a my mysiemy iść dziś do sklepu bo już prawie nic w lodówce nie ma :p
Życzę wszystkim miłego dnia :)

a czy jest u Was telewizja bo u nas zaden program nie odbiera ??? ::)

Do góry