reklama
didi
Fanka BB :)
kurcze..Wanda wiesz co u mnie tez pada..hmm...no Ale Kamila mieszka troszke dalej wiec moze u niej nie pada...;D
hhihi..domki podobaja sie widze ..ja juz czuje sie tak jakbym krecila sie po kuchni w jednym z nich
hhihi..domki podobaja sie widze ..ja juz czuje sie tak jakbym krecila sie po kuchni w jednym z nich
didi
Fanka BB :)
jsorbek...niech spi..nic jej nie bedzie..
..a moj AL dopiero zasnal od rana tak jak obudzil sie o 8 tak tylko pospal 15 minut i az do teraznie spal..w koncu spokoj w domu a tak to marudzil ze hoho...i moge obiad isc robic..
jsorbek nie martw się, to prawidłowa reakcja, w koncu organizm walczy a najlepiej regeneruje się przez sen, no i jak temp. ok to już w ogóle
a może Emla jest pochodny jakichś narkotyków, bo wczoraj stasio po szczepionce fakt, zasnął na bite 3godziny, ale potem był ożywiony, rozchichrany i podjarany, z emocji nie chciał spać, cały wieczór był wesolutki ;D
ja życzę miłego weeku, zaraz uciekam do kawy, potem prasowanko, potem idę do kina na Papieża z mama, a jutro na big zakupy ciuchowe do Torunia, muszę coś ekstra wyszperać do pracy.
pa
ja życzę miłego weeku, zaraz uciekam do kawy, potem prasowanko, potem idę do kina na Papieża z mama, a jutro na big zakupy ciuchowe do Torunia, muszę coś ekstra wyszperać do pracy.
pa
reklama
Podziel się: