reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

GRUDZIEŃ 2005

Ewelka wszystkiego najlepszego

A mój mąż jak dosteje wypłate to od razu kładzie na stół i bierze sobie ze 20 zł a ja reszta dysponuję :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: Ja raczej czesciej mówię nie kupmy tego bo nie ma kasy niż on a ciuchy to mnie nawet czasem zmusza ;) :laugh: :laugh:.

W zime jak kupowalismyy buty to ja mówię żeby on sobie kupił a ja nie musze bo i tak za wiele wychodzic ie będę, a on że najpierw ja mam sobie kupić no i musielismy sobie kupić oboje bo tak musiałby w półbutach chodzić :laugh: :laugh: :laugh:

reklama
Hejka dziewczynki :)
Ja mam troszke czasu jedynie w weekend, a tu przewaznie pustki ::) :)
Wczoraj wogóle nie miałam czasu, bo dzien mamy, Damian miał urodziny, no i mała kończyła 5 miesiąc :) same imprezy :D Weronisia dziekuje za zyczonka  :D
SPÓŹNIONE ŻYCZONKA Z OKAZJI DNIA MAMY
Dobra uciekam na albumik :)

Witam
didi - a gdzie pracuje Twój mężczyzna?

Magdus - nie daj sie, ja tez mam odłożone 100 Eur jako prezent od mamy i nie pozwolę ich ruszyć - mamusia kazała mi coś sobie kupić, więc muszę mamy słuchać. ;) :laugh:

Ja podobnie jek jsorbek też rządzę kasą w domu, choć zarabiam duzo mniej od Adama. ;) On nawet nie ma karty do bankomatu z konta gdzie wplywa jego pensja ;D Ale tak jest dlatego że ja lepiej potrafię się gospodarować. Bidulek ostatnio zapytał czy moze sobie kupić gazetę motocyklową, aż mi sie głupio zrobiło. Bo ja taka hetera jestem!
I też Adam mnie namawia żebym sobie coś kupiła, poszła do kosmetyczki czy na solarium jak potrzebuję bo ja ostatnio tylko na dziecko kasę wydaje. Nie mogę narzekac jeśli chodzi o pieniądze.

ale każdy facet ma wady, jak nie skąpstwo to inne... ale to juz inna bajka.

Ale tematy ;D ;D ;D ;D
Ja podobnie jak magdus jak pierwszy raz uzyłam tamponu to powiedziałam, że nigdy wiecej ;D ;D ale teraz używam przeważnie w dzień, w nocy tylko podpaski ;) całe 24h używać tampony to niezdrowo dla organizmu, a szczególnie na cipki ;D

No na solarium to akurat mnie nie namawia (ale nie zabrania :D ) bo mówi że szkodzi strasznie
Tez dostaąłm kasę na imieniny i mówię kupimy coś Mai a on na to przecież to twoje na imieniny to kup sobie coś :D :D :D

ewela1 pisze:
dzis bylismy z Szymkiem do szczepienia i pani nas nie zaszczepila bo mamy troche czerwone gardlo!!idziemy we wtorek-ale wiemy ile wazymy-8600g i mamy 78 cm!!!!!

Ewelka
to masz kawał chłopa w domu ;) :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

hejka dziewuszki  :)
spoznione ale szczere:

ZYCZONKA DLA WERONISI Z OKAZJI 5 MIESIACZKOW, DUZO CIEPLA I MILOSCI, ZDROWKA I MAMINYCH CZULOSCI

no no Szymus rzeczywiscie kawal chlopka  ;D tatus niepotrzebny  ;) ;D ;D ;D

Magdus no co za pazerniak no !  :( wez go w obroty, Ty jako matka tez ciezko pracujesz, powiedz mu, ze mozecie sie zamienic i wtedy doceni, codzien by obsypywal kwiatami, ze ma taka dzielna zonke, oczywiscie jezeli twoja Hania jest jak moja Ada, dzis jak rano wychodzilam na paznokietki to 3 razy powiedzialam: nawet nie probuuj dzwonic, ze se nie radzisz bo nawet nie odbiore ! i nie zadzwonil, za to napisal smska, ze mam kupic pieczywo po drodze  :laugh: :laugh: a co kaski, to co jego to moje i nigdy przenigdy nie wypomina, dlatego sie zadze i decyduje co i jak, a na solarium chodzimy oboje  ;D

reklama
Do góry