reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GRUDZIEŃ 2005

faktycznie, ze to nowa maturka teraz :p

didi nic sie takiego nie stalo napewno, mamcia przyzwyczajona do cietego humoru ;) a poza tym slicznie wysciskalas, co niejedna corka juz takich przytulanek zwyczajnie z mama nie robi, wiec tylko pozazdroscic dobrego kontaktu i prawdziwej wiezi :)

reklama
czesc Pindki :)
My dzisiaj calutki dzien na spacerku, z czego pol dnia nad wisła,siedzielismy na kocyku,było super.
Oby pogoda sie nie zepsula.
Oczywiscie nie zdołam przeczytac wszystkiego co dzis naskrobalyscie. W ogole to wy dziwne jestescie,jak brzydka pogoda to jedna strone walniecie a jak piekna to az tyle!!

Ide kąpac malego bo juz oczka trze i chce spac,nie dziwie sie po takich przygodach dzisiejszych :)

Witajcie :)
Ale się za Wami stęskniłam ::) i bardzo mi Was brakowało.
Jesteśmy już w domku ale po podróży jesteśmy strasznie zmęczeni :p jechaliśmy 8 godzin! Kacperek po kąpaniu od razu zasnął też się biedaczek wymęczył.
Dlatego dzisiaj tylko się przywitam i dopiero jutro napisze jak było.
Idę się umyć i odpocząć.
Do jutra.
Buziaczki dla wszystkich dzieciaczków :-* :-* :-*

joeey niegadaj głupot, mała może dlatego sie zachowywała, bo długo w domu niebyła i tylko dlatego!!! dla dziecka najwazniejsza jest mama i dla Aduni tez tak jest :) Jestes bardzo dobra mama i niewmawiaj sobie głupot :police:

joeey no musze cie chyba opieorzyc za gadanie takich bzdur!! Pewnie ze dziecko czuje mamusie i to kazde dziecko a z tego co mi wiadomo to Adusia tez nim jest ;) Mi tez sie czasami wydaje że Cypryś wcale nie jest do mnie przywiazany i mnie nie kocha ale przeciez to tylko kilkumiesieczny dzieciaczek,ktory nie umie pokazac swoich uczuc ,nie potrafi przytuluc i powiedziec mamusiu tesknilem,kocham cie,a to ze Adusia sie rozgladala po otoczeniu to napewno tez nie wiedziala ze robi mamusi przykrosc :) no to cie opieprzyłam :)

Klucha ja też myśle że tesc chciał pokazać jaki to on dobry dziadek myśle że nawet sobie sprawy nie zdawał że Was to mogło zaboleć doprowadzenie do pionu mu się należało  ;) a teściowa to już wogle ja to bym jej prosto powiedziała że jak mama chce to Ewa może mówić do niej Irenka ale ja jestem mamą i tak pozostanie  :)
odpukaćmoja teściowa to cały czas jak ją nosi to mówi choć Ewunia do mamusi zobaczymy co robi albo ona to cały czas tylko na Ciebie patrzy albo jeszcze mówi do mnie ty to o nią dbasz jak nik inny  itd.. ale i tak mnie denerwuje czasami  :p
Joee nie wmawjaj sobie głupotek!!!!!!!!!!!!!!!! napewno Ada szczęśliwa jest że już przy Tobie !!!!!!!!!!!!!!!my jak z Ewą wrócimy do domku też się rozgląda i widać że dla niej wszędzie dobrze ale najlepiej w domku oczywiście przy mamaie
Didi ty to jesteś jednak gigantka  :laugh:
Paula pisz szybko jak tam było!!!!!!

Hejka wieczorkiem :)
Moskito - musze Ci powiedziec, ze przesliczne jest to zdjecie w galerii to duuuze ;D ;D ;D Bardzo ladne otoczenie i Wy bardzo ladnie wyszliscie :)
Natalko - a Ty to juz ile zgubilas na tej diecie ??? Bo na buzi widze ogromna roznice !!!!!!!! Figurki nie widac przez kamizelke !!!
Joeey - no Ty sie nie zalamuj !!!!! Pewnie ze Ty najwazniejsza dla Aduni jestes !!!! I w ogole nie ma innej opcji !!!! Poza tym zgadzam sie z tym co Cyprysiowa napisala - ona jest jeszcze za maluska zeby Ci powiedziec jak bardzo Cie kocha !!!! A kocha bankowo najbardziej !!!!!!!!!!

reklama
Ja własnie wróciłam ze szpitala ::) miałam otwierane jedno rozcięcie bo mi się zrobił krwiak i czyszczone :mad: co za ból teraz mam włożony sączek i ma się oczyszczać , jazda autem to była dla mnie droga przez mękę ::)

Joeey  to super ze Adusia już w domku :D i nie wkręcaj sie niepotrzebnie kochana :D

Wanda przyznam bez bicic że nie widziałam cię jeszcze w pipie ;D

Do góry