reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GRUDZIEŃ 2005

Natalia przede wszystkim gratuluje sukcesu dietkowego, bylas naprawde dzielna i efekty widac !!!  ;D
a co pazurkow, to wygladaja bardzo naturalnie, naprawde lakier na takich utrzymuje sie nawet i 3 tyg (i myjesz przy tym codziennie gary), nic nie boli chyba, ze jestes z wrazliwcow, ktorych kazde dotkniecie skorki paznokcia ''oparza''
przyjemnosc ta:
zalozenie 50zl i co miesiac musisz dopelnic za kwote 30zl, no chyba, ze cos zlamie ale przy takiej dlugosci ryzyko jest znikome, ja sama zrobilam je ze wzgledu na wlasne lenistwo co malowania pazurkow (brak czasu i zapalu zeby co 2 dni przy nich robic)  ;)

reklama
Ewela to dobrze, że Szymuś już zdrowy :D a co do wysypki to chyba nie wiele Ci poradzę, bo Kacper raczej nie miał, jak był malutki to tylko taką jednodniową ale za to jak miał uczulenie to na buźce smarowałam go Linomagiem zielonym (tym co do pupy używamy) i wszystko ładnie zeszło. A gdzie Szymuś ma tą wysypkę i jak ona wygląda, napisz coś więcej to może dziewczyny coś poradzą. A co mówi na to lekarz?

droga Paulinko!Szymus ma wysypke na brzuszku,pleckach i za uszkami!na buzce czysto!!pani doktoe powiedziala ze nie ma sie czym martwic ze zejdzie samo!potem przejdzie tez na nozki!ale jakbyscie zobaczyly takie male cialeczko w takich kropkach na dodatek swedzacych..buuuu..musze isc chyba do apteki zapytac o jakis puder albo masc,ktora przyspieszy ta zakichana wysypke!!! :)

hi hi, powstawiałam trochę zdjęć z młodości (zeszły rok) jak byłam piękna i szczupła ;D miło sobie popatrzeć

Joeey swietnie wyglądasz, tak sobie właśnie Ciebie wyobrażałam :D

na na sekunde.......nie mam jak nadrobic ale wieczorkiem troszke popisze, moja mama zaraz jedzie do Wroclawia, a Artek wlasnie pojechal w trase :)

Ewela witaj u Nas !!! napewno sie zadomowisz ;) udzielaj sie gesto i czesto i wstaw koniecznie fotki Szymusia do galerii !!!

Natalio fajnie, że będziecie miały spotkanko  :D życzę aby Wam się udało równie dobrze jak Ketsie i Moskito albo i lepiej  ;D no i będziemy czekać na relacje i zdjątka  :D

Zdanka gratulacje dla Ewuni z okazji drugiego ząbka!!! :)

Wiolus my mamy taką podusię: http://www.allegro.pl/item99311775__miekka_poduszka_jasiek_poduszeczka_do_wozka.html
ona jest dość płaska więc nie ma problemu a i Kacperkowi przyjemniej jest leżeć :)

Natalia super że znaleźliście takie fajne mieszkanko  :laugh:

a gdzie nasza Wandzia się podziewa ???

Ewela a może Szymuś jest na coś uczulony??? My byliśmy u alergologa (bo pediatra też nam nic nie poradziła) ale Kacperek nie miał wysypki tylko takie jakby placki swędzące głównie na nóżkach i rączkach i m.in. przepisała nam maść na sterydach. Zmieniliśmy też mu emulsje do kąpieli i zamiast oliwki używamy kremu dermatologicznego Balneum Baby i odkąd to uzywamy to Kacperek ma ładniejszą skórkę. Życze żeby okropna wysypka szybko minęła!!!

reklama
Do góry