reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GRUDZIEŃ 2005

no to juz mamy chyba 3 ząbki :)
ja dzis pol dnia na dworku a pol na balkonie bo sadzilam kwiatki,sprzatalam itd.
wanda a co jakies nowe klotnie sa ??? Bo tamta to chyba juz dawno zazegnana-mam nadzieje. :)
Natalia,Ziemzia,Agnes super foteczki,ale fajne mialyscie spotkanko tak na swierzym powietrzy.No  i macie szczescie ze mnie uszy nie piekły :D chyba ze mam juz zahartowane :)
a ja jutro i w niedziele do szkołki  :(

reklama
Spotkanko faktycznie się udało. Natalia wygląda świetnie, schudła niesamowicie!! Lecę obejrzeć fotki!

Za to że zapomniałam o Majeczce wyprasuję sobie dzisiaj ręce!! Sto lat Majeczko!!

Szczęśliwego nowego ząbka dla Haneczki!!

hmm Paula mi to ciężko coś doradzić bo nigdy włosów sobie nie farbowałam tz. raz kiedyś miałam bląd pasemka podobno bardzo dobrze mi w nich było ale ja czułam się jak bym miała peruke na głowie :) i szybko miałam swój kolor spowrotem
ale jakiś balejage ciemniejszy pewnie wpłynoł by korzystnie na twoje odrosty ;)

Stefii Ewa cały czas wolna jeszcze na forum ;)

no nie byłam w galerii ja nie moge super spotkanko
Paula , Kluch ,Agnesa kiedy u mnie się wreszcie pojawicie (tylko ja nie mam ogródka balkon wystarczy :p )
sesja Weroniki powalająca ;D

GRATULACJE DLA CIEBIE HANIU ZUCH DZIEWCZYNA ;D

Kamila a mnie piekly uszy dzisiaj ;) :laugh: :laugh: :laugh:

rany, musze siebie i dom doprowadzic do porzadku i jeszcze wklic dzisiejsze zdjecia :)

Haniu gratulujemy zabka

My juz padnieci po piknym dniu na spacerku nawet wizyte tesciowej przezylam chodz mnie wkur.... bo Ola lezala w lozeczku a ta ja ciach za rece i zaczela ja ciagnac do siadania az Ola sie poplakala ja weszlam do pokoju i to zobaczylam i myslalam ze ja zabije ;) nic nie powiedzialam ale jeszcze takie cos i ja opiepierd....

W albumiku zdjecia przesliczne ach te nasze dzieciaczki ::) :laugh:

Dziś 27 rocznica ślubu moich rodziców i dziadek przyszedł do nas z winem....mmm trochę mnie zmuliło  :p

Steffi mi też się podoba to zdjęcie złośnika :) no i mam nadzieję, ze testy dobrze wyjdą!

Kamila to Cypryś ma już 3 ząbki ???

Zdanka no sama nie wiem, trochę daleko ten Nowy Dwór, przejeżdżaliśmy koło niego jak jechaliśmy do Ustki a do tego bym musiała prosić dziadka żeby nas zawiózł, a może spotkamy się u mnie, ja mam duuuuuuży ogródek!!! ;) ;)  :laugh:

Idę spać bo trochę mnie zakręciło tym winem  ::)

reklama
Do góry