reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GRUDZIEŃ 2005

ach, co za nalog ;D Martula wspanialych chrzcin i ladnej pogody

Paula niezapomnianego wieczorka ;D >:D u nas tez dzisiaj wesolo ;D

reklama
ANA!!! super hiper!!!!! toyota - dobre autko!!!

a moj maz jest na wieczorzee kawalerskim - i przyszly jakies tancerki.. i tancza!!!! takiego dostalam smska

hej dziewczynki jestescie tam?

lece poczytac co napisalyscie na innych watkach :)

tancerki!!!

"tancerki" na wieczorku rozebraly sie i rozebraly przyszlego pana mlodego - calkowicie

hihi ciekawe co jego nazyczona zrobi jak sie dowie!
chociaz moze sie nie dowie

na szczescie na Rafalkowym wieczorku nie bylo takich "atrakcji" i wogole bez sensu takie zabawy

Wszystkiego najlepszego dla OLEŃKI - wspaniałych zabawek, cudownych przysmaków, samych radości i szczęśliwych, kochających sie rodziców.

Paula - przyjemnego, długiego wieczoru.

Steffi - czy Kubuś miał taki kolor oczu od urodzenia? Jak nie to kiedy sie zmienił. Ciekawa jestem czy Gabrysia będzie miała niebieskie oczka jak dotychczas.
Ana - gratuluję wyboru auta, bardzo lubie Yariski.
Martula - udanych chrzcin i przyjemnej atmosfery rodzinnej.

Hejka z deszczowego niedzielnego poranka ;)
SPÓŹNIONE, ALE SZCZERE ZYCZONKA DLA OLEŃKI Z OKAZJI SZÓSTGO MIESIĄCA OD CIOCI AGI I WERONISI

U nas juz po remoncie, ale juz po wszystkim, troche sprzatania było ::)
Jutro wracam juz do pracy, mam nadzieję, że jakos to przezyje, napewno bede mniej udzielała sie na forum :p mam nadzieję że troszkę się za mną stesknicie ;D ;D
Martula udanych chrzcin, oby dzień nie był taki deszczowy jak u mnie ;)
Ana gratuluje nowego samochodziku, oby dobrze i bzawaryjnie ci się nim jeżdziło :)
Miłej niedzielki

witam wszystkich!jak sie ciesze ze tak malo do nadrabiania-naprawde dalyscie sobie odpoczac albo nie ma najwiekszych gadulek!!!heheheh :) :) :) :) :)

my tez zabardzo nie mamy dzis czasu!musze pedzic gotowac obiadek,bo przychodza do nas goscie!!!!przynajmniej nie bedziemy sie nudzic!!!zyczymy milego dnia!!!!!

czesc dziewuszki ;D
Jestem u rodzicow jeszcze a raczej "jestesmy" bo pogodzilam sie z mezem :-[ zobaczymy czy cosik sie zmieni szczerze watpie ale maz ma dobre chceci przynajmniej cosik :p

Ola bardzo dziekuje wszystkim ciotkom za zyczonka i za pamiec

Dzień doobry w niedziele :D

My dzisiaj spalismy do 10 prawdziwa niedziela i tylko dlatego wstałam bo musiałam młodego zawieźć do koscioła ::)

Ana to czemu nie mówiłaś ze szukacie auta :laugh: my mamy komis samochodowy moze byśmy zrobili jakis interesik ;) ;D życze przyjemnego testowania yariski :laugh:

Magdamaj no ciekawy wieczór kawalerski ja bym była zła za tą tancerke na miejscu narzeczonej :mad: bo zazdrosna jestem bardzo :laugh:

Ana w pracy miałam okazje jeżdzić wieloma autami i powiem ci że Yariska jak na takie małe autko całkiem nieźle sobie radzi - przyspieszenie tez niczego sobie :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

Mój mąż w "prezencie" od kolegów miał tańczącą dziewczynę ale powiem wam że wcale zazdrosna nie byłam bo oni - tzn. koledzy o wiele bardziej przezywali niż Bartek zreszta jego nie bawia takie "rzeczy" oni ten "prezent" to raczej dla siebie a nie dla niego zrobili ;) :laugh: :laugh: :laugh:

reklama
joł!
Olenko spoznione ale baardzo szczere zyczenia dla najstarszej grudnióweczki!Sto lat!

No Paula wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy!!Zebyscie byli ze sobą szczesliwi do konca swiata i o jeden dzien dłuzej!!!

Do góry