reklama
Paula25
szczęśliwa :)
Ja też zaraz zmykam do łóżka bo mąż mnie wzywa na bara bara ;D ;D
bartyś
Fanka BB :)
To ja nic nie wiem o czacie
Sorbek no jestem w szoku jak Maja ładnie siedzi Kamil narazie próbuje, ale nie prostuje tak plecków No i jakbym go całkiem puściła to by się przewrócił : Chyba Ingusia Natalii też już tak ładnie siedzi
Didi, Cyprysiowa też się uśmiałam z sesji Waszych chłopaków Super zdjęcia i podpisy
Paula w imieniu Kamilka dzięki za komplement ;D Kacperek też ciudo ;D No i miłego bara bara ;D
Śpijcie słodko ...
Sorbek no jestem w szoku jak Maja ładnie siedzi Kamil narazie próbuje, ale nie prostuje tak plecków No i jakbym go całkiem puściła to by się przewrócił : Chyba Ingusia Natalii też już tak ładnie siedzi
Didi, Cyprysiowa też się uśmiałam z sesji Waszych chłopaków Super zdjęcia i podpisy
Paula w imieniu Kamilka dzięki za komplement ;D Kacperek też ciudo ;D No i miłego bara bara ;D
Śpijcie słodko ...
KarinaNieZie
Wrześniowe mamy'08
Ja nadal sącze Martini i rozmawiam z małżonkiem on sie pyta kto mi dzisiaj zrobi masaż stóp.... :-[ jeszcze mnie wkurza! On uczył sie masażu i robi to rewelacyjnie buuuu
Donia - uwielbiam Campari ale aktualnie nie mam na stanie - mocnego robisz tego drina!
Bartyś - Kamilek jest sliczniutki!
Donia - uwielbiam Campari ale aktualnie nie mam na stanie - mocnego robisz tego drina!
Bartyś - Kamilek jest sliczniutki!
Sorbuś
Mama Majci i Patrycji
KarinaNieZie pisze:Bartyś - Kamilek jest sliczniutki!
Zgadzam się a minki robi jak zawodowy aktor :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:
Czesc, pierw pisze a potem nadrabiam ;D
chcialabym zyczyc wszystkim mamusiom Kochanym wszystkiego najlepszego (chodzi o nas) zeby nasze Kochane szkraby zawsze o nas pamietaly :laugh:
A teraz co u nas; bylismy dzis z wizyta u tesciowej , normalnie do teraz jestem w szoku byla do mnie taka mila i o wszystko sie ytala czy moze mala na rece wziasc w nic sie nie wpiepszala i wogole taka fajna atmosferka byla ze do teraz jestem pod wrazeniem.To nie moja tesciowa ;D az milo mi sie siedzialo, mam nadzieje ze tak juz zostanie! A moj maz ??? calkiem inny ;D w pozytywie, zreszta nas olal i poszedl do kumpla pietro wyzej normalnie czyzby sie wszystko ukladalo ???Bardzo bym chciala :
A teraz ponadrabiam ....
chcialabym zyczyc wszystkim mamusiom Kochanym wszystkiego najlepszego (chodzi o nas) zeby nasze Kochane szkraby zawsze o nas pamietaly :laugh:
A teraz co u nas; bylismy dzis z wizyta u tesciowej , normalnie do teraz jestem w szoku byla do mnie taka mila i o wszystko sie ytala czy moze mala na rece wziasc w nic sie nie wpiepszala i wogole taka fajna atmosferka byla ze do teraz jestem pod wrazeniem.To nie moja tesciowa ;D az milo mi sie siedzialo, mam nadzieje ze tak juz zostanie! A moj maz ??? calkiem inny ;D w pozytywie, zreszta nas olal i poszedl do kumpla pietro wyzej normalnie czyzby sie wszystko ukladalo ???Bardzo bym chciala :
A teraz ponadrabiam ....
Jaki tu mily nastroj panuje ;D
Cyprysiowa fajnuytkie zdjecie Cypryska z arbuzem ;D
Karinko ja karmie piersia i na noc jak Ola zasnie wypije sobie czasami jednego browarka i nawet szumi mi w glowie troszeczke ;D
Lece do albumiku bo piszecie ze piekne zdjatka sa ;D milego wekeendu i nocki
Cyprysiowa fajnuytkie zdjecie Cypryska z arbuzem ;D
Karinko ja karmie piersia i na noc jak Ola zasnie wypije sobie czasami jednego browarka i nawet szumi mi w glowie troszeczke ;D
Lece do albumiku bo piszecie ze piekne zdjatka sa ;D milego wekeendu i nocki
mamaCyprysia
Po pierwsze : w koncu skonczylam pisac prace kontrolne
po drugie : katar mam jak cholera,nie moge oddychac! to mozliwe zebym sie od mlodego zarazila ???
po trzecie jutro wstac o 5 musze i na wyklady-caly dzien
po czwarte znowu wstawilam fotki do albumiku-chyba sie uzaleznilam
po piate tez wypilam wlasnie piwko
po szoste ide zaraz spac!!!!!!!!!!
dobranoc
po drugie : katar mam jak cholera,nie moge oddychac! to mozliwe zebym sie od mlodego zarazila ???
po trzecie jutro wstac o 5 musze i na wyklady-caly dzien
po czwarte znowu wstawilam fotki do albumiku-chyba sie uzaleznilam
po piate tez wypilam wlasnie piwko
po szoste ide zaraz spac!!!!!!!!!!
dobranoc
reklama
mamaCyprysia
wiolus tez mi sie strasznie to zdjecie podoba
Podziel się: