reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GRUDZIEŃ 2005

Hej witam ze słonecznej ale bardzo wietrznej Bydzi :D

Wpadłam do was na chwilkę między obiadem a odkurzaniem, mam trochę jeszcze do posprzatania ::)bo za dwa dni podwójna uroczystość ::)

Składam najsłodsze zyczenia 5 miesieczniakom wczorajszym , dzisiejszym i następnym bo niewiem kiedy tutaj zagladne :D ;D

Na temat aparatów za duzo odpowiedzi nie dostałam :( chyba dwie ::)

Jedno mnie martwi , a mianowicie na niedzielę zapowiadaja deszcz i burze :mad: :mad: buuuuuuu a miało być tak pieknie :mad:

reklama
donia to dlatego,ze na grudniu jest za duzo do nadrabiania i nie kazdy przeczytal,sprobuj na Zdrowiu,tam byl ostatnio niezly ruch ;D

Paula - nie bij !!!!!!!!!!!!!!

Juz jestem, ale lece na inne watki :) Malo czasu mi sie zrobilo :)

Amelka - nie rob syna na wzor Wiktorka - on nie ma prawie zebow, bo mu sie szkliwo nie wyksztalcilo i wlazla prochnica - tak to jest, jak zab nie ma ochrony :( Takze proponuje wzorowac sie na kims innym :) Ale ladny jest ;D ;D ;D Dzieki za komplementa w jego imieniu :)

to ja sie zegnam na weekend... moze zajrze, ale szczerze mowiac jak takie klotnie sa, to niechetnie tu wchodze :( :( :( Zwlaszca ze lubie dziewczyny i z jednej strony i z drugiej i nie chce stawac po niczyjej stronie...

Milego weekendu :)

A wszystkim dzieciaczko skladam serdeczne zyczonka z okazji kolejnego zamknietego miesiaca zycia :)

czesc dziewczynki ;D

wpadlam wczoraj napisalam ladnego posta ale mi go wzarlo to se wkurzona poszlam spać  :p

Oskareczek dziękuje za życzonka  ;D cioteczkom Oskarek kończy 5 miesięcy a moja siorka dzisiaj ma 18 urodziny  ;D ;D hihi

a no i najlepszego dla Majutka  :)

bylismy dzisiaj z Oskarkiem na malej wycieczce i stwiedzilam ze to dziecko stworzone do wojaży  ;D muszę mu częściej fundować takie atrakcje  ;D ;D

pozdrawiam was cieplutko i wiosennie
i mykam na inne wątki  ;D

My już po spacerku :) ale przyszliśmy tylko zjeść i się przebrać i idziemy jeszcze raz po tatę jak będzie wracał z pracy :)

Gabi to najlepsze życzonka również dla Twojej siostry :)

Ale dzisiaj cieplutko na dworze tylko mogłoby nie być takiego wiatru :) Donia mówisz, że w niedzielę ma padać :(

Agnes fajnie że spotkanko się udało :) czekamy na zdjęcia ;)

Mieliśmy wyjść po tate ale Młody usnął i nie chcę go budzić :p niech sobie śpi aniołeczek :angel:

Dziewczyny musze coś zrobić z włosami, bo nie mogę już na siebie patrzeć ::) męczą mnie już ciągłe odrosty na blond włosach :p może powinnam zrobić sobie pasemka, jak myślicie???

reklama
Agnes, Natalia, Ziemzia cudne zdjęcia  :laugh: widać że spotkanko się udało  :laugh: ale super!!!! Trzy duże psiapsiółki i trzy małe psiapsiółeczki  ;) ;) ;) Fajnie, że mogłyście się tak spotkać i że pogoda dopisała :)

Do góry