reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

GRUDZIEŃ 2005

reklama
To ja nic nie wiem o czacie :( :( :(

Sorbek no jestem w szoku jak Maja ładnie siedzi  :o Kamil narazie próbuje, ale nie prostuje tak plecków :( No i jakbym go całkiem puściła to by się przewrócił  ::) Chyba Ingusia Natalii też już tak ładnie siedzi :)

Didi, Cyprysiowa też się uśmiałam z sesji Waszych chłopaków :) Super zdjęcia i podpisy ;)

Paula w imieniu Kamilka dzięki za komplement  ;D Kacperek też ciudo  ;D No i miłego bara bara  ;D

Śpijcie słodko ...

Ja nadal sącze Martini i rozmawiam z małżonkiem :D on sie pyta kto mi dzisiaj zrobi masaż stóp.... :-[ jeszcze mnie wkurza! :mad: On uczył sie masażu i robi to rewelacyjnie buuuu
Donia - uwielbiam Campari ale aktualnie nie mam na stanie - mocnego robisz tego drina!

Bartyś - Kamilek jest sliczniutki!

Czesc, pierw pisze a potem nadrabiam ;D
chcialabym zyczyc wszystkim mamusiom Kochanym wszystkiego najlepszego (chodzi o nas) zeby nasze Kochane szkraby zawsze o nas pamietaly :laugh:

A teraz co u nas; bylismy dzis z wizyta u tesciowej , normalnie do teraz jestem w szoku :o byla do mnie taka mila i o wszystko sie ytala czy moze mala na rece wziasc w nic sie nie wpiepszala i wogole taka fajna atmosferka byla ze do teraz jestem pod wrazeniem.To nie moja tesciowa ;D az milo mi sie siedzialo, mam nadzieje ze tak juz zostanie! A moj maz ??? calkiem inny ;D w pozytywie, zreszta nas olal i poszedl do kumpla pietro wyzej normalnie czyzby sie wszystko ukladalo ???Bardzo bym chciala ::)
A teraz ponadrabiam ....

Jaki tu mily nastroj panuje ;D
Cyprysiowa fajnuytkie zdjecie Cypryska z arbuzem ;D

Karinko ja karmie piersia i na noc jak Ola zasnie wypije sobie czasami jednego browarka i nawet szumi mi w glowie troszeczke ;D

Lece do albumiku bo piszecie ze piekne zdjatka sa ;D milego wekeendu i nocki ;)

Po pierwsze : w koncu skonczylam pisac prace kontrolne
po drugie : katar mam jak cholera,nie moge oddychac! to mozliwe zebym sie od mlodego zarazila ???
po trzecie jutro wstac o 5 musze i na wyklady-caly dzien :(
po czwarte znowu wstawilam fotki do albumiku-chyba sie uzaleznilam
po piate tez wypilam wlasnie piwko
po szoste :D ide zaraz spac!!!!!!!!!!  
           dobranoc

reklama
Do góry