reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GRUDZIEŃ 2005

Paula - wspolczuje Ci stresu, ale tez podpisuje sie pod dziewczynami, ze zobaczysz ze ta zmiana Wam jeszcze na lepsze wyjdzie! Tylko sie nie zalamuj, nie doluj ale mysl pozytywnie. 8) Tak czy inaczej sciskam Cie bardzo mocno! :laugh:

KArina - cos potwornego!! Juz widze siebie w tej sytuacji - panikujacej jak glupia! Super, ze sie bezbolesnie skonczylo! Nasze auto ma juz swoje lata i ja bym chyba w takiej sytuacji wybila szybe. No chyba, ze mialabym w miare latwy dostep do drugich kluczykow!

Ana - zaloze sie, ze caly nasz Grudzien bedzie z bananami na twarzach sledzil calutka Twoja ciaze! ;D ;D Ja juz sie szczerze czytajac o mdlosciach! Ale fajnie!! ;D ;D

reklama
Ojej ja tez mam 2 flaki - szczegolnie po karmieniu. Brrr... MAm nadzieje, ze kiedys spowrotem sie troche "zbiegna"! ;D

Joeey jak to zrobilas, ze ci piersi ujedrnily sie? Znaczy sie, czy cos specjalnego robilas? Pisalas kiedys o idei bandazy??

Ana napewno wszystko bedzie dobrze!my napewno pomozemy ci duchem!!bedziemy razem cala twoja ciaze!!!bedziesz nam wszystko opowiadac a my bedziemy sobie wspominac jak to bylo cudownie!!!

o rany ale mam dzis zdolowany dzien - jakas deprecha mnie dopadla...  ::) nic mi sie nie chce !
Paula co Nas nie zabije to Nas wzmocni - napewno znajdziecie rozwiazanie i za to  trzymam kciuki !
Karina ale przezycie  :( i ta niemoc jak dziecko placze  :( :( :(  podziwiam twoje opanowanie, tez pewnie juz bym wybijala szybe  ::)

GABI I MIKI SAMYCH USMIECHOW NA BUZIAKU Z OKAZJI MALEGO SWIETA  ;D

Pati no wlasnie sek w tym, ze w przeciwienstwie do okresu ciazy nic z nimi nie robilam, a te bandaze najskuteczniejsze zaraz po porodzie jesli nie karmi sie piersia raczej :p

Paula kurcze no straszna wiadomosć, ale nie mozna się poddawać. Na pewno Paweł szybko znajdzie pracę. Przecież do Warszawy macie niedaleko a pracę własnie w Wawie najłatwiej także głowa do góry. Wiem co czujesz ale na pewno sie ułoży i tak jak Moskito pisała na pewno nowa praca bedzie jeszcze lepsza niż stara.
Buziaki dla was - i kciuki trzymamy żeby jak najszybciej znalazła się praca dla Pawła

Hejka dziewczynki :)
Kurcze chyba mnie przeziebienie bierze, wczoraj mnie strasznie gardło bolało a dziś dostałam katar i cosik mnie łamie w kosciach :p juz dawno niechorowałam ::)
WSZYSTKIEGIO NAJLEPSZEGO DLA MIKIEGO I GABI

Paula nie wiem co mam powiedziec, trudna sytuacja z a praca męża, ale napewno dacie sobie radę ;) teraz widzisz wszystko w czarnych kolorach, ale zrobi sie kolorowo, zobaczysz, głowa do góry :)
Karina az dreszcze przechodzą jak sie to czyta, ale najwazniejsze, że wszystko dobrze sie skonczyło :)
Ana napewno wszystkie będa przezywac twoja ciąże jak by same było ponownie ;D ja będe jedną z tych najbardziej przezywających twoja ciąże :D

reklama
WSZYSTKIWGO NAJLEPSZEGO DLA DZISIEJSZYCH SOLENIZANTÓW :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*

Paula nie wiem co Ci napisać nie martw się kobitko napewno Paweł znajdzie nową lepszą prace nie ma tego złego co by na dobre nie wyszlo

a ja jestem wściekła wózek mi się sypie po pierwsze ściąga mi strasznie na prawą strone prawie że jeździ w koło po drugie nadłamała mi się rączka jutro oddaje go reklamcji niech robią bo nie zamierzam się z nim siłować sama !!!!!!!!!!!! całe szczęście mam od kogo porzyczyć wózek na zastępstwo więc na spacerki będziemy mogły chodzić :)

Do góry