reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GRUDZIEŃ 2005

reklama
Witaj Fuczak :D

Dziewczyny mam pytanie moze powinnam na zakupach pytac ale tu większa oglądalność :D więc liczę na sporo odpowiedzi :D

Jakie macie aparaty ::) bo chciałabym sie rozeznać jakie i pooglądać sobie zdjątka które wstawiacie i moze w końcu sobie cos kupie :D

Czekam na odpowiedzi :laugh:

Fuczaku - welcome back :):)

WSZYSTKIEGO NAJ NAJ LEPSZEGO DLA MAKSA I EWUNI

A ja dzisiaj cholera jasna dostałam @   ..... :mad: wcale za nią nie tęskniłam a ta frania przypelętała się bez żadnego ostrzeżenia... mogła chociaż wcześniej zadzwonić że przyjeżdża  ;) :p

Hejka dziewczynki!

Dwa dni mnie nie było, a tu tyle nadrabiania. No ale przeleciełam przez grudzień! :laugh:

Paula - ja brałam cerazette przez dwa miesiące po porodzie. Wtedy troszke dokarmialam małego. Mi one odpowiadały, żadnych skutków ubocznych nie miałam. Także ogólnie bylam zadowolona. Teraz biore Yasmin, bo juz nie karmię rzecz jasna. Są tez rewelacyjne... ;D

Natalko - ciesze się niezmiernie, ze macie juz mieszkanko. Skoro blisko cioci to czyzby blisko mnie? Chyba dobrze wywnioskowałam, chyba, że masz kilka cioć! ::) Ale się ciesze, moze bedziemy mogły razem na spacerki śmigac! ;D

No i to tyle chyba chciałam napisac...Jak jeszcze mi sie cos przypomni to wróce tutaj! ;D

Matko jedyna, ile nadrabiania !!!! Nie dam rady, a juz na pewno nie dzis :p Paulina jeszcze nie spi i siedzi se ze mna... nie wiem co jej odbilo ??? lece za to inne watki ponadrabiac :)

Kto oglada na wspolnej ???
Żaneta rodzi ludzie jaki oni cyrk pokazali ja napewno tak sie nie zachowywalam.. :p no ale to film ::)

czesc didi!!!no to jedziemy na tym samym wozku!strasznie smutno bez tych tatusiow!!!!jednak przydaja sie do czegos...hehhehe ;D chodziazby po to zeby nas tulic i calowac a czasami nieraz odciazyc!!!mam nadzieje ze to szybko zleci!!!my tez raczej opozniej pojedziemy juz razem... ;)

reklama
Do góry