reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GRUDZIEŃ 2005

Joeey bo Stanisław jest specjalnie szkolony na niedziele, zeby starzy mogli pospac ;D z reguly o 19 mamy kapiel, mleko i spi do 5, mleko i do spi do 7, zabawa ok godzinki i spi do 10, 11 ;D tak ze wychodzi ze w ciagu dnia minimum trzy drzemki, bo inaczej jest zły ;D

reklama
witam kolezanki!!!!

Zemzia[/b musze o cos zapytac-powiedz mi czy jak Misia dostaje bezdechu robi sie blada??i jeszcze jedno u jakiego lekarza bylyscie???prosze cie odpisz!!!

Piotrusiu wszystkiego najlepszego od cioci Eweliny i Szymusia!!!

Amelko no to jeszcze piecset razy tyle szczesliwych latek!!!!!

Joeey,Gabi, Amelka dziękuję Wam dziewczynki z amiłe słowa  :) kochany ten mój mąż jest :)

Agnes jeszcze raz zdrówka życzę dla Weronisi oby szybko jej sie poleprzyło  :-*

Ana na początku byłaś w szoku dlatego tak zareagowałaś ale teraz jak już oswoiłas się z tą myślą to pozostaje tylko sie cieszyć :) Trzymam kciuki zeby wszystko było dobrze!!!

No to czekamy na Wandę z utęsknieniem!!! niech szybko przestawia te meble ;)

Ziemzia to fajnie, że macie już upatrzone mieszkanko w W-wie, oby udało Wam się wszystko pozytywnie załatwić :)

Agnesa no ja tez bym się pisała na takie spotkanie warszawskich dzieciaczków i mamuś grudniowych :) fajnie będzie sie z Wami spotkać i może Klucha, Karina i Zdanka tez będą chętne :)

Kamila o jejku dobrze, ze sie wynieśliście od tego psełdo teścia bo takiego człowieka to nawet teściem nie mozna nazwać ::)

ewelw nie śpimy ale zaraz będziemy ;) :laugh:

heja ja jak zwykle ostatnio przelotem

PIOTRUSIU DUŻO ZDROWIA I SŁODYCZY CIOKA ANIA I EWA CI ŻYCZY  :-* :-* :-*

Amelko w tym dniu wszystkiego najlepszego :)

a ja dziś miałam wypadek więc tak w dzień Ewa zasneła a ja się wziełam za ciasto no i mąki zabrakło założyłam w te pędy klapki i lece do sklepu i spadłam ze schodów przeleciałam całe półpiętro a głowa jak piłeczka mi się o nie odbijała myślałam że coś mi się stało byłam taka oszołomiona no ale wróciłam do domu dokończyłam ciasto i sie położyłam z pół godzink poleżałam i się lepiej poczułam ale cały czas mnie boli to miejsce w które csię uderzyłam a jak mnie boli d... to ledwo na niej siedze  ;) :laugh: :D  narazie nie ide do lekarza ale się obserwuje  ;) jak tylko bym zaczeła mieć mdłości to pobiegne szybciorem

na spotkanko grudniowych warszawskich dzieciaczków jak najbardziej sie pisze tylko gdzieś w centrum bo najlepiej mi będzie dojechać z Ewą autobusem albo jeszcze lepiej gdzieś w okolicach modlińskiej  ;D

a teraz dobranoc

Zdanka no juz myslalam ze nastapil jakis cud ze o tej porze nie ma nikogo!!!no ale fajnie ze sie pomylilam!!!
A wypadek piersza klasa-ale smiesznie musialo to wygladac!!!hehehhehheheh........

reklama
Do góry