reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GRUDZIEŃ 2005

didi dzieki jestes kochana!!!!Ale ten dziad tak sie broni ze nawet jak jest wylaczony internet to otwiera sie instalator i zdaze nacisnac "zgazdzam sie" i koniec!!!!

Kurcze chcialm isc dzis do fryzjera ae dosc zimno jest jeszcze a nie chce Hani po chorobie meczyc,niech zdrowieje.Chyba ze sie ociepli cos.

Wkurzylam sie na Pawla.Wczoraj poszlam sie umyc.Siedze w wannie w najlepsze a tu Hania zaczyna plakac.Ale myje sie dalej bo ona najedzona i z pawlem w pokoju.Ale ona coraz bardziej i bardziej,wiec ja szybko z tej lazienki ale troche czau minelo zanim sie wytarlam,ubralam.Tesciowa z dolu przyleciala co to sie dzieje ,ze dziecko tak placze ja do pokoju,a Hania w lozeczku drze sie wnieboglosy,a Pawel??.......spi!!!Jak sie wkurzylam to az zasnac nie moglam potem!!a ciagle powtarza ze trzeba na Hnie ciagle uwazac,a ssam jak uwaza!!

reklama
Dziewczynki!! Ale jestescie nieprzewidywalne! Cos ostatnio zwolnilyscie, wiec dzis wskakuje na forum wyluzowana, ze bede miala ze 2 strony do nadrobienia, a tymczasem mam 16!!!!! ::) ::) No nie... ;) Teraz musze isc robic kolacje, bo Maly juz zasnal, ale jeszcze tu wroce! ;D

Ewelcia nie mam zielonego pojęcia jak można pozbyć się tej wysypki. :(

Steffi może zafunduj mężowi trepanację, hi hi, jak radzi Moskitek. :laugh: Faceci to za grosz wyobraźni nie mają, oprócz mojego chyba, bo ten jest przezorny i zapobiegawczy dziesięciokrotnie, aż fioła można dostać.

Kamila to niesprawiedliwe! :mad: Nawet mi szansy nie dałaś na wygraną. Tak szybko dałaś odpowiedź, że nie zdążyłam napisać swojej propozycji. Kurna, taka nagroda przeszła mi koło nosa. :mad: ;) :laugh: :laugh: :laugh: A tak poważnie to wyliczyłam sobie, że Cypryś przybiera w tej chwili 150 gr na tydzień, co daje mniej więcej 700 miesięcznie, a to wcale nie jest dużo. Dla porównania powiem, że moja córeczka przybiera 350 na tydzień... ::) Znajdzie się dla niej miejsce w Waszej drużynie sumitów? ::) ;D

Ziemzia widzę, że jedno moje życzenie dla Waszych bąbelków się spełniło. ;D

Ewlcia jak Maja miała raz wysypke to ja wykapałam w Oilatum i zeszło od razu
Cyprysiowa opowiadaj o LIdzie bo już zamówiłam i normalnie sie niecierpliwię

Najserdeczniejsze zyczonka dla Ewci i Maksiorka os Sorbków
:laugh: :laugh: :laugh:

Moc buziaczków w gołe stópki dla Maksia i Ewuni!!!   
teddy4t.gif

Byłam w albumiku sliczne te nasze dzieciaczki

A zdjecia Moskitkowe jak zwykle bajerek a najfajniesze
" LUSTERECZKO POWIEDZ PRZECIE .... KTóRE NAJPIęKNIEJSZE DZIECIę" :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

wSZYSTKIE

reklama
boze jaka jestem szczesliwa niespodziewanie przyjada do mnie znajomi ze szkoly kolezanka z pokoju i kolega w zasadzie tez z pokoju:)bo wieksza czesc czasu zawsze u nas spedzal!!

Do góry