reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GRUDZIEŃ 2005

Beata23 pisze:
Natalko - w tej diecie nic nie ma...A jakies rybki, mięsko? Przeciez kurcze nie wezme sobie w rączke pietruszki i nie bede wcinac. Jestem pelna podziwu, ze wytrzymujesz na takiej diecie...Brawo!  ;D

Beatko mięska i rybek nie jem od 14 lat, więc to akurat żadne poświęcenie z mojej strony. ;) Na diecie można wytrzymać bez problemu, praktycznie nie ma się apetytu. Gdyby mi Tomek nie podał zupki to chyba bym zapomniała o obiedzie, w ogóle nie czułam głodu! Jest ok, naprawdę. :)

reklama
Nathalie to u was grzeją kaloryfery? u mnie jest 19 stopni, w dzień dogrzewam a na noc wkładam staśka do ciepłego śpiworka, a na pajacyka ma jeszcze skarpetki ubrane, bo w nocy nie grzeję, lepiej śpi sie w chłodnym, a jak jest tak ciepło ubrany to nie przesikuje pieluszek, co ostatnio sie często zdarzało.

Wanda zapomniałam Ci powiedzieć, ze masz fajne zdjecie jako awatarek

Ketsa witaj w klubie niskocisnieniowców, ile kaw dziennie pijesz?? ;D

co do trunków towłaśnie piję piwko, na zdrówko ;D :police:

Nathalie pisze:
No, czkawka minęła nareszcie. Ingusia śpi, strasznie rozkopana i w ogóle w przedziwacznej pozycji usnęła. Powiedzcie mi, czy Wasze dzieciaczki dalej pod kołderkami śpią? U nas jest ok. 24-25 stopni i dziś nie założyłam jej skarpetek i przykryłam samym kocykiem.

U nas jest ok 20-21 więc pod kołderka ale kupiię jej chyba spowprek bo ciagle odkopana ale jak by było 24-25 to pewnie że pod kocykiem

Tesciowa teś ciągle całuje maję i czasem w usta czego nieznoszę własnie powiedziałam mężowi że ma jej zwrócic uwagę, ja wole się nie kłocić bo wyjeżdza za tydzień na 3 miechy to będzie spokój. tak w ogóle to ona jest ok w jak pcha wózek to mi nie przeszkadza może jakbysmy razem mieszkały to byłoby gorzej a tak to mam to gdzieś i tak maja na mnie reaguje całkiem inaczej zreszta teściowa to wie więc raczej nie jestem zła czy zazdrosna

czesc dziewczyny
w koncu nadrobilam,dla wyjasnienia dodam ze nie mam kompletnie czasu na neta.Nadrobilam teraz ale niewiem czy jutro wejde na bb.

Co do tesciowych to wlasnie dolaczam sie do klanu.Dzis bylismy u niej z wiyta.Ja normalnie nawet nie wytrzymuje te 2 godz. MASAKRA dzisiaj zakomunikowala mi ze chciala by wziasc Ole na spacer, a ja od razu ze nie ma szans !!!!Ja mam ten plus ze Ola nienawidzi lezec w wozku i drze sie dlatego powiedz. ze jesli ona nie polubi jazdy we wozku to ja nikomu nie dam.Maz potwierdzi takze nie ylam sama ;D moze byla by inna reakcja jakby nie byla taka nachalna bo gdziekolwiek nie pojde to ona mi zywcem wozek wyrywa i jak mowie zeby mi oddala to ona nie chce !!!! dlatego mam juz dosc i zaczynam sie odizolowywac, wkurza mnie .Dzis przyjechalismy Ola byla spiaca i musialam ja uspac a ta fochy ze dziecko spi jak przyjezdzamy do niej.No to fuck off teraz bede ja robic fochy !!!! :) Moze ktoras napisze ze jestem jakas nienormalna ale mam tego dosc.Jesli moje slowa na nia nie dzialaja to poczuje to innaczej.

Ale sie wyzalilam .Moglabym napisac bez konca ;)

Natalia - u nas temperatura spada w nocy czasem nawet do 17 stopni, wtedy Maly spi w spiworku, pod koldra i w czapeczce a rano i tak ma glutki. Dzis bylo 19 st to Mlody spal w spiworku i pod kocem i bylo ok. Troche sie boje jak to w zimie bedzie z temperatura. Dopiero jesien a Maly juz naubierany do spania a i tak za malo...

Joeey - u mnie podobnie z tesciowa i Malym. Chetnie jej Atiego dawalam,czasem to w ogole ja jej proponowalam, zeby go wziela i ona tez za kazdym razem walila teksty jaka to mmamusia fajna. ;D ;D

Natalia to ile juz schudlas? Dieta wyglada tez nie dla mnie. Jakies mieso musze miec i juz. ;)

Jak narazie to ja tylko czytam o dietach, bo tak dlugo jak karmie piersia nie chce isc na diete. Tyle co teraz moge i robie to staram sie ograniczac slodycze i tluszcze. Bylam w sobote na zakupach z kumpela i zalamalam sie jak zobaczylam sie w tych wielkich lustrach sklepowych!!! ::) ::) ::) :o :o

reklama
co do tesciowych ..to moja tez ciagle kiedy przyjedziemy itd..na spacerze sama oddaje wozek..bo ona rzadko widzi malego a przeciez nie moge odebrac jej nawet tej przyjemnosci pchania wozka..ona odkad Piotrek wyjechal a ja jestem u mamy to widziala malego moze z 5 moze 6 razy a to sa 3 miesiace jzu i mozliwe ze zobaczy go jeszcze tylko raz czy 2...

Do góry