reklama
zdanka
Fanka BB :)
witam
ja tylko na chwilke bo zaraz biegniemy na szczepienie buuuuuuuuuuuu :-[ mam przed nim straszliwego stresa
Piotruś wszystkiego naj naj naj :-* :-* :-* :-* :-*
Paula super zdjęcia
Wioluś ty to masz prze...... !!!!!!!!
do wieczorka paaaa
ja tylko na chwilke bo zaraz biegniemy na szczepienie buuuuuuuuuuuu :-[ mam przed nim straszliwego stresa
Piotruś wszystkiego naj naj naj :-* :-* :-* :-* :-*
Paula super zdjęcia
Wioluś ty to masz prze...... !!!!!!!!
do wieczorka paaaa
Czy to ptak ???
nieee
czy to samolot ???
nieeeee
to superzdanka przeleciala ekspresem ;D ;D ;D ;D
a tak serio, to ja tez dzis ekspresowo, bo zaraz jade sobie w swiat ;D ;D ;D i wracam po weekendzie na forum, bo pewnie czasu nie znajde
Do zobaczyska 
nieee
czy to samolot ???
nieeeee
to superzdanka przeleciala ekspresem ;D ;D ;D ;D
a tak serio, to ja tez dzis ekspresowo, bo zaraz jade sobie w swiat ;D ;D ;D i wracam po weekendzie na forum, bo pewnie czasu nie znajde
od centrum do centrum to jakies 15km nawet, ale od rogatek do rogatek to jakies 500m ;D ;D ;D hehehehe 
no bo nudzi mi sie w domku no... to se wole jechac posiedziec w ogrodku... Wiktor ma piasek, wezme mu rowerek i bedzie git ;D
no bo nudzi mi sie w domku no... to se wole jechac posiedziec w ogrodku... Wiktor ma piasek, wezme mu rowerek i bedzie git ;D
hehe ;D ;D ;D Wandzia - i słusznie - co macie sie kisić jak możecie na świeżym powietrzu przy grilliku miło spędzić czas, z siostrą o ile dobrze pamiętam ;D ;D ;D bo Twoi rodzice gdzieś wybywają, prawda????
No ja też sie nie mogę doczekać naszego wyjazdu ;D ;D ;D zawsze to jakaś odmiana - a przy okazji młody sobie "pogada"z rówieśnikiem ;D ;D ;D
No ja też sie nie mogę doczekać naszego wyjazdu ;D ;D ;D zawsze to jakaś odmiana - a przy okazji młody sobie "pogada"z rówieśnikiem ;D ;D ;D
reklama
ana okropne rzeczy piszesz ;Dwstretne jedzenie :
:
Ja mam wage lazienkowa z Avonu do kremu dodawali a ona dodaje pare ladnych kilo.Prawie bez ciuchow na mojej wazylam 55 a w osrodku 52 i to w dzinsach i takich poxzadnych kozakach :
Ja mam wage lazienkowa z Avonu do kremu dodawali a ona dodaje pare ladnych kilo.Prawie bez ciuchow na mojej wazylam 55 a w osrodku 52 i to w dzinsach i takich poxzadnych kozakach :
Podziel się: