reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GRUDZIEŃ 2005

wiolus a nie ma problemu daliśmy za niego 1399+78 karta pamięci (którą w sobote dopiero kupimy  ;) ) a i kupimy w sobote do niego orginaalny pokrowiec + akumulatorek zapasowy  on kosztuje w sklepie 149zł ale podszed do nas jakiś pracownik i nam mówi że ma taki pokrowiec i może go oddać za 60zł a my na to a skąd pan ma po tak konkurencyjnej cenie a on na to że po likidacji sklepu internetowego mu został heheee powiedzmy że mu uwieżyłam i w sobote się z nim umówiliśmy że go od niego weźmiemy pewnie wyniusł zę sklepu i tyle  :p ale co tam jak o tyle taniej to dlaczego nie hee  :p

reklama
Zdanka kurcze to duuuuuuuuuuuzo :p

Didi to ja cos przegapilam a juz myslalam ze Wy takie :angel: :police:

Wiolus - ale ja nadal nie rozumiem o co Ci chodzilo ???
a o moja kaske to Ty sie nie martw - czeka na gorsze czasy i juz nawet rozmnozona ;D ;D ;D

wiola był jakiś o podobnych funkcjach za 1000 ale mi się wizualnie nie podobał wyglądał jak z odpustu ;) i namówiłam Pawła na ten właśnie :laugh: a też nie wim czy dobrze wybraliśmy bo się nie znamy ;) ::)

Wandzia pytalam czy przepuscilas juz becikowe ??? :laugh: ;)

Zdanka grunt to dobry wyglad a nie funkcje ;)

heja z wieczorka :)
Nie miałam kiedy wejść bo odwiedzili nas znajomi i tak się zeszło ale było bardzo miło :)
późno juz więc zaraz zmykam spać....chce sie wyspać  :p ciekawe czy dziś Kacper obudzi się w  nocy  ::)

Didi mam jeszcze pytanie w związku z Cerazette.... kiedy zaczęłaś je brać, w pierwszym dniu okresu??? bo mi ginka powiedziała że wszystko jedno kiedy zacznę, choćby i dziś a w ulotce jest napisane że pierwszą tabletkę należy wziąć pierwszego dnia okresu  ::) i teraz nie wiem co zrobić ??? czy mam czekac do okresu?

Paula ja zaczęłam brać Cerazette w pierwszym dniu @, ale właśnie to opakowanie jest ostatnim jakie biorę :) Nie karmię juz piersią, a mieć @ 2 razy w miesiącu to gruba przesada :mad: A faktycznie tak pisze w ulotce, że mogą wystepować nieregularne plamienia czy krwawienia, także ja miałam tydzień temu @ a teraz mam znowu :mad: masakra ...
Dobrze, że będę mogła przejść na normalne tabletki bo te mi zdecydowanie nie odpowiadają :(

Ketsa Astek wygląda super z wąsem i bródką :) Ależ przystojne te Twoje chłopy :)

reklama
Do góry