reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

GRUDZIEŃ 2005

reklama
witam!wszystkie juz idziecie a ja dopiero weszlam i tyle do nadrabiania!!!uuu....

jsorbek-nie napieprzaj sie ze mnie-hehhehe gryzjerka...

wiec kochane mamcie mam nadzieje ze cudnie minal wam pierwszy dzien matki bo mi w sumie elegancko!procz tego ze obchodzilam dzis dzien mamuski to jeszcze mam imieninki dzisiaj!!wiecie co-Tomasz z Norwegii zadzwonil do poslanca i nie mam pojecia jak to zalatiwl w kazdym badz razie dostalam 22 piekne roze!!cos wspanialego-siedzisz sobie w domu a tu nagle taka niespodzianka-bardzo mile w kazdym badz razie!!!!

dzis bylismy z Szymkiem do szczepienia i pani nas nie zaszczepila bo mamy troche czerwone gardlo!!idziemy we wtorek-ale wiemy ile wazymy-8600g i mamy 78 cm!!!!!

aha pytalam sie mamy czemu nie obcina sie wloskow do roku-hehehhe-padniecie :laugh: :laugh: :laugh:.................................bo to smieszny przesad ze dziecko nie bedzie miec pozniej wloskow!!!!!!!!!!!!!!!! :laugh: :laugh: :laugh:

hej hej..PIERWSZA..aahahaa,...huraaa

moje dziecko wczoraj bylo cale rozpalone i miale temperaturke po tym szczepieniu a dzisiaj kaszelek..hmm..chybapowinnam gdzie indziej to pisac ale co tam..

Magi..:D..ale Oliwcia fajniusio wyglada w kiciajkach..:)..

Jsorbek...a Majutek jak ladnie wyglada na tej fotce co patrzy na tego fruwajacego misia..:D..:)..taki ma fajny wyraz twarzyczki

Ewela!!!Wszystkiego najlepszego z okazji imieninek!Twoj facet ma gest.Normalnie super niespodzinka.U Was w Wadowicach to chyba niezły ruch:)Idz na papieza i pomachaj nam do kamery.

Pawel wczoraj kupil prezent mamie sowjej na Dzien Matki a ja sie pytam A co masz dla mnie???A on na to przeciez nie jestes moja matka.Przeciez wiadomo ze do ktoregos tam roku to ojcowie kupuja prezenty a dzieci tylko daja i ewentualniejak sa starsze wybieraja.Nie mowie zeby mi bog wie co kupowal tylko glupia czekolade.Wiesniak.To moj brat mi zlozyl zyczenia,bo przeciez jestem matka nie jego ale jakas matka zawsze jestem.

A ja mu tam kupie prezent na dzien ojca,zobacze czy mu sie głupio zrobi,ale znajac go to nie.Najwyzej w przyszly roku juz nie dostanie.

A wogole to jest głupi,bo po pierwsze to ja nie mam zadnych pieniedzy tylko on mi daje,bo nie mam ani macierzynskiego ani nic,bo studiuje i dostalampieniadze na urodziny.I dzis mu mowie Daj mi na pampersy a on na to "przeciez masz pieniadze"wkurwilam sie nie ziemsko,bo obiecuje ze pojedziemy na zakupy pojedziemy.A po ciazy to sobie kupilam tlko bluzke i spodnice i to tez w ciuchach na wage.a teraz jeszcze za moja kase na prezenty kaze mi kupowac Hani pieluchy,no ale w koncu dal mi na te pieluchy.Zyd jeden!!!

Witajcie :)
Wpadłam tylko się przywitać przed śniadankiem :) Paweł poszedł po zakupy a ja lece do Małego bo już zaczyna marudzić ::)
życzę wszystkim miłego weekendu!!!!
Kacper jak wczoraj w ciągu dnia był grzeczny tak w nocy nie dał mi sie wyspać, wstawał o 1 potem o 4 i o 7 ::)
zajrze później :) widze, że wczoraj wszystkie poszłyście grzecznie spać ;)
a u nas bara bara nie było bo jak się wykapałam to Paweł już spał, ale za to rano to nadrobiliśmy ;D

Narazka :)

reklama
Magda..wiem cos o tym..:)..ja coprawda mamteraz jeszcze marne 600 zl ale mam..ale juz od czerwca bede miala tylko 440..a moj mi mowi tak..kup to ..kupo tamto..a nie liczy sie z tym ze musze poplacic rachunki za tel i za neta..dolozyc sie mamie i kupic pampersy a jeszcze chodze prywatnie do dentysty..a on ciagle kup i kup a dopiero teraz przyslal mi jakas kase coprawda 100 E ale zawsze cos bo on tam odklada kase na mieszkanie na wynajem i teraz niby tez wyslal ale jeszcze nic nie dostalam

Do góry