reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GRUDZIEŃ 2005

Natalia a smarowalas ja wczesniej kremem przeciw sloneczku ??? to taka delikatna skorka, ze Ingusie pozniej moze to piec :-[ :-[ :-[
Pati czyli juz wiesz jakby to bylo z dwojka dzieci :laugh: :laugh: zdecydujesz sie ??? ;D pewnie myslisz o wiekszej roznicy wieku miedzy maluchami :laugh: :laugh:

reklama
Joeey, moi teściowie na prawde kochają Gabrysie. A tesc snuje opoweisci jak to bedzie ją w przyszłości na lody zabierał itp, i chyba nie ma wyrzucia po prostu. Bo np trzyma jana rękach w taki sposób, ze mała lize mu pasek od zegarka, a jak mu powiedziłam, zeby ją przełożył to się mnie pyta: to ma nie lizać. po prostu chyba z tej radości ze ją zobaczył pogubił sie facet.

co do słoneczka to też tak myslałam i zakupiłam parasolke, ale tez nie pomogło.

Klucha - normalnie jak Cie czytalam to jakbym jakas powiesc czytala ;D ;D ;D ale rzeczywiscie tesciu sie popisal - tez bym sie wkurzyla :) Jeny, jak dobrze ze mi sie nikt do wozka nie wtraca, tez tego nie lubie a jakby juz ktos uciekal to tez bym awanture zrobila ;D ;D ;D bardzo dobrze ze opr dostal :) no a to ze kochaja Gabrysie, to oczywiste przeciez i na pewno bedzie dobrym dziadkiem - tylko tak jak piszesz - troche sie pogubil :)

tesciowi mozemy wybaczyc, chcial dobrze ;) ale jakie jest usprawiedliwienie dla tesciowej, ktora mowi tak do dziecka ??? to jest Malgosia, zamiast to jest mamusia ??? :o

ponawiam pytanie, KTO OPROCZ MNIE I WANDY WOZI SWOJE DZIECIE W GONDOLI ??? ;D

jestem z siebie dumna, otorz zobilam male premeblowanie w sypialni, poukladalam wreszcie w szafach, ztarlam kurze, odkurzylam i umylam okna ;D i piore firanki ;) a temp. mam 37,3 ::) ale nie bede przeciez ciagle lezec nie ??? ludzie u Nas na krotki rekawek chodza, tak ciepelko, zaraz zadzwonie do tesciowej czy oby mi malej nie przegrzewa ::) :p

Wandzik - jak siostra????????my tu czekamy ;)

Joeey - oklaski - czyli juz powoli powoli wracasz do siebie!!suuupeeeerrrrrr

Klucha - no niezły trening pt."utrzymuj nerwy na uwięzi" przeszliście!!!!kurcze- to "dziadostwo" czasem faktycnzie chce sie na siłe wnuczkom przypodobać!!!a na teściową Joeey podała znakomity pomysł - hehehe"pani Jadzia" ;D ;D ;D ;D

a ciekawe gdzie wsysło Magdemaj????coo??????? a Gochna to juz wogóle przegięła z odwykiem ::)

Pati - no to miałaś wyćwike, moze i mi by sie przydało takie doświadczenie?????bo tak mi sie marzy 2 lata różnicy między bajtelkami :p

Hej wszystkim :)
Ale dzis zabiegany dzien mam ::) dopiero wrociłam z zakupow i gorąco dziś strasznie ;D ale wkoncu jest to ciepło ;D ;D
Moja siostra też dzis zdawała maturę :D :D :D
A co do komuni, to tez idziemy w czerwcu i do chrzesniaka Damiana i kurka wodna tez niewiem co kupić ::) bo to straszny materialista i chyba damy kasę, tylko ile??? :p
Wandzia tez miałam stresa ze wzgldu na siostrę, a moja mama się rozpłakała bo sie o moja siosrkę boi ;D ::)
joeey ja jaszcze jeżdże w gondoli, bo mała przewaznie śpi i jest jej wygodniej ;)
klucha no ja tez bym sie wkurzyła, kurcze jestes mama dla małej a nie Małgosią :mad: no i teściu to już bezkomentarza ::)

Kurka własnie moja siorka wrócila, bo była jeszcze na piwkou pomaturalnym i ryczy mi tu ::) :-[ że napisała nie na temat, niewiem jak ja pociszyć :( tłumacze, że jest jeszcze test i napewno cos tam na temat napisała :-[ ale wiem co to za stres :(

reklama
hej...

Klucha.hihihii..ale jaja..dziadek chcial porwac wnuczke ..no jak do tego doszlam to normalnie banan pojawil mi sie na paszczy

dziewczynki wiecie co..ja jestem niedobra corka..:(..nagadalam glupio i moja mama dzisiaj plakala przezemnie..:(..niechcaco zbila aniolka Alberta jak bylam z nim na zakupach i mi mowi po powrocie a ja debilka..ze to byl jego anioleczek stroz ..i ze bedzie sklejala..(aiolek byl z gliny)..i po co w ogole mi tak wlazila sprzatac kurze jak ja kocham swoj brudek i balaganek..a ona odwrocila sie na piecie i poszla do domu no to ja za nia , wchodze do pokoju patrze a ona placze...no to ja na kolana i mamus nie placz prosze ja zartowalam ..nie chialam i takie tam ..wycieralam jej lezki ,,calowalam po oczkach i blagalam aby przestala..no a ona ze jej przykro i ze nie chciala..no to ja w ryk ze ja glupio palnelam..jaka debilka ze mnie kretynka do potego..ja tu zartowalam a mame skrzywdzilam moik kretynskim humorem..no i czemu mnie zawsze taki czarny humorek sie trzyma>:D...ale juz dobrze..:)..powiedzialam jej ze sama aniolka posklejam..hihihi..:)

ale wam nasmucilam ale musialam komus..wyrzucic to z siebie i napewno jeszcze bede wyrzucala przez najblizsze dni..napewno Piotrek bedzie 1 zaraz jak zadzwoni a pozniej powiem wszystkim kolezanka spotkanym jaka to ze mnie debilka do potegi..:D

ok..zmykam..bo ide w odwiedzinki do siorki mamy..:D

Do góry