reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GRUDZIEŃ 2005

reklama
WITAM WSZYSTKIE MAMUSKI!

NA SAM POCZATEK WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA NASZYCH 5-CIO MIESIECZNIAKO-EMILKI,ALBERCIKA,KACPERKA I KUBUSIA!!!

A TERAZ ZMYKAM SPRZATAC!!!I IDZIEMY NA POLKO POZNIEJ PIERWSZY RAZ OD 2-OCH TYGODNI BO SLICZNE SLONKO SWIECI!!!!!

najserdeczniejsze zyczonka dla dzisiejszych solenizancików: Emilki, Kacperka, Albercika i Kubusia :)

piękna pogoda, wiec jak tylko skończę kawe lecimy do parku, kurz i sterta prasowania musza poczekać ;D a co, na męża zapomniałam dodać ;D

Klucha dzięki za wiadomość :) widzisz tak się bałaś a tu taka przychylność ;) Cezary napewno nam podpisze zgodę  ;D a jak nie to osobiście do niego pojadę, w końcu byłam jego sekretarką przez jakiś czas  ;D
Masz racje, jak byłam w urzędzie to też mi się tak jakoś tęskno zrobiło, chciałam między ludzi, ale też wiem, że jakbym teraz wróciła, to bardziej bym tęskniła za Kacperkiem a tak to jeszcze 3 miesiące będziemy razem, zawsze to ktok dalej :)

Co wszystkie tak za sprzątanie się wzięły hehehe  ;D jakaś inspekcja będzie czy nalot środowiskowych hehehe  ;D ;D ;D bo ja nic nie wiem ;)

u nas też nadal piękna pogoda i spacer koniecznie trzeba zaliczyć albo przed domem się poopalać :laugh:

WSZYSTKIEGO CO NAJPIEKNIEJSZE DLA EMILKI, KACPERKA, KUBUSIA I ALBERCIKA, SAMEJ RADOSCI I MAMINYCH CZULOSCI ;D

ale wczoraj namieszalam ::) no Walkiria na maksa, kazdy watek objechalam az mi wstyd ::) takze wybaczcie, i jak cos to ja tu najmlodsza i najmniejszy rozumek mam ;)

ballon3.gif
ballon3.gif
ballon3.gif
ballon3.gif
ballon3.gif

Wszystkiego najlepszego dla Kacperka, Albercika, Kubusia i Emilki!!! Niech zdrowo rosną!

Dzięki za miłe powitanie!

WSZYSTKIEGO NAJ DLA SOLENIZANTÓW! A TO ŻYCZONKA OD KACPERKA:
6t5 yyygthjuhju
robi się z niego prawdziwy mistrz klawiatury, hehe​

Kacper chowa się dobrze, jest bardzo ruchliwy i towarzyski.
i już marudny, ide na małe karmionko!

reklama
Do góry