reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GRUDZIEŃ 2005

Natalia mam jeszcze tą kreske ale już coraz mniej ją widać myśle że jeszcze zmiesiąc dwa i nie będzie śladu ;D

reklama
Witajcie :)

Ja dopiero teraz bo komp się popsuł :( i musiałam czekać na brata jak wróci ze szkoły i go naprawi ::)
Nie będę nadrabiac, bo trochę żeście nastukały :p tylko tak pobierznie przelecę ale już widziałam, ze odnalazała się jakaś zabłąkana grudnióweczka :)

Dor1976 witaj wsród nas razem ze swoją córeczką Weronisią :) fajnie że do nas przyłączyłyście :) i fajnie, że od razu tyle o Was napisałaś :)

Kacperek przespał dziś nam całą noc :o nie pamiętam już kiedy tak było ::) raz tylko o 3 wstałam bo się kręcił to dałam mu smoka i potem jak Paweł wychodził do pracy to chciał go przykryć i Kacper zaczął się budzić ale dałam mu smoka i spał do 7:30 :)

Byliśmy dziś na 2 godzinnym spacerku, bo sloneczko wyszło, ale za chiny nie wiedziałam jak mam Kacperka ubrać, w słońcu ciepło, ale jak za wiało albo zaszło słońce to zimno ::) załozyłam mu cienką kurteczkę i chyba było dobrze :)

Pati no to Kasia strasznie długo rodziła, to sie biedaczka nameczyła :( ale dobrze, że z małym wszystko w porządku a ona powoli dojdzie do siebie :) pogratuluj jej serdecznie :)

Ja od poniedziałku na tą dietę przecho9dzę Natalia więc będziemy razem :laugh: :laugh: :laugh:

A kreski w ogóle nie miałam ;D ;D ;D ;D ;D pępek też mi nie wyszedł :p :laugh: :laugh: :laugh:

Natalia Wiem powtarzam się ale strasznie wam zazdroszczę tych zajęć na basenie

Wandziu
to mam nadzieje że szybciutko wrócicie a z bydgoszczy zostaje Donia Cyprysiowa i Ana ? dobrze zapamiętałam ??

Ja kreski nie mam. Ale mam krechę po cc! :-[

A mi chodziło o peelingi do ciała... Ana do twarzy tez mam z olay. ;D

Joeey - chciałam kupic tez z Yves Rocher, ale pani w sklepie powiedziała, że wczoraj ktoś kupił ostatni... ::)

reklama
Tak Asiu zostaje nasza trójka :laugh:

A wlłaśnie Cyprysiowej dzisiaj nie widac ::) :laugh:

Mój Filip juz spi :D a mi pralka dała zadanie :D tzn wyprała i muszę porozwieszac :laugh: idę do ogrodu papa :laugh:

Do góry