reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GRUDZIEŃ 2005

A ja tylko raz w życiu porządnie schudłam ( nie licząc tego schudnięcia po ciąży :) ). Ważyłam 58 kg i akurat szukałam sukienki na półmetkową imprezę na studiach mojego męża ( jeszcze wtedy tylko mojego faceta :) ) i każda sukienka jaką zmierzyłam była tak okropnie obcisła w biodrach ( już kiedyś wspominałam o moich "kobiecych" biodrach  ::) ), że wyglądałam jak ryba  ::) No i wtedy zawzięłam się i zaczęłam chodzić 2 x w tygodniu na aerobic i ograniczyłam jedzenie a tłuste żarcie wogóle odrzuciłam. No i efekt był- schudłam bardzo szybko aż 10 kg, także wiem dziś, że ruch daje baaardzo dużo. Tylko trzeba złapać tego bakcyla, bo jak go złapałam, to nie mogłam wytrzymać bez ćwiczeń weekendu :) A dziś tak nie chce mi się ćwiczyć, że nie mogę się zmobilizować do głupich brzuszków, żeby spłaszczyć trochę mój pociążowy brzuszek  :mad: Ale cóż, byłam mlodsza wtedy o 5 lat  ::)

reklama
Pustki ;D

Ana - pokazalam wczoraj Pawlowi zdjecie Stasia i zanim doszedl do pokoju mowie: zobacz Pawel, no od razu widac podobienstwo na tej fotce... Pawel spojrzal i w jednej chwili ja mowie: no istna Ana, a Pawel no istny maz :D :D :D dobre co ???

To tyle chcialam napisac.
Milego wieczorku i dobranoc :)

Aaa... bylismy dzis w koncu w galerii w H&M i juz mialam kupic malej kilka kiecek, ale sie rozmyslilam... pomyslalam ze i tak ma pelno ciuchow, narazie niepotrzebne nam wiecej i w dodatku wiecej do przeprowadzki... no ale za to Wiktor dostal komplet z h&m - koszulka bialo czerwona z napisem Polska i spodenki do kompletu ;D ;D ;D bedzie maly kibic ;D Pawel uparl sie ze bez tego ze sklepu nie wyjdziemy :)

Hejo :)
Ja jak zwykle rzadko na Grudniu, ale weszłam pożalić się, że w poniedziałek wracam do pracy :( Na szczęście idę na 2 lekcje, a we wtorek na 4 i to tyle na ten tydzień  ;D Dopiero w przyszłym tygodniu zaczyna się siedzenie na maturach ustnych  ::) Ech, byle do wakacji ...

Paula ale bym zjadła takich ziemniaczków z ogniska mniam mniam :) Smacznego :)

Wandziu ja też bym cały czas coś kupowała Kamilowi, choć ma sporo ciuszków, a nam się nie przelewa, dlatego muszę się powstrzymywać :(

Wandzia no, tak sobie zmiksowaliśmy syneczka ;D ;D ;D

to u nas jest w Galerii H&M ??? a ja nic nie wiem??? chyba, że ty juz jedna noga w Poznaniu ;D

heeejjjj..:)

wiecie co u nas dzisiaj bylo 30 stopni..:)

MAgdus..wiesz ja z Alem spaceruje prawie caly dzie tylko robimy sobie przerwe obiadowa a pozniej znowu na dwor..:)..wiec tak maluszek speda popoludniu jakies 3 godzinki w domku i pozniej reszte na dworzu oi tak przed 19 zbieramy sie do domku na kapanko..:)..

przeciez w taka pogode nie bede kisila dziecka w domu..:) no ale nie ubieram go za lekko bo jednak jest podziembiony wiec jeszcze wsrzymuje sie z takim ubieraniem..nadal na body dlugi rekaw..bluza..i jeszcze jeden rekaw chyba ze polarka ubieram to tego 3 rekawa ne..:)

Ale puściutko! A ja zapomniałam, że dzisiaj juz weekend. Normalnie tak mi te dni uciekają, że nie moge się połapać...

Ciekawe co tam u Pamci! ;D Stęskniłam się juz za jej mega długimi postami... ::)

Didi - to cieplutko Ala ubierasz w taką pogode. Miki ma ostatnio body na krótki rękaw i bluzeczkę, no i na dole skarpetki i spodenki... ;D A i tak jak wyjdziemy na dwugodzinny spacer to wypije mi 120 ml herbatki! :laugh: :laugh: :laugh:

dorywieczer ;)
więc... byliżmy dziś na basenie i wszystko było by ok gdyby nie to że Ewa w nim zasypiała potem jak siedziałyśmy jakuzzi to musiałam ja szybko z tamtąd zabierać bo ta ciepła woda bąbelki ją prawie na dobre uśpiły ;D
byliśmy też w arkadi w H&M i niepowstrzymałam się kupiłam jej dwie czapki i dwie bluzki a i okulary przeciw słoneczne ;D ;)
ale ogólnie po tej wczorajszej szczepionce to dziś cały dzień jakaś taka marudna była aż wkońcu podałam jej paracetamol i wreszcie po nim zasneła bidulka taka a my jej jeszcze tyle wrażen zapodaliśmy :-[

ja jak zwykle ostatnio wpadam i wypadam ;)
ale wszystko nadrabiam ;D :police: :-*
dobranoc

reklama
Moja córcia ma takie zajefajne zdjatko z okularkach słonecznych rózowych ale w komórce męża i nie da się przesłac buuuu

Do góry