Ale dałyście czadu...troszke miałam czytania.
Pamciaw, mi do Twojego wizerunku płaczliwosc nijak nie pasuje
Zawsze mnie dziwi, jak mowisz ze ryczysz z jakiegos powodu
A ja myslalam, ze jestem nadmiernie sklonna do poplakiwania, ale jak Was czytam, to wrecz zero sklonnosci do placzu przy Was!
Tyle napisalyscie, ze nie wiem co chcialam powiedziec...W temacie przetluszczania wlosow itd, to u mnie w ciazy jest odwrotnie, tak jak u Pamciaw - wlosy znacznie mniej mi sie przetluszczaja, cera ladniejsza, nawet wlosy po depilacji wolniej rosna!
W sumie bardzo mnie to cieszy.
Na szkole rodzenia ja chce chodzic, u nas w Pile sa 3, jedna nieodpłatna a dwie odpłatne, tak samo jak u Beaty-10 spotkan 150 zl, w sumie osobno placi sie za kazde spotkanie 15 zł. Bardzo dobre opinie slyszałam o nieodpłatnej szkole, do której byłam na poczatku b. sceptycznie nastawiona, bo prowadzona przy kosciele - nie zebym sie czepiala, ale mialam obawy, ze moga troszke prac mozgi w wiadomy dla siebie sposob, a tu od lasek slysze pozytywne opinie, zajecia ciekawe, tak samo wyjazd na porodowke, na basen, wyklady, cwiczenia...Na dodatek rzut beretem ode mnie. We wrzesniu mam zamiar isc. Jak mi cos sie nie spodoba to mam do wyboru jeszcze te dwie
Z tymi kompami -
Ziemziu, oczywiscie ze nie chodzi tez o przesiadywanie w jednej pozycji. Bardzo to jest niedobre, dlatego mi potem tak krzyz strzela, coraz ciezej mi wstawac, nie mowiac juz ze brzuch mi zaczyna zawadzac o biurko
Jednak z promieniowaniem, to jest znacznie wieksze z tylu niz z przodu
Dlatego warto za kompami jak sie da stawiac kwiatki, troche je neutralizuja czy cos tam...
Niedobrze jest siedziec za takim odwroconym pudlem. No to sie nagadalam. Buzka.