reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

GRUDZIEŃ 2005

Witajcie. Pati widac tak zaaferowana przeprowadzka, ze nic nam dzis nie napisała. A moze nie ma dostepu do Internetu?? Pati mam nadzieje ze masz Internet i dalej bedziesz sie z nami laczyc z dalekiej Australi!! :)

aOLU, mi gin mowil, ze lewy bok istotny jest od 20 tyg., ale tak naprawde najwazniejszy po 30 tyg. Wiadomo, ze nie da sie spac ciagle w jednej pozycji! Na dodatek ja nauczylam sie zasypiac na prawym, jak na zlosc wlasnie, bo zawsze zasypialam na lewym, a jak sie dowiedzialam ze wskazane na lewym, to ja przeszlam na prawy ;) Hihi, na prawym mi brzuch tak nie ciazy,bo na lewym mi jakos tak ciagnie do dolu.

A co do spelniania zachcianek przez mezow, to ja mojego wlasnie wczoraj probowalam naciagnac na przywizienie mi hamburgera z MC Donalda ;) Bardziej go podpuszczalam, ale nie pojechalal, hihi, biedny o 21 wrocil po 15 godzinach w pracy, a mnie sie takie zarciki trzymaja ::)

Z tym MC Donaldem to w Pile furrora byla, ze hej...No ale Pila to specyficzne miasto. Swoja droga, ja jeszcze nie bylam nawet w tym Maku, przynajmniej elewacje udalo im sie ladnie wtopic w tło i w Pile mamy zielonego McDonalda!! :) A z Tarnówki znam jednego Pana, kiedys z nim krotko pracowalam, ale b. sympatyczny gosciu i po dzis dzien milo sie z nim rozmawia. ;)

Aha- Pamciaw gratuluje jazdy samochodem ;) >:D :police: Ale wiecie co, w moim przypadku znacznie obnizyla sie lotnosc w prowadzeniu samochodu...Teraz juz troche lepiej, ale jezdzilam tak rozkojarzona, ze cud ze w cos nie przyrznelam... Kiedys tez uwazalam ze jestem dobrym kierowca, ale ostatnio zaczynam zmieniac zdanie w tej kwestii ;) Nie ma to jak odrobina samokrytyki...Chetnie pochodzilabym na jakies zajecia doskonalace umiejetnosci prowadzenia, ale takie naprawde konkretne...Moze kiedys, poki co tutaj nie oferuja nic takiego.

To trzymajcie sie, milego dnia!

reklama
Cześć dziewczynki
Ikolejny piekny dzionek sie zapowiada :laugh: słoneczko świeci, aż sie chce żyć. Idę z mężusiem dziś na jarmark, ostatni dzień dzis to może jakieś wyprzedaże będą ;) i coś kupię mojemu berbeciowi.
Wczoraj kupiłam sobie ogrodniczki ciążowe, wydatek jest ale mam w czym biegać jesienią i zimą. ;D

Miłego dnia :D

Tak, kolejny piękny dzionek, lecz nie dla wszystkich ::) niektórzy są uwięzieni w pracy. Niewyspałam się totalnie.

Słuchajcie, w jakiej formie jest ta glukoza do picia? Mam badanie na krzywą w planach na poniedziałaek, wiec czy moge ją kupić dziś? Ona jest do rozpuszczania? Pewnie półtorej godzinki mi zejdzie w szpitalu.

Gonia, kup dzis, a rozpuscisz sobie w poniedzialek, tak jak Agnes podaje 3/4-1 szklance wody. Jak bedziesz kupowala to sprawdz, jaka dawke Ci gin zalecil, ja oczywiscie nie sprawdzilam i wzielam 75 g, po` czym bieglam wymieniac na 50 ;)

Dzięki, to zaraz polecę, dawkę sprawdziłam mam 50. I wiecie co, wczoraj musiałam kupic wkładki laktacyjne ::) a tak sie smiałam, ze mnie to nie dotyczy i sie wam dziwiłam a tu proszę jaki surprise :laugh: ;) ;D a jakie wy sobie kupiłyśmy, ja nie wiedziałam czy są jakieś duze czy małe, w ogóle sie nie orientuję, wiec wzięłam pierwsze lepsze Belli.

czesc laseczki..:)

Goniu ale masz fajnie..:)..mi jeszcze nic nie leci..wiec napewno niedlugo cos sie pojawi..:)

przyszlam sie przywtac i zyczyc milego dnia no i oczywiscie weekendu..:)..ja zmykam dzisiaj znow na dzialeczke..:)..paa..milego wypoczynku

Hejka !

No i kolejny upalny dzień się zapowiada ! Ja już mam dość ! :p Jak ja nie cierpię takiej pogody ! Na spacer nie można wyjść, bo zaraz mi słabo ! ;)

Gonia - tak jak dziewczyny juz napisały : glukoza jest w proszku ! Mozesz dzisiaj kupić i rozpuścić wtedy kiedy będziesz szła na badanie ! ;D Dzisiaj Ola się męczy ... ;)

Idę chyba pod kocyk książeczkę poczytać ! ;D

Beatka jak mozna nie lubic ladnej pogody?!?! No ale widac mozna...;) Ja uwielbiam ale w pracy jestem. Choc wole i tak nawet jak jestem w pracy zeby bylo ladnie za okienkiem. Dziwna rzecz ze niemoglam sie dzisiaj dobudzic, bo zazwyczaj jak swieci slonce to nie mam z tym problemu.

takie mini obserwacje przepraowadzilam, ale naprawde mini bo nie mam czasu na maxi, i wyszlo mi ze przyszle mamusie dziewczynek maja mniejsze problemy z cera i wlosami niz przyszle mamusie chlopcow. Ale to na probie 3 ciezarnych (ja, Magi i aOla), wiec malo. sylwiaczek ty czekasz na chlopca czy dziewczynke? bylyby kolejne dane do "badania" ;)

dziwne bo zawsze sie mowilo ze na dziewczynke to sie ma problemy z cera itp a na chlopca wrecz przeciwnie. A na naszych przykladach jest odwrotnie.

A wiecie co, mowilam Tomkowi o tym zdjeciu wczoraj (w ktore sama powatpiewalam co juz pisalam) i Tomek mi powiedzial ze fotomontaz. No i nie wiem co myslec, ale chyba jestem sklonna bradziej nie uwierzyc w jego prawdziwosc niz prawdziwosc.......

buziaki!

reklama
Pamciaw - zawsze uwielbiałam taką pogodę, ale teraz jak jestem na słońcu to coś złego się ze mną dzieje ! Zaczyna mi się robić zimno, tzn skórę mam zimną i zaczynam się przy tym pocić ! Wiem, że to dziwnie brzmi dla kogoś kto takiego czegoś nie doswiadcza ! I przy tym do głowy mi tak krew dopływa szybko, że mi słabo ! ;D I dlatego tak piszę o pogodzie jak piszę ... ;) Teraz najbardziej lubię jak jest 20 stopni i słoneczko ! Wiem, że jak jest ładnie to napawa optymizmem i jest jakoś weselej, ale ... boję się tego co się ze mną dzieje ... :p

A jeśli chodzi o problemy z włosami i cerą to zauważyłam, że sprawa włosów pozostała u mnie bez zmian, zaś cerę mam chyba gorszą niż przed ciążą ! Bo na czole zrobiły mi się takie drobniutkie krostki podskórne i nie mogę sobie z tym poradzić ! Ale może będę jeszcze miała chłopca ! ;D

Do góry