reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GRUDZIEŃ 2005

witam
Ziemzia no dla mnie stara bo ja tyle latek kończe dopiero 25 października ;)

Stefi no nie moge z twojego męża mój to tak samo jak Natali ciągle mi mówi jak to ja mam na nią uważać jak ja bym nie wiedziała o tym ;)
ale zdaża mu się usnąć pierwszemu od Ewy ale jak płacze powiem szczerze że pierwszy budzi się od mnie
ja zawsze kłade się spać od niego później no i jak ide do łóżka to nie moge się doprosić żeby się posunoł na swoją połowe a jak tylko powiem kochanie posuń się bo kłade się z Ewą ją nakarmić to odrazu słyszy (oczywiście ja się z nią w tedy nie kłade ;) ale na niego słowo Ewa działa jak płachta na byka ;D )

reklama
o nie jak mogłam zapomnieć !!!!!!!!!!

Ewunia wszystkim ślicznie dziękuje za życzonka ;)

MAKSIU DUŻO SŁONKA RADOŚCI UŚMIECHU NA TWARZY ,BEZBOLESNEGO ZĄBKOWANIA DUŻŻŻŻŻŻŻŻŻŻŻŻZO ZADAWECZEK I WSZYSTKIEGO NAJ NAJ NAJ ŻYCZY CI CIOTKA ANIA I EWUNIA :-* :-* :-* :-*

mamusiu Cyprianka bardzo dziekuje!a co do tych facetow...hmm..ciezka sprawa to poprostu ta gorsza plec!!!co tu duzo mowic!!no moj niestety mnie zostawil i pojechal w niedziele ciezko pracowac na nasze utrzymanie do Norwegii,wiec zostalismy sami!pomimo tego ze oni maja jednak nierowno pod sufitem bardzo sie nam juz teskni!....a gdzie tam do konca(jeszcze 3 miesiace)...buuu... :( wy macie ich chodziaz przy sobie!!!!zazdroszcze....hehehhehe ;)

Pierw zyczonka;
Wszystkiego naj naj lepszego naszej Kochanej Ewuni oraz Maksowi.Duuuuuzo zdrowka, zabawek majacej zawsze czas mamusi oraz duuuuuuzo mleczka i nie tylko zyczy ciotka Wiola z olunia ;D

A teraz sie przywytam,Dzien doberek ;D
No Wandzi jeszcze nie ma ???
Paula wymyslilam sposob na lezenie w wozku a raczej nie lezenie.Wyciagnelam wklad dla noworodkow wlozylam wlasnie taka poduche co Ty masz i jak wyjechalam to dalam na pozycje pol lezaco i mala zaczela sie rozgladac i nie plakala.Tak dojechalismy do przychodni a jak wracalismy to widzialam ze mala robi sie spiaca i szybko jej opuscilam z pozycji pol lezacej i zasnela .Moj pierwszy taki piekny wyjazd z wozkiem az milo bylo sie nie denerwowac i sobie wstydu robic ;D Tylko czy to zdrowe ??? ??? ktora z mam takie cos praktykuje ???

No Cyprysiowa Sunus to taki malutki klocus moze w przyszlosci zostanie ochroniarzem lub cos w tym stylu ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Uciekam bo Ola juz marudzi.

Acha Paula wczoraj po przepisaniu tabletek przez ginka wyfrunelas i bylas bardzo pozno w domu ladnie to tak ??? no ja nie wnikam w szczegoly co Ty tam i z kim u tej kolezanki robilas ze wrocilas bardzo pozno. >:D >:D ;)

Pierwsze primo... witaj Ewela! ;D

Ziemziu jestem pod wrazeniem Misi czolgania sie!!! Atreiiu chyba jest juz na dobrej drodze bo jak tylko lezy na brzuchu to dupke podnosi do gory - tak jak Wanda na zdjeciach Paulinke ujela, ale jeszcze wiele sie nie przemieszcza - tyle tylko zeby dosiegnac zabawke 10cm dalej.

Wiecie co ja dzisij zrobilam??? Hanie przewinelam i przekrecia sie na brzuch.Ja wtrdy kocham ja tak poklepac po pupci.Ach... i chyba za mocno ja klepnelam jakos bez wyczucia i poplakala sie.Wstyd mi :-[ :-[ :-[

hej ..wlasnie wrocilismy z zakupow..:)..ale wcale nie mam ochoty nadrabiac..:)

Magdus odpal w awaryjnymi moze wtedy sie uda ..:)..

ja tez uwielbial jak Al przekreci sie na brzusio ..ojejku wtedy to normalnie schrupalabym te jego dupcie..taki maly orzesek kochany ..hihihi..

Ajm bak !!!!!!!!!!!!!! hehehehhe ;D ;D ;D ;D

ale odezwe sie wieczorkiem, bo teraz tylko wlazlam cos sprawdzic ;D ;D ;D

Ale zescie naskrobaly :)

Witam nowa mamusie ;D

reklama
Ewela..:)..ja nie mam mojego mena przy sobie juz od 3 miesiecy ..bo jest w irlandii..ale juz w czerwu my dolanczamy do naszego tatuska..:0..a on juz normalnie nie moze sie doczekac kiedy synulka przytuli..codziennie jak dzwoni slysze jejku jaki on juz duzy ..:)..ale bede go tulil ..bedziemy lezec razem na lozeczki itd..:)..normalnie az za serce mnie to lapie..:)..jak ja kocham tego mojego łysola..:)

Do góry