reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GRUDZIEŃ 2005

Moskito he he, niezły tekst o Gabi ;D

Cypisku: kolega Staś i ciocia Ana tez dołączają się do życzeń, głóenie zycząc słonka i pięknej wiosennej pogody :angel:

Cyprysiowa no to się załapałaś dzisiaj na słonko ;D

reklama
hehehehehehe Cyprysiowa, Ty chyba naprawde w innym miescie mieszkasz :p u nas pada... wlasnie wrocilam z centrum i wiesz co - tam tez pada :p hehe

kurcze..Wanda wiesz co u mnie tez pada..hmm...no Ale Kamila mieszka troszke dalej wiec moze u niej nie pada...;D

hhihi..domki podobaja sie widze ..ja juz czuje sie tak jakbym krecila sie po kuchni w jednym z nich

Didi - to ja mam takie samo zdanie jak Ana i Natalia - trzeci domek superancki - ten klimacik :) ekstra :)

No Kamila to ja nie wiem gdzie mieszka - moze w Toruniu :D :D :D :D

Cyprianku nasz malutki jesteś duzy i słodziutki niech ci słonko zawsze swieci bo słoneczko lubi dzieci a dzis ciebi najbardziej bo masz mini urodzinki :laugh: :laugh: :laugh:

Kurcze Maja spi cąały dzień bo wczoraj miała szcepionkę mam nadzieję że to nic złego ale to chyba na zdrowiu powinno być?

jsorbek...niech spi..nic jej nie bedzie..:)..a moj AL dopiero zasnal od rana tak jak obudzil sie o 8 tak tylko pospal 15 minut i az do teraznie spal..w koncu spokoj w domu a tak to marudzil ze hoho...i moge obiad isc robic..:)

jsorbek nie martw się, to prawidłowa reakcja, w koncu organizm walczy a najlepiej regeneruje się przez sen, no i jak temp. ok to już w ogóle :) a może Emla jest pochodny jakichś narkotyków, bo wczoraj stasio po szczepionce fakt, zasnął na bite 3godziny, ale potem był ożywiony, rozchichrany i podjarany, z emocji nie chciał spać, cały wieczór był wesolutki ;D

ja życzę miłego weeku, zaraz uciekam do kawy, potem prasowanko, potem idę do kina na Papieża z mama, a jutro na big zakupy ciuchowe do Torunia, muszę coś ekstra wyszperać do pracy.

pa

reklama
Do góry