Joeey bo Stanisław jest specjalnie szkolony na niedziele, zeby starzy mogli pospac ;D z reguly o 19 mamy kapiel, mleko i spi do 5, mleko i do spi do 7, zabawa ok godzinki i spi do 10, 11 ;D tak ze wychodzi ze w ciagu dnia minimum trzy drzemki, bo inaczej jest zły ;D
reklama
witam kolezanki!!!!
Zemzia[/b musze o cos zapytac-powiedz mi czy jak Misia dostaje bezdechu robi sie blada??i jeszcze jedno u jakiego lekarza bylyscie???prosze cie odpisz!!!
Piotrusiu wszystkiego najlepszego od cioci Eweliny i Szymusia!!!
Amelko no to jeszcze piecset razy tyle szczesliwych latek!!!!!
Zemzia[/b musze o cos zapytac-powiedz mi czy jak Misia dostaje bezdechu robi sie blada??i jeszcze jedno u jakiego lekarza bylyscie???prosze cie odpisz!!!
Piotrusiu wszystkiego najlepszego od cioci Eweliny i Szymusia!!!
Amelko no to jeszcze piecset razy tyle szczesliwych latek!!!!!
Paula25
szczęśliwa :)
Joeey,Gabi, Amelka dziękuję Wam dziewczynki z amiłe słowa kochany ten mój mąż jest
Agnes jeszcze raz zdrówka życzę dla Weronisi oby szybko jej sie poleprzyło :-*
Ana na początku byłaś w szoku dlatego tak zareagowałaś ale teraz jak już oswoiłas się z tą myślą to pozostaje tylko sie cieszyć Trzymam kciuki zeby wszystko było dobrze!!!
No to czekamy na Wandę z utęsknieniem!!! niech szybko przestawia te meble
Agnes jeszcze raz zdrówka życzę dla Weronisi oby szybko jej sie poleprzyło :-*
Ana na początku byłaś w szoku dlatego tak zareagowałaś ale teraz jak już oswoiłas się z tą myślą to pozostaje tylko sie cieszyć Trzymam kciuki zeby wszystko było dobrze!!!
No to czekamy na Wandę z utęsknieniem!!! niech szybko przestawia te meble
Paula25
Ziemzia to fajnie, że macie już upatrzone mieszkanko w W-wie, oby udało Wam się wszystko pozytywnie załatwić
Agnesa no ja tez bym się pisała na takie spotkanie warszawskich dzieciaczków i mamuś grudniowych fajnie będzie sie z Wami spotkać i może Klucha, Karina i Zdanka tez będą chętne
Kamila o jejku dobrze, ze sie wynieśliście od tego psełdo teścia bo takiego człowieka to nawet teściem nie mozna nazwać :
Agnesa no ja tez bym się pisała na takie spotkanie warszawskich dzieciaczków i mamuś grudniowych fajnie będzie sie z Wami spotkać i może Klucha, Karina i Zdanka tez będą chętne
Kamila o jejku dobrze, ze sie wynieśliście od tego psełdo teścia bo takiego człowieka to nawet teściem nie mozna nazwać :
Paula25
No to ja już będe się kładła spać
Dobranoc i miłej nocki zyczę kolorowych snów
Do jutra. Pa.
Dobranoc i miłej nocki zyczę kolorowych snów
Do jutra. Pa.
zdanka
Fanka BB :)
ewelw nie śpimy ale zaraz będziemy :laugh:
heja ja jak zwykle ostatnio przelotem
PIOTRUSIU DUŻO ZDROWIA I SŁODYCZY CIOKA ANIA I EWA CI ŻYCZY :-* :-* :-*
Amelko w tym dniu wszystkiego najlepszego
a ja dziś miałam wypadek więc tak w dzień Ewa zasneła a ja się wziełam za ciasto no i mąki zabrakło założyłam w te pędy klapki i lece do sklepu i spadłam ze schodów przeleciałam całe półpiętro a głowa jak piłeczka mi się o nie odbijała myślałam że coś mi się stało byłam taka oszołomiona no ale wróciłam do domu dokończyłam ciasto i sie położyłam z pół godzink poleżałam i się lepiej poczułam ale cały czas mnie boli to miejsce w które csię uderzyłam a jak mnie boli d... to ledwo na niej siedze :laugh: narazie nie ide do lekarza ale się obserwuje jak tylko bym zaczeła mieć mdłości to pobiegne szybciorem
na spotkanko grudniowych warszawskich dzieciaczków jak najbardziej sie pisze tylko gdzieś w centrum bo najlepiej mi będzie dojechać z Ewą autobusem albo jeszcze lepiej gdzieś w okolicach modlińskiej ;D
a teraz dobranoc
heja ja jak zwykle ostatnio przelotem
PIOTRUSIU DUŻO ZDROWIA I SŁODYCZY CIOKA ANIA I EWA CI ŻYCZY :-* :-* :-*
Amelko w tym dniu wszystkiego najlepszego
a ja dziś miałam wypadek więc tak w dzień Ewa zasneła a ja się wziełam za ciasto no i mąki zabrakło założyłam w te pędy klapki i lece do sklepu i spadłam ze schodów przeleciałam całe półpiętro a głowa jak piłeczka mi się o nie odbijała myślałam że coś mi się stało byłam taka oszołomiona no ale wróciłam do domu dokończyłam ciasto i sie położyłam z pół godzink poleżałam i się lepiej poczułam ale cały czas mnie boli to miejsce w które csię uderzyłam a jak mnie boli d... to ledwo na niej siedze :laugh: narazie nie ide do lekarza ale się obserwuje jak tylko bym zaczeła mieć mdłości to pobiegne szybciorem
na spotkanko grudniowych warszawskich dzieciaczków jak najbardziej sie pisze tylko gdzieś w centrum bo najlepiej mi będzie dojechać z Ewą autobusem albo jeszcze lepiej gdzieś w okolicach modlińskiej ;D
a teraz dobranoc
reklama
Podziel się: