reklama
Sorbuś
Mama Majci i Patrycji
klucha pisze:Dzięki, Asiu. Ja nie byłam do końca pewna jak to jest, bo po urlopie wych to wypoczynkowy nalezy się na pewno proporcjonalnie.
Klucha z tego co ja wiem po wychowawczym w ogóle sie wypoczynkowy nie należy
Paula -!!!!!najbardziej z opisu waszego weekendu podobał mi sie fragment o romantycznych spacerach, randkach!! bardzo sie ciesze,ze mieliście wkońcu czas dla siebie ;D
Klucha - na wystawe powiadasz??hehe!!!praktycznie wszystkie zdjęcia które tu wklejam są mojej roboty (no chyba ze te ostatnie na których jestem ja :
te uczynił mój małżonek,który do fotografowania również ma smykałke!!! grunt to w miare dobry aparat i odpowiedni model do fotografowania
A co do wypoczynku - moje drogie - my sobie z małżonkiem odbijemy długi weekend w ten weekend ;D ;D ;D otóż wyjeżdżamy do znajomych!!!!juz nie mogę sie doczekać ;D ;D ;D ;D ;D hhuurrAAAAAA !!!
Klucha - na wystawe powiadasz??hehe!!!praktycznie wszystkie zdjęcia które tu wklejam są mojej roboty (no chyba ze te ostatnie na których jestem ja :
A co do wypoczynku - moje drogie - my sobie z małżonkiem odbijemy długi weekend w ten weekend ;D ;D ;D otóż wyjeżdżamy do znajomych!!!!juz nie mogę sie doczekać ;D ;D ;D ;D ;D hhuurrAAAAAA !!!
Paula - nasze ronda znane na cala Polske ;D ;D ;D a przez Bydgoszcz sie latwiutko przejezdza - a jak jechalas od Warszawy, to musialas przejezdzac niedaleko mnie ;D A miasto baaardzo kiepsko oznakowana, to sie zgadza - jak zreszta cala nasza Polska ;D
reszte doczytam pozniej, bo ide do gory prasowania ;D ;D ;D ;D
reszte doczytam pozniej, bo ide do gory prasowania ;D ;D ;D ;D
agnes.kol
Fanka BB :)
Hejka mamuski 
Pogoda dzis przepiekna i chyba grilek nam sie szykuje
Dzis moja siosrka poszła na pisemny angielski i powiedziałam jej, że jak przyjdzie z płaczem to jej w dupe natrzaskam ;D
Paula super, że wypoczełam i spedzilas z mężem trochę czasu sam na sam
tez mi czasem tego brakuje, jak bez zastanowienia pakowaliśmy sie i gdzies jechalismy, albo na spacerek
a teraz trzeba sie liczyc z małym członkiem rodziny 
Co do Bydoszczy to zgadzam sie z toba w 100% !! zakrecone miasto, rondo za rondem, pogubic sie można :
bez brazy dla Bydgoszczanek ;D ;D ;D
Jutro wyjeżdża juz moja babcia i wkońcu!!!!bo nerwowo niemoge wytrzymać :
jak mała budzi sie ok 6 rano ja zawsze karmie ją i śpi ze mną w łóźku. a teraz mała sie buzie i wchodzi babcia bez pukania!! i bierze sobie małą :
a Weronika oczywiście marudzi, bo lubi sobie pospać :
i za tak ok 30 min przynosi mi ja rozplakana żebym ja uspała :
no wkurzyć można się 
Miłego dzionka
Pogoda dzis przepiekna i chyba grilek nam sie szykuje
Dzis moja siosrka poszła na pisemny angielski i powiedziałam jej, że jak przyjdzie z płaczem to jej w dupe natrzaskam ;D
Paula super, że wypoczełam i spedzilas z mężem trochę czasu sam na sam
Co do Bydoszczy to zgadzam sie z toba w 100% !! zakrecone miasto, rondo za rondem, pogubic sie można :
Jutro wyjeżdża juz moja babcia i wkońcu!!!!bo nerwowo niemoge wytrzymać :
Miłego dzionka
Paula25
szczęśliwa :)
Klucha dokładnie moi teściowie mieszkaja w Ustce
i napewno się wybierzemy w wakacje do nich ale jeszcze nie wiem kiedy może w lipcu bo w sierpniu mamy wesele
to może się spotkamy hehehe :laugh: Wy i tak musicie dojechac na plaże do Ustki więc fajnie jakbysmy się spotkały na plaży hehehe :laugh: będziemy w kontakcie w tej sparwie może tak się ułoży że jednoczesnie będziemy nad morzem :laugh:
No i trzymam kciuki za rozmowę z dyrekcją, musi się zgodzić! Ja też się tego obawiałam ale zupełnie niepotrzebnie, no ale ja idę na wychowawczy tylko na 3 miesiące. Będzie dobrze!!!
No i trzymam kciuki za rozmowę z dyrekcją, musi się zgodzić! Ja też się tego obawiałam ale zupełnie niepotrzebnie, no ale ja idę na wychowawczy tylko na 3 miesiące. Będzie dobrze!!!
donia31
Fanka BB :)
Witam ze słonecznej Bydgoszczy ;D
Zmoim brzusiem juz troche lepiej
juz tak nie boli ale w niedzielę ide zdjąć reszte szwów i już sie boję :
Też chciałam napisac ze zdjęcia w galerii piękniaste
a Moskito z Karolkiem - cudo
WSZYSTKIEGO NAJSŁODSZEGO DLA PIOTRUSIA JUBILATA MAŁEGO
Zmoim brzusiem juz troche lepiej
Też chciałam napisac ze zdjęcia w galerii piękniaste
WSZYSTKIEGO NAJSŁODSZEGO DLA PIOTRUSIA JUBILATA MAŁEGO
reklama
ŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁLooooooooooo matko tereso ale zeście napisały i to tak tresciwie ze pewnie cos przeocze o czym chciałam napisać....
Wioluś jak dla mnie twoi teściowie biją na głowe wszystkich i w konkursie na najwredniejszych zajeli by pierwsze miejsce
Steffi no fajnie że jesteś po takim długim czasie...
no i podziwiam cię że przez te kilka dni potrafiłaś zacisnąć zęby i dostosować się do teściów.....
A z tymi teściami to jest tak że oni nie potrafią uszanować tego że ich dzieci to już jest nowa komóreczka rodzinna żądząca się swoimi prawami i nie potrzebująca ich interwencji ..... dzieci zawsze pozostaną dziećmi ale nie można ich ciągle tak samo traktować i należy właście ich szanować jako odrębną już rodzine
Didi ty to masz dobre serducho nabroisz nabroisz i potem wszystko zgrabnie naprawisz... ja też tak umiem ....tylko zreperować już za bardzo nie potrafie....
tak że nie przejmuj sie każdy zawsze coś palnie czego potem żałuje... a już sztuką jest umieć za to przepraszać...
Joeey czyżby angina też na mózg działała.....
kochana nie martw się Adulką to że była rozkojażona i rozglądała sie wookoło nie świadczy o tym że nie zauważyła że mamusia jest już przy niej a te nasze dzieciątka jeszcze nieporadne takie że nie zawsze jeszcze potrafią okazać radość tak jak my tego oczekujemy... no a u dziabków miała tyle bodźców i nowoścci że nie dziwie się biedactwu że taka pewnie lekko skołowana..
Paula witaj po przerwie ciesze się że wyjazd zaliczony i udany i wy szczęśliwi
Moskito ale wam wyjazdu zazdroszcze ........bo cały czas w domku musimy siedzieć......
Wioluś jak dla mnie twoi teściowie biją na głowe wszystkich i w konkursie na najwredniejszych zajeli by pierwsze miejsce
Steffi no fajnie że jesteś po takim długim czasie...
A z tymi teściami to jest tak że oni nie potrafią uszanować tego że ich dzieci to już jest nowa komóreczka rodzinna żądząca się swoimi prawami i nie potrzebująca ich interwencji ..... dzieci zawsze pozostaną dziećmi ale nie można ich ciągle tak samo traktować i należy właście ich szanować jako odrębną już rodzine
Didi ty to masz dobre serducho nabroisz nabroisz i potem wszystko zgrabnie naprawisz... ja też tak umiem ....tylko zreperować już za bardzo nie potrafie....
Joeey czyżby angina też na mózg działała.....
Paula witaj po przerwie ciesze się że wyjazd zaliczony i udany i wy szczęśliwi
Moskito ale wam wyjazdu zazdroszcze ........bo cały czas w domku musimy siedzieć......
Podziel się: