reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GRUDZIEŃ 2005

Cyprys chyba jeszcze nie ma zabkow

wiec stan zabkow nadal 3 :)

moja wlsanie sie gimnastykuje przez sen i spi w pozycji sinusoidy :) nasmialismy sie z niej ze hey!!

aha - za swoje nozki jeszcze nie lapie

reklama
JAK JA UWIELBIAM OGLADAC FOTECZKI NASZYCH DZIECIACZKOW!!!!! CUDNE Są!!!!!!

no i nareszcie widac Gabrysie KarinkiNieZie :)

Pamcia czekamy na Lenke!!! :) :)

Karina - wreszcie widac Twoja coreczke - slodyczek nieziemski! Nastepna lamaczka serc rosnie! ;D

Agnes - ja nie moge jakie Twoj Maluszek ma wielkie oczka! :D Tez Go dawno nie bylo - slodziutenki! :D

hej ja oczywiscie pierwsza z rana bo musze niestety podążać na wyklad :( a tak mi sie nie chce !!

zdanka,Paula Magduś na pisała ze Hania ma 1 ząbek a ja na to ze to nasz trzeci czyli nasz forumowy :laugh: :laugh: Jednak teściwa Cyprysia to wie najlepiej ile jej zięciu ma zębow :D

HEJ LASECZKI!
Fajnie macie, że możecie dłużej pospać. Moje dziecko wstaje codziennie o 4-5 i zasypia dopiero o 10 na spacerze.... no więc dłuższe spanie jest dla mnie niewyobrażalnym szczęściem!

Druga !!!!!!!!

Ale zamieszanie z tymi ząbkami :p ;) :laugh: :laugh: :laugh:

Moja Maja ciagle ma tempkę ale teraz gada do Kubusia puchatka więc humorek niezły chociaz czasem popłakuje bez powodu bidulek mój kochany :( :( :(

czesc dziweczyny!!!ale musialam nadrobic...wczoraj sie rozpisalyscie ze hej... :)

ja mialam wczoraj urwanie glowy z klientkami(aha nie napisalam ze robie tipsy),dlatego tez nie bylo mnie wczoraj wogole!padlam jak much!na dodatek moj maly szkrab obudzil mnie dzis wyjatkowo o 4-nie wiem czemu zawsze wstaje o 6 lub 7!mam spokoj przez cala noc bo spi od 20~!!dzisiaj wyjatkowo!

Natalia co robilas ze tak schudlas???mialas jakas diete????daj wskazowki-chetnie skorzystam... ;)

reklama
Do góry