reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GRUDZIEŃ 2005

halo
Wszystkiego najlepszego dla Majeczki i Oskakarka

My dzis po dlugim spacerku pogoda przepiekna a teraz lece bo Ola wzywa :D

reklama
o rany...ostatnio nie jestem w temacie :p cale dnie jestesmy poza domem, a mieszkanko zarasta brudem, przydalby sie sanepid - najlepsza mobilizacja :laugh:
zdjecia ze spotkania czadowe, widac, ze udane i w milej atmosferze, a i pogoda dopisala bo na dworku :) ciekawe, czy poruszalyscie temat klotni na zdrowiu ;)
Paula zdjecia Kacperka superoskie, jak slicznie juz lapie za stopki ;D jak wszystkie juz prawie grudniowe dzieciaczki, moja niestety jeszcze nie odkryla tych czesci swojego ciala :-[ no ale dam jej jeszcze troszke czasu hihi ;)
donia Ty to masz biedaku sprzatania i gotowania, mam nadzieje, ze kogos do pomocy rowniez, bo te okna mnie zabily, mam problem z moimi tylko 4, a tu tyle...co do aparatu to mam canona ale nie wiem jaki model :p
Gabi wszystkiego najlepszego dla siostrzyczki ;D niezla balanga pewnie :laugh:
zdanka zmalpowalam okularki od Ewc (znowu sciagam od Ciebie, pamietasz nosidelko ;) ) i - juz wczoraj mialam pisac, ze czadowa sesja ;D myslam, ze u Nas nie ma dla takich maluszkow-mylilam sie, wkleje zdjecia ;)

tralalala Hania ma pierwszwego zabka ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

o jacie Hani gratuluję ząbeczka my nadal bezzębni ;D nawet dzisiaj uparcie szukałam zebów w dziubku ale na darmo :p ;D

Magdus już na zdrowiu gratulowałam, ale powtórzę jeszcze tutaj GRATULACJE DLA HANI PIERWSZEGO ZĄBKA!!! :laugh:

Joeey dziekujemy za miłe słowa, Wasze zdjęcia też nam się bardzo podobają szczególnie te z nad morza :D

No to idziemy się kąpać, dzisiaj troszkę później bo KAcperek zrobił sobie godzinną drzemkę koło 18 ::)

Joee papuga,papuga,papuga ;D ;D ;D :D :D :D :laugh: :laugh: :laugh:
Magduś ucałuj od nas Haniutke za ten pierwszy ząbek :-* :-* :-* :-* ale radość coo??

reklama
Donia - ja mam narazie Canon Power Shot A60....

Magdus23 - gratulacje dla córci, już ma czym gryźć :)

Zdanka, Paula, Joeey - no zdjęcia superaśne... w końcu jak może być inaczej skoro takie obiekty do fotografowania śliczniutkie :)
Paula - wkurzony Kacperek mnie powalił  ;D ;D

Agnes, Nathalie, Ziemzia - no niezłą sobie imprezkę urządziłyście :) babiniec jak się patrzy a te małe foczki to po prostu śliczniutkie... jutro je pokarzę Kubusiowi... która jeszcze wolna?????

Nathalie jak patrzę na te zdjęcia to nie mogę uwierzyć że na nich i na tych które wklejałaś przed dietą to ta sama osoba....  wyglądasz super:))))

A my jutro mykamy z moją psiurą na obowiązkowe testy psychiczne... mam nadzieję że nie wyjdzie na jaw że jest lekko szurnięta  ;D :p :laugh:

Do góry