reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GRUDZIEŃ 2005

reklama
my też bylismy dziś na dwuch spacerkach ;D
Ewa już śpi 30 minut ;D ale się jej fajnie przestawiło po kąpanku odrazu zasypia ;D
witaj Donia :) jak się czujesz z tymi czterema dziurami??
ja co do ginekologów to nie mam porównania cały czas chodze do jednego faceta ;) fajny jest ;) :laugh: a i przypomniałyście mi że powinnam iść na przegląd poporodowy :p ale mi się nie chce buuu
Natalia super śliniaczki
Bartyś ty spryciulo mi się jeszcze nie udało zrobić zdjęcia cały czas wysówa języczek na brode :p
Moskito to ty teraz uważaj bo żaby lubia komary ;) :D

Oj Joeey aleś się rozszalała. Nie nadążam za zmianą awatarków... ;D Kuruj sie bidulko! Polecam olejek eteryczny olbas jesli masz katar. Skropienie poduchy przed snem swietnie ulatwia oddychanie. Z tabletek do ssania to tylko i wylącznie niebieski strepsils, reszta dla mnie jest do de. ;D

Donia - moja mama 4 miechy temu tez miała ten zabieg. Wiec wiem jak dziurki wyglądają... ;D Ciesze sie, ze wszystko ok. Moja mamcia nie mogla dojsc do siebie... :-[

Magdus - usciskaj Hanie i duzo zdrówka zycze! ;D

A ja wlasnie dzis kupilam sobie cala serie kosmetyków z OLAY: complete care. Kurka, tylko co ja zrobie z np moją neutrogeną. Wszystko w sumie niedawno pozaczynałam. Oj jak ja sie dorwe to wyjsc nie moge z drogerii... ;D

Beatka Olbas jest swietny (rowniez do sauny ;) ) ale ja nie mam kataru tylko kaszel odkrztusny, w sumie gardelko tez nie boli ale profilaktycznie ssam cholinex, a teraz pije sobie trzecia ogromniasta szklanke goracego soczku z malin i lipy i kaszel jakby ustepuje jesli to mozliwe, znaczy jgo czestotliwosc :p aha, zagryzam biszkoptami :laugh:

zdanka Ewunia pewnie taka padnieta bo tyle swiezego powietrza, to i lepiej jej sie spi, a pewnie tez iloscia spacerow ja wykanczasz ;) :laugh:

A wiecie co Miki jest 5 miesięcy na świecie! I nie ma żadnych zyczeń od rana. Ojjjj ja smutno, jak smutno....Ide popłakać! :-[ :-[ :-[ :( :( :( Szkoda, że nie ma płaczącej minki...

jeny Beatko nie zauwazyłam (w sumie to tu dzis cyba nie wchodzilam albo weszlam raz)

DLA MIKUSIA WSZYTSKIEGO NAJWSPANIALSZEGO,NAJKOLOROWSZEGO I NAJSMACZNIEJSZEGO W DNIU UKONCZENIA 5 MIESIACA ZYCZY CIOCIA KAMILA I CYPRIANEK

reklama
o jeju  :-[ :-[ :-[ przyznam szczerze, ze zapomnialam ostatnio zajrzec na 1 stronke galerii i spojrzec na jubilatow  :p

MIKOLAJKU NASZ KOCHANY MY CIE NIGDZIE NIE ODDAMY, ROSNIJ ZDROWO, OBY BYLO KOLOROWO

JESTEM SLABA W RYMACH

MIKOLAJKU WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO, USMIECHU SZCZEREGO, KOLOROWYCH ZABAWEK I FAJNYCH BABEK, TEGO TOBIE ZYCZY CIOCIA CO NIE KRZYCZY I TAKA MALA MADRALA CO ZWIE SIE TA LALA  ;D

Do góry