reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GRUDZIEŃ 2005

Dobra dziewczynki ja juz powoli robie papa bo zaraz maz wroci z pracy a ja sie klade spac bo jutro z mloda rano musze isc oddac mocz na posiew bo dalej te niedobre bakterie wystepuja w moczu.Takze musie papa ;D ;D ;D ;D

didi no to super ;D ;D ;D fajnie ze dalej bedziemy widziec Albercika ::)

reklama
Wiolus - drugi jest glownie na zakupy i wypady do moich rodzicow - jest caly czas w bagazniku, ale ciiii ;D Tam sa pasy, ale nie pieciopunkowe jak w fotelikach tylko takie zwykle - bo nam sie nie podobaly te pieciopunktowe w parasolkach ;D ;D ;D

Didi - to super ;D

A teraz ide spac - dobranoc :)

No to piknie. Gonię Was, gonię a te spać idą... ::)

"Grudzień" przeczytałam i odpisuję:

Klucha GRATULACJE DLA KUZYNA GRUDNIOWEJ KRUSZYNKI!!! Grudniowe dzieciaczki są the best! :laugh: :laugh: :laugh:

Agnesa nie wiem co Ci doradzić z urlopem wych. :-[ Sama musisz zdecydować. A historyjka z Pikusiem czadowa. :laugh: Też uwielbiam jak Ingusia tak się śmieje.

Wandzik gratuluję ząbka! Proszę, proszę jak nam się ząbki sypią. ;D

Gabi jasne, że pamiętamy o Tobie! Wpadaj częściej a nałóg sam wróci, he he. ;)

LENKA, NADIA I KAMILEK

okazyjne__20_.gif
Wszystkiego naj naj naj dla Was bąbelki kochane!
okazyjne__20_.gif

Donia co Ty dajesz Filipkowi do jedzenia, że taki śpioszek z niego? Moja chodzi ok. 22... :-[ I w dodatku też sie budzi w nocy.

Wandzia współczucia w związku z Paulinkową kupką. Ucałuj ją ode mnie (Paulinkę, nie kupkę... ::) )

Agnes.kol ja też mam motorolkę V547 (tak jak Steffi) i jestem z niej zajebiście zadowolona. To już moja trzecia motorolka i nigdy nie miałam żadnego problemu z bateriami. A co do telefonów z klapką to wg mnie to super wynalazek, bo przynajmniej nie muszę ciągle blokować klawiatury. Pominę względy estetycze. W życiu bym nie zamieniła jej na zwykłą komórcę a'la kalkulator. ;)

Paaricia ja nie wiem kochana co Wam za dziecko rośnie! Tak się dzieci zachowują jak rodzice wychowują! ;) ;) ;) Hi hi hi hi hi hi hi!!!!!! :laugh: :laugh: :laugh:

My też super spędziliśmy ten weekend. Sielana na maxa. Ingusia non stop na dworku, w wózku sobie grzecznie leżała i chrapała. Szelma się wybiegała, napływała i nabawiła. Była (oprócz Ingusi) trójka dzieciaczków w wieku 5-7 lat także wymęczyły psiaka tak, że do teraz odsypia. ;) Potem wkleję może kilka fotek, choć nie są za ciekawe.

A teraz wiadomość dnia - dieta zakończona. Nie dałam już rady i musiałam zjeść coś konkretniejszego. Kręciło mi się już w głowie i czułam się bardzo osłabiona. Odchudzam się nadal, ale już jedząc wszystko. Kurcze, jestem troszkę zła, że mi się nie udało wytrzymać tyle ile sobie założyłam. No cóż, zdrowie ważniejsze. :-[ Zdjęcia wstawię z 2 tygodnie, nie ma mi kto zrobić.

Halutko

.... no można powiedzieć że jestem pierwsza z rana chociaż Nathalie nocny marek buszowała tu koło północy ;D ;)

Moje dziecko chyba się bardzo przejęło tym że tak na niego narzekałam że w nocy nie śpi i jak wczoraj zasnął po kąpaniu po 20.00 tak obudzi się dopiero dzisiaj przed 6.00.... najadł się jak bąk i wykopał mało łóżka nie rozwalił a teraz leży i zza szczebelków obserwuje czemu jego matka siedzi przy kompie zamiast się na niego patrzeć :)

Hello :)
Mała dzis obudziła mnie o 5:30 i koniec spania!!! /ale tak łatwo sie niedałam, nakarmiłam przewinełam i bach do łóźeczka spać i zasneła jeszcze na godzinke ;)
Dzieku dziewczyny za rady odnośnie telefonów, chyba zdecyduje sie na motorolke, ale jeszcze nie wiem jaką :p nienarzekałam na moja pierwszą i mam nadzieje że teraz tez tak będzie :D joeey a jakiego masz samsunga, bo tez brałam go pod uwagę ;)
Nathalie super, że weekend sie udal :)
Pati dobre to było w tej bibliotece ;D ;D

Witajcie z rana :)
Mały juz po jedzeniu leży na łóżku i stęka, warczy, piszczy... a ja właśnie zajadam śniadanko przy komputerze :D nie ma to jak śniadanko z bb :D
Dzisiaj w nocy tez była pobudka ale tylko jedna za to po jedzeniu zamiast spać Młodemu zachciało się gadać! ::)
ooo....już znudziło mu się samozabawianie :p

reklama
Joeey fajnie że z mamą masz taki dobry kontakt i że Ci pomaga i czasem z Aulką posiedzi a Ty masz trochę czasu dla siebie :laugh:
Ja też dzisiaj zostawiam Kacperka z moją mamą tak na 2,5 godziny dopóki Paweł nie wróci z pracy, ja jadę dziś do Warszawy do mojej ginekolog prywatnie co mi ciąże prowadziła jadę na kontrol i po tabletki bo jednak chcemy trochę zaczekać z drugim dzidziusiem ;D a przy okazji odwiedzę koleżankę bo mieszka niedaleko więc planuje powrót na 22 ;D ciekawe jak Kacperek będzie się zachowywał, pierwszy raz bez mamy i zobaczymy jak tata sobie poradzi z położeniem go spać ;)

Didi to super wiadomość :D to opuścisz i nie opuścisz nas w jednym ;)

No i właśnie Klucha fajnie, że Twój kuzyn bedzie miał grudniowego dzieciaczka :laugh:

Natalio super że weekend udany no i koniecznie wklej foteczki, bo my bardzo lubimy je oglądać! :laugh:

Położyłam Młodego do łóżeczka i myślałam że zaśnie jeszcze ale chyba nic z tego.... ::)

Do góry