reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GRUDZIEŃ 2005

donia31 pisze:
Ja własnie wróciłam ze szpitala ::) miałam otwierane jedno rozcięcie bo mi się zrobił krwiak i czyszczone :mad: co za ból teraz mam włożony sączek i ma się oczyszczać , jazda autem to była dla mnie droga przez mękę ::)

ło bidulko ty jedna najpierw poród teraz ta operacja współczuje bardzo :( :( :(

reklama
No niewesoło ;D a tu za tydzień komunia i chrzciny ::)

Teraz idę spać może rano jak sie obudzę będzie mniej bolało :mad:

DOBRANOC

dzieki dziewczyny, pewnie wkrecam sobie niepotrzebnie, jutro tez jest dzien, a u dziadkow po prostu bylo jej dobrze, ale powinna byla mimo wszystko patrzec na mamusie zamiast babcie mala zdrajczyni  >:D :p
Donia trzymaj sie kobitko ! wspolczuje ogromnie  :-[ wypocznij troszke  :)
Paula tylko sie jutro nie baw w nadrabianie, tylko zdawaj Nam tu relacje jak nad morzem bylo i czy sie tesknilo  ;)
Komarku no tak jak Wandzik pisze, superowe te duuuuzeee zdjatko w galerii, przy malym nie ma takiego zajeb...efektu, wyglada jak z jakiejs sesji  :laugh: sliczna mama i synalek  ;D

No halo, halo tfu nadrobila narazie grudzien ;D ;D ;D

Doniu bidulko kochana 3maj sie tam dzielnie

Wandziu Ty to masz rodzicow, i to jakich dzianych wekeend w Londynie no ho ho :)a siostra i tak napewno zda zobazysz i bez tych czerwonych majtek ;)

Klucha ale jazda z tymi chrzcinami, ja bym tez do tesciowej powiedziala po imieniu :mad: ja to tez mam ekstra tesciowa i szczerze mowiac to utrudniam im troche kontakt tzn unikam sytuacji gdzie moglabym sie z nia spotkac >Tylko wiesz przeszloscie nie idzie wymazac a ja mam im duzo do zarzucenia (o malo wywalili mnie z domu z Ola ktora miala miesiac bo duzo plakala , tesc ryczal na pol osiedla ze glodze mala ze mnie poda gdzies i odbiora mi dziecko itd.....)dlatego sie szybko wyprowadzilismy ;D Oni teraz zachowuja sie jakby sie nic nie stalo a ja to mam gleboko zapisane w sercu i NIGDY tego nie zapomne. Dlatego jak ich widze to niedobrze mi sie robi a szczegolnie jak moja tesciowa zaczyna Ole matkowac !Tfu jutro ma przyjsc do wnuczki ciekawe jak przezyje te 2 godziny, napewno zas tak "przy okazji " bedzie sie wtracac do naszego malzenstwa np. ostatnio jak przyszlismy do niej to w samym progu mieszkania zaczela nazekac cyt."sunus jak Ty schudles o rany " ja nie wytrzymalam i na dzien dobry jej powiedz,, "no tak jak mama juz nie gotuje tylko ja to Arek chudnie " ;D no i zamknela sie na 5 minut bo potem zas cos powiedziala.I tak w kolko. Jutro sie dowie ze nie przyjde nigdy na ich ogrodek bo tam zawsze pija i bede wysluchiwac od babci Arka jak to ja ja glodze bo karmie piersia :mad: Ach ...... czasami patrze na Arka i sobie mysle jeny przeciez on jest z tego cholernego klanu co mi uprzyksza zycie myle ze bylabym o wiele szczesliwsza ez tej calej przyszywanej rodziny.

Dobra ale Was zanudzilam, lece na inne watki

Hejka Wiolus - a Ty jak zwykle tak pozno... nie mam sily juz czytac, odlanczam sie od sieci w tej chwili i lece do lozeczka :) Doczytam jutro

Dobranoc

Donia - a Ty sie trzymaj dzielna kobito !!!

wiolus i dobrze, ze nie dajesz sobie w kasze dmuchac >:D ale i tak, ze z nimi wytrzymujesz, to pelny podziw, no ale co zrobic, nie zakarzesz widywania wnuczki, chociaz ja to pewnie unioslabym sie honorem juz przy tym jakby chcieli mnie z domu wyrzucic i to bylby koniec kontaktow, zerwane wiezy i basta :mad: ale ja tu sobie moge gadu...bo nie bylam w takiej sytuacji tak naprawde ::) :p

jestem pier...wiecie co robie ??? rosolek ugotowalam, a teraz pichce strogonova bo moj lasuch wlasnie wraca ::) o tej porze 8)

joeey jeny ale bym cosik takiego zjadla robisz mi tu apetyt a ja w lodoce mam pustki :p zakupy dopiero jutro ;)
No niestety co do tesciow to musze sie wydywac bo maz tez nie widzi problemu i by chyba sie rozwodl ;D no ale to wszystko wina Alkocholu on tak twierdzi i dlatego musze tolerowac tesciowa.
Lece spac bo jestem glodna ;) :laugh:

Wandzia Ty to lepiej idz spac bo joeey tu pysznosci robi ;D

reklama
nagotowalam ale takich goracych garow nie wstawie do lodowki przeciez ::) ::) :p wiec pozostaje mi nastawic budzik i wstac w nocy zeby to zrobic ::) ale ja jestem glu.. :laugh: :laugh: ze mi sie chcalo :laugh:

DOBRANOC LASECZKI !!!

Do góry