reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GRUDZIEŃ 2005

Magdamaj, to zes mnie przerazila. Ja tez karmie tylko piersia, ale jeszcze do mnie @ nie przyjechala :) I mam nadzieje, ze mnie szybko nie odwiedzi. Napisz prosze czy karmisz w nocy czy robilas dlugie przerwy miedzy jednym a drugim karmieniem? Podobno te nocne karmienia sa niezbedne zeby ona nie przyjechala za wczesnie. Jeszcze jest kilka innych uwarunkowan, ale juz ich nie pamietam (babka w laktacyjnej mi o nich mowila) ;) Ale brak dlugich przerw miedzy karmieniami sa chyba najwazniejsze gdy nie chce sie odwiedzin @.

Pozdrawiam i lece w strone sypialni :)
Agnieszka

reklama
Agnesa wlasnie o to chodzi ze karmie czesto a w nocy to tak o 20 potem o 24 potem kolo 6 potem 9 potem 12 natepnie 15 17 19 a jak jest cieplo to jeszcze daje popijac

ale to podobno wystarczy chocby raz zrobic dluzsza przerwe i masz ci babo placeka czyli @

a teraz dumna konstrutorka prezentuje NISKOBUDZETOWY SPIWOR EDUKACYJNY
- mozna wieszac dowolna ilosc zabawek na dowolne wysokosci odleglosci etc
- latwo demontowac
- latwo podwyzszac nozki

zwykle wisi na niej full zabawek ale teraz zostawilam tylko ulubione
mozna dowolnie przemieszczac zabawki nie przemieszczajac przy tym dzidzi :)

NO I CENA BYLA MOCNO KONKURENCYJNA ;D ;D ;D ;D ;D

wieszam to tu bo jakos sie nie kwalifikuje na watek zakupowy ;)

mata.jpg

Halutko:)

Agnesa   coś w tym musi być co piszesz bo mi od kilku dni Kuba przesypia prawie całą noc,. to znaczy jak uśnie po kąpaniu tak koło 20 - 21 tak budzi się dopiero koło 5 - 6 rano więc to długa przerwa w karmieniu no i wczoraj dostałam @  :mad: , a wdzień karmię tak mniej więcej co 4 godzinki

Magdamaj - witaj po przerwie... no niezły z Ciebie pomysłowy Dobromir.... ;D ;D ;D

O kurcze no to mnie przerazilyscie z ta @. My w sumie tez tylko na piersi (kaszke podalam 3 razy jako dodatek) i jeszcze jestem bezciotowa. Ciekawe jak dlugo! ::)

Fuczaczku witaj po przerwie! :D Fajnie, ze znowu z nami jestes! ;D

Magdamaj - brawo za pomyslowosc! :laugh:

Dzis znowu zajmowalam sie prawie 2 letnim synkiem kolezanki. Spoko mam juz niezla wprawe teraz! ;D Ale jednak z 2 dzieci to juz calkiem zakret. Czasu dla siebie nie mialam wcale. ::)

Ketsa - oj Maksio bedzie lamal serca! :D Ma taka delikatna urode a mimo to od razu widac, ze to chlopczyk (mam na mysli pyszczek oczywiscie). ;) Jest bardo do Ciebie podobny. W ogole obaj ponowie bardzo przystojni!

hej hej z rana..:)

mlody z dziadkiem gada..:)
mamusia przy niadanku..:).

ja cioteczki nie dostalam i nie dostane..hihihihihi..:).a tylko z tego powodu ze biore tableteczki..:)..a PAula tez nei dostanie..bo dzisaj tez zaczyna tabletecki..hihihi..:)..braciszka dla Majeczki..:)

Magdamaj ..witaj po przerwie..:)..wiesz co ja tez mialam duze przerwy w karmieniu a @ nie przyszla..:)..a jak twoja ma wracac z kad przyszla to wiesz nie..musisz zrobic sobie teraz

Dzień dobry :)
Wczoraj nie udało mi się nadrobić to może dzisiaj sie uda  :p
Młody leży na łóżku i bawi się swoimi nóżkami więc mam chwilkę spokoju :)

a najważniejsze dzisiaj to życzonka dla naszych rówieśników:  :D

Wszystkiego co najpiękniejsze dla Albercika, Kubusia i Emilki z okazji 5 miesięcznych urodzin :laugh: dużo zdrówka, mleczka, słoneczka i wesołego dzioneczka :laugh: Buziaczki :-* :-* :-*

łłoo..matko Paula dzieki..zapomnialam ze Al dziaiaj konczy 5 mieiecy..:)..hihih..a to przez te wasnie na watkach..:)

wielkie dzieki w imieniu ALutka za zyczonak i duze buziaki dla cioteczek

reklama
dzien doberek :)

na poczatek WSZYSTKIEGO NAJWSPANIALSZEGO DLA NASZYCH DUZYCH JUZ MALUCHOW EMILKI KUBUSIA ORAZ ALBERCIKA

Moj synus dzis stwierdzil ze zrobi mamusi na zlosc i obudzil sie po 7,pokopal mnie po zebrach i musialam wstac :mad:
teraz lezy na lozku i mam nadzieje ze jeszcze zasnie zebym na chwile jeszcze przysnela ;)

didi leci jeszcze "wiecej niz jedno" ??? bo od 2 miesiecy mowie sobie ze wstane i obejrze ale zawsze zaspie a dzisiaj mam okazje. W ciazy ogladalam kazdy odcinek :laugh:

Do góry